- 28 Eylül 2020
- 169
- 292
- 53
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.661
Biz hic dogum seklini konusmamistik aslinda dogumda mayis gibi burdasiniz dimi dedim. O da evet pandemi var mecbur burdayiz dedi. 17 mayis beklenen dogum filan dedim kendi konuyu acti. 40 haftayi asarsa vajinal diye diretme iste bebegin hayati riske giriyor, bazi hastalar diretiyor filan dedi
Benim ki hic minnos olmadi bundan sonrada pek olacak gibi degilhatta soyle ozet geciyim vajinadan suruntu aldi akintidan dolayi. Spekulum mu oyle bir aletle, vajinal usg den de farkli yani Bende bunu daha once hic kullanmadilar bunu mu sey yapcaksiniz dedim. Evet bunu kullanicam, sen iliskiye giriyorsun zaten dimi 3 ay bittiginden beri dedi ve gayet ciddi hani ben sakin ol iste zor bir sey degil vs demesini beklerken bunu dedi. Simdi normal dogumu ben nasil dusunuyim bununla azarlar gibi konusuyor yani degisik
Öyle koydular yanıma öptüm flnyaaaa cok acayip tecrubeler, hic gozumde canlandiramiyorum
o zaman bebegi once koydular ameliyathanede, sonra tekrar alip odaya getirdiler?
eskiden filmlerde boyle tum bebeklerin tutuldugu bir yer olurdu insanlar camin arkasindan bakarlardi, oyle bi ortam yok o zaman artik? hep anneyle?
ebe isini de hep maslakta duyuyorum, oradaki bazi ebeler "unlu" hatta kendi instagramlarinda kitleleri falan var
Yok kız değil o doktorun hemşiresiEbe dedigimiz suan ultrason jelini suren kisi mi oluyornst odasi farkli mi bir de ebeyi orda mi gorucez acaba yoksa nerde gorucez ki
Bende de oluyor bir de nefesim daralıyorKızlar akşamları mideme aşırı baskı oluyor daralıyor bildiğiniz karnımıb içi beni daraltıyor ve midemi rahatsız ediyor sıkıştırıyor ya. Hayır karnım da o kadar fazla değil ki nasıl oluyo anlamadın midem ağrıyor yani size de oluyor mu napmak gerek
Yok kız değil o doktorun hemşiresi
Ayy değişik yaa. Bilgisi tecrübesi yerindedir elbet ama kadın ruhundan anlamadığı belli.
Denediğin modelleri burada da yazarsan ne güzel olurBebek arabalarına düştüm akşam akşamyarın doktordan sonra biraz joker, e bebek falan gezicez. Malum indirim de var. Birkaç model oluştu kafamda. Gezip deneyip yarın alıcaz sanırım
Ultrason jelini benim doktorum sürüyonst odası ayrı canım orda ebe geliyo seni nst ye bağlıyo filan kuzenimden görmüştüm
Nar kırma olayını unuttum. Şimdi yapsak olur mu ki .
Ben ilk defa duydum ama geleneksel bir ritüelmiş kendisi.
Tabiiki yazarımDenediğin modelleri burada da yazarsan ne güzel olur
Ben de kocama kestiriyorum şu anBen yaptimm yere atip kirmadim ama annem astrolojiyle cok ilgili saat tam 21 00 de yaptirdi
Aynen dediğin gibi bu sıralar sürekli temas halindeyiz canım, gelip gidip bana sarılıyor öpüyor yüzümü okşuyor falanTotosunu yediklerim yapeki şey var mı sizde bağımlılık. Sürekli temas isteme. Ya dizimde yatacak ya saçını oynayacam aynı odada otururken bile gelir surtunur. Mutfakta yemek yaparken bacaklarıma sarılır bekler geçici mı acaba ya doğdu doğalı iki gün ikişer saatten yanında yoktum sadece dişçiye gittim iki defa başka da hiç bırakmadım ama neden bu kadar üstüme düştü anlamadım
Yorma tabi canımNasıl pert olunuru dün yaşadım resmenbirdaha kendimi öyle yormayı düşünmüyorum
İçinin rahat etmesi daha önemli canımAçıkçası muayene ücreti pahalı ama riske atmak istemiyorum maalesef İstanbul’da bana yakın uygun detaylı bakan perinatolog yok ablamın doğum yaptığı hastanede kadın doğum uzmanı bakıyormuş 400 tl ye ama kendi doktorum bizim alanımız değil demişti bu yüzden doktorum ne derse onu yapıyorum gittiğim perinatolog 700 tl medical parkta Ali Gedikbaşı var bir de o da çok tatlı tanışmıştık muayene ücreti 600 tl
Randevu almıştın gittn mi canım mesajları takip edemiyorum artıkAyy ben hıc bilmiyorum ki ilk gebelık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?