2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayy değişik yaa. Bilgisi tecrübesi yerindedir elbet ama kadın ruhundan anlamadığı belli.

Öyle koydular yanıma öptüm fln sonra aldılar muayene etmek için nasıl ağlıyor. O arada doktorum beni dikiyor hahaha hihihi goygoy var ameliyathanede. Aldılar bebeği gittiler sonra ben çok konuşuyorum diye ilaç verdiler hadi uyu duygucum diyor doktorum. Yok ben iyiyim böyle her şey kontrolümde olsun istiyorum diyorum o gün hayal gibi ama her ayrıntı aklımda.
Zaten beni kapatması yarım saat sürmüştür. Sonra beni ameliyattan çıkanları topladıkları bir dinlenme alanına götürdüler. Muayene etti başka doktorlar fln. Yani acayip bir deneyim. Kafanda sürekli en az 10 kişi var. O alanda perdelerle ayrılıyor hastalar. Narkozdan ayılanlar fln bağırıyor benim başımda 10 tane adam bişeyler yapıyor sürekli. Bide epidurali almışım kafam hariç kontrol edemiyorum beni taşıdıklarında kendimi çuval gibi hissediyorum sinir bozucu ya bana gülme fln gelmişti.
Ay ne uzattım kadınların doğum hikayeleri bitmez derler ya doğru
Neyse en sonunda odaya çıkardılar. Üstümü değiştirdim. Bebek o senin dediğin odadaymış. Jaluzili oda herkes oradan görüyor ilk önce. Ama sonra hep yanında diyebilirim. Hemşireler kontrol için götürüp getiriyorlar.

Bebek arabalarına düştüm akşam akşam yarın doktordan sonra biraz joker, e bebek falan gezicez. Malum indirim de var. Birkaç model oluştu kafamda. Gezip deneyip yarın alıcaz sanırım

Bende de oluyor bir de nefesim daralıyor

Nar kırma olayını unuttum. Şimdi yapsak olur mu ki.
Ben ilk defa duydum ama geleneksel bir ritüelmiş kendisi.

Kızlarr hatırladığım kadarıyla aranızda sağlık sigortası yaptıran baya arkadaş vardı belki bilgileri vardır diye sormak istedim bebişler doğunca onlara yatırım amaçlı sigortalar varmış onlardan veya bes gibi birşey yaptırmayı düşünen varmı hiş araştırdınız mı

Aynen dediğin gibi bu sıralar sürekli temas halindeyiz canım, gelip gidip bana sarılıyor öpüyor yüzümü okşuyor falan
Ben teması çok severim, kızım da bana çekmş
Memeyi bıraktıktan sonra daha da düşkün oldu bana.
Biz de hep evde baş başayız ama yetmiyor çocuğa

İçinin rahat etmesi daha önemli canım
Evet İstanbul’da ücretler fazla ama bir iki kez yapılan önemli bir muayene olunca gözüne gelmez insanın.

Benim özel muayenehaneye gittiğim doktor da detaylı bakıyor ama yine de araştırma hastanesinde radyolojiden randevu al demişti, farklı bir gözün görmesi iyi olur dedi.
Devlet hastanesinde gittiğim doktor da şehir hastanesinde perinatolog görmesini isiyorım dedi. Ben ikisini de dinledim gittim.
Bu Cuma da özel muayenehanedeki doktor kendi randevusu içinde bakacak detaylı.
Buradaki imkanlarla en iyisi buydu bizim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…