2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimde aynısı oluyor, sanırım akşam yemeğini fazla kaçırıyorum, eşim sürekli uyarıyor bak yine birazdan zorlanacaksın diye bir de sevdiğim bir yemek varsa iyice işin ucu kaçıyor ama nefes almakta zorlanıyorum, midem sanki göğüslerimin altında akşamları midem çok sıkışmaya başladı sanırım olabilecek şeyler bunlar

Spring05 Acibademde ikilinin adina 1. trimester tarama ultrasonu diyorlar, bu simdi girecegimiz de 2. trimester olan versiyonu olacak sanirim :) yine kontorl randevusuz ilerliyor olabilir..

Aynen canim 2. Trimester diyorsun 45 dakika randevu veriyor. Bana da oyle geliyor ya kontrol olmaz ama normal muayene alsam 23. Haftada inceler sanirim. Bir daha o parayi odettirmez umarim

Valla babadan goz rengi alma kismi tesaduf mu yoksa bilimsel aciklamasi var mi bilmiyorum ama babanin babasindan gelirse daha mutlu olurum, kayinpederim yesil gozlu aa o zaman esim babasindan almamis cunku kahverengi gozleri
Biz iki kardeş annemle aynı renk gözlerimiz. Biz de babadan almamışız.

Spekulum kabusunu ben de yasadim
Biz iki kardeş annemle aynı renk gözlerimiz. Biz de babadan almamışız.
Ayy iyi bari tez curuyor

Aynen kadıncağız da bu baskıdan dolayı ısrar etmiştir büyük ihtimalle sonrasında da lohusalık hormonlarından dolayı hüsrana uğramıştır.
doktorlarınki de can ama ya gece gündüz sürekli çalışıyorlar üzülüyorum onlara haklılar doğumda riske girmemekte.

ahahahah yok bu ayri bi case cidden, ne demek o yahu, iliskiye girmesen yapmayacak mi? o halde bastan sormasi gerekmez mi?

yok bu uslup da allah icin hos degil yani, internette hic yorumlarini okudun mu? insanlar seninle ayni minvalde seyler yazmislarsa bence de hizlica degistirebilirsin. senin doktorun da perinatologdu diye hatirliyorum, altunizadede de kadikoyde de var hem perinatolog hem kadin dogum takibi yapanlar, bu randevunu da tamamlayip hizlica degistir bence duruma gore..

O yuzden demekki kendini de riske atmak istemiyor. O da hakli aslinda ben ananasimi hurmami yer pilates topunda otururum 37. Haftayi doldurunca olmazsa da napalim, saglikli olsun da bebek

Sikayet varda isimsiz bayan bir doktor icin var birinin yorumu, youtube sayfasi olan filan yazmis. Benim doktorun da aktif bir youtube sayfasi var ve ayni benim doktoru anlatmis ona da iste sey demis sen kendini kasarsan alttan bakmak zorunda kalicam bebege demis. O kisi sikayet etmis bashekime filan eger benim doktorsa emin degilim ama benzettim. Kendi doktor sayfasi ve yorumlari cok iyi ama

23. Hafta da gidiyim de degistiriyim ya ben en iyisi Biz kartalda oturuyoruz o yuzden kozyatagi daha yakin gelmisti bize yarim saat suruyor bu bile, digerleri biraz daha uzak gibi kadikoy ve altunizade

Buna bende katılıyorum sürekli kahkaha atmasını beklemiyoruz onlardan zaten. Azıcık hassasiyet bekliyoruz sadece.
O yuzden demekki kendini de riske atmak istemiyor. O da hakli aslinda ben ananasimi hurmami yer pilates topunda otururum 37. Haftayi doldurunca olmazsa da napalim, saglikli olsun da bebek
Sen Altunizade ve Kadıköy’deki doktorları da araştır bence de. Buralarda doktor seçeneği daha fazla. Kozyatağına kadar geldikten sonra buraya da gelirsin. Acil bir durum olmadığı sürece ki genelde olmuyor, mantıksız değil.

Merhaba kızlar bizim bugün taramamız vardı kan verdim vs. 18 haftalık olmuşuz ve ilk girdiğimde bebek baş aşağı duruyordu. Doktor da a a bu niye böyle durmuş dedi suratını gösterecekti ama bizim oğlan dönmedi yüzünü. Sonra git biraz gez bir şeyler ye yeniden gel bakalım dedi. Yarım saat kan ver, meyve suyu ic derken yeniden girdik düzelmişti yani sırtı dönüktü ama normal yatiyordu kafa sağ tarafta ayaklar soldaydı. Doktor ciddi bir şey olduğunu söylemedi ama benim aklıma takıldı. Bebek hareketli diye mi sizce böyle? Yaşayan vsr mi bu durumu?

Kadikoy hastanesi dedikleri Acibadem deki oluyor dimi. Caddede de var bir acibadem o mu oluyor yoksa. Bilemedim ya Cem Oncuogluna gecerim diye dusundum 23 haftadan sonra onun daha nazik oldugunu tahmin ediyorum umarim oyledir

Ben 1 saatlik yol gidiyorum doktora gitmek için bir şey olmaz ya uzaklık konusunu ben aştıysam herkes aşar diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Ben de doğum için yaklaşık 100 km uzaklıkta bi hastaneye gidicem Bursa Acıbadem. Ama doktor normal doğumda uzak mesafe olunca çok riske atamıyorum dedi kordon sarkarsa bebekte sıkıntı yaratıyormuş. O zaman bulunduğum şehirdeki hastanede yapıyormuş normal doğumu ama buradaki de devletten farksız gibi. Uzun yol sıkıntı yaratıyor mu ki tam da son zamanlarda normal doğumu düşünmeye başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…