- 28 Nisan 2020
- 302
- 391
- 23
- 40
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.621
Benimde aynısı oluyor, sanırım akşam yemeğini fazla kaçırıyorum, eşim sürekli uyarıyor bak yine birazdan zorlanacaksın diyeKızlar akşamları mideme aşırı baskı oluyor daralıyor bildiğiniz karnımıb içi beni daraltıyor ve midemi rahatsız ediyor sıkıştırıyor ya. Hayır karnım da o kadar fazla değil ki nasıl oluyo anlamadın midem ağrıyor yani size de oluyor mu napmak gerek
Evet erken sanki, belki tekrar cagirir,yeniden gozukmekte fayda var. Benim de icime.sinmedi.Bende 18+ 4 te gitmid olucam canim bellki kalp icin tekrar gidicem 20. Haftalarda ama.benimde kafaka.takildi okuyynca benim bayag erken oluyor
Spring05 Acibademde ikilinin adina 1. trimester tarama ultrasonu diyorlar, bu simdi girecegimiz de 2. trimester olan versiyonu olacak sanirim :) yine kontorl randevusuz ilerliyor olabilir..
Biz iki kardeş annemle aynı renk gözlerimiz. Biz de babadan almamışız.Valla babadan goz rengi alma kismi tesaduf mu yoksa bilimsel aciklamasi var mi bilmiyorum ama babanin babasindan gelirse daha mutlu olurum, kayinpederim yesil gozluaa o zaman esim babasindan almamis cunku kahverengi gozleri
Detaylı tarama diye randevu alınca kontrol olmuyor bizim hastaneye özel sanırım
Spekulum kabusunu ben de yasadimBiz hic dogum seklini konusmamistik aslinda dogumda mayis gibi burdasiniz dimi dedim. O da evet pandemi var mecbur burdayiz dedi. 17 mayis beklenen dogum filan dedim kendi konuyu acti. 40 haftayi asarsa vajinal diye diretme iste bebegin hayati riske giriyor, bazi hastalar diretiyor filan dedi
Benim ki hic minnos olmadi bundan sonrada pek olacak gibi degilhatta soyle ozet geciyim vajinadan suruntu aldi akintidan dolayi. Spekulum mu oyle bir aletle, vajinal usg den de farkli yani Bende bunu daha once hic kullanmadilar bunu mu sey yapcaksiniz dedim. Evet bunu kullanicam, sen iliskiye giriyorsun zaten dimi 3 ay bittiginden beri dedi ve gayet ciddi hani ben sakin ol iste zor bir sey degil vs demesini beklerken bunu dedi. Simdi normal dogumu ben nasil dusunuyim bununla azarlar gibi konusuyor yani degisik
Ayy iyi bari tez curuyorBiz iki kardeş annemle aynı renk gözlerimiz. Biz de babadan almamışız.
Aynen kadıncağız da bu baskıdan dolayı ısrar etmiştir büyük ihtimalle sonrasında da lohusalık hormonlarından dolayı hüsrana uğramıştır.ya tahmin edebiliyorum, memlekette herkes doktor. allah bilir o kadini da kimler nasil doldurdu "aman sezeryan olma aman normal dogur" falan diye... hormonlar da iyice baskin cikiyor herhalde, zor yani. karsi tarafin insan psikolojisinden de anlayip makul dille anlatmasi ve ikna etmesi lazim. herkeste de o sabir her bi hasta icin yok bence haliyle :)
Biz hic dogum seklini konusmamistik aslinda dogumda mayis gibi burdasiniz dimi dedim. O da evet pandemi var mecbur burdayiz dedi. 17 mayis beklenen dogum filan dedim kendi konuyu acti. 40 haftayi asarsa vajinal diye diretme iste bebegin hayati riske giriyor, bazi hastalar diretiyor filan dedi
Benim ki hic minnos olmadi bundan sonrada pek olacak gibi degilhatta soyle ozet geciyim vajinadan suruntu aldi akintidan dolayi. Spekulum mu oyle bir aletle, vajinal usg den de farkli yani Bende bunu daha once hic kullanmadilar bunu mu sey yapcaksiniz dedim. Evet bunu kullanicam, sen iliskiye giriyorsun zaten dimi 3 ay bittiginden beri dedi ve gayet ciddi hani ben sakin ol iste zor bir sey degil vs demesini beklerken bunu dedi. Simdi normal dogumu ben nasil dusunuyim bununla azarlar gibi konusuyor yani degisik
Benim doktorun başına şöyle bir olay gelmiş; bir gebesi ısrar ediyor normal doğuma sonrasında bebek kakasını yaptığı için yoğun bakıma alınıyor. Bu yüzden doktorumu suçlamış şikayet fln etmiş kadın. Normal sohbet esnasında anlatmıştı. Zaten bizim 40 hafta dediğimiz aslında 41. Hafta oluyor. Çoğu doktor da o saatten sonra müdahale etmek istiyor.
Ben bugün hissettim ilk kezkızlar siz bebişinizin hareketlerini hissediyor musunuz.
Spekulum kabusunu ben de yasadim
Ayy iyi bari tez curuyor
2 hafta önce doktorumu değiştirmiştim zaten kendi kliniği olan bi doktora gidiyorum artık, yine ona gittim.Kendi doktoruna mı gittin detaylı için yoksa özel muayenehane mi?
Cok kotu degildi aslinda canim acimadi ama bana direk oyle demesi garip geldiesimde diyor konusma tarzini bildigi icin bu dogumda sana bagirir diyor
ahahahah yok bu ayri bi case cidden, ne demek o yahu, iliskiye girmesen yapmayacak mi? o halde bastan sormasi gerekmez mi?
yok bu uslup da allah icin hos degil yani, internette hic yorumlarini okudun mu? insanlar seninle ayni minvalde seyler yazmislarsa bence de hizlica degistirebilirsin. senin doktorun da perinatologdu diye hatirliyorum, altunizadede de kadikoyde de var hem perinatolog hem kadin dogum takibi yapanlar, bu randevunu da tamamlayip hizlica degistir bence duruma gore..
Buna bende katılıyorum sürekli kahkaha atmasını beklemiyoruz onlardan zaten. Azıcık hassasiyet bekliyoruz sadece.ahahahah yok bu ayri bi case cidden, ne demek o yahu, iliskiye girmesen yapmayacak mi? o halde bastan sormasi gerekmez mi?
yok bu uslup da allah icin hos degil yani, internette hic yorumlarini okudun mu? insanlar seninle ayni minvalde seyler yazmislarsa bence de hizlica degistirebilirsin. senin doktorun da perinatologdu diye hatirliyorum, altunizadede de kadikoyde de var hem perinatolog hem kadin dogum takibi yapanlar, bu randevunu da tamamlayip hizlica degistir bence duruma gore..
Sen Altunizade ve Kadıköy’deki doktorları da araştır bence de. Buralarda doktor seçeneği daha fazla. Kozyatağına kadar geldikten sonra buraya da gelirsin. Acil bir durum olmadığı sürece ki genelde olmuyor, mantıksız değil.O yuzden demekki kendini de riske atmak istemiyor. O da hakli aslindaben ananasimi hurmami yer pilates topunda otururum 37. Haftayi doldurunca olmazsa da napalim, saglikli olsun da bebek
Buna bende katılıyorum sürekli kahkaha atmasını beklemiyoruz onlardan zaten.
Sen Altunizade ve Kadıköy’deki doktorları da araştır bence de. Buralarda doktor seçeneği daha fazla. Kozyatağına kadar geldikten sonra buraya da gelirsin. Acil bir durum olmadığı sürece ki genelde olmuyor, mantıksız değil.
Ben 1 saatlik yol gidiyorum doktora gitmek için bir şey olmaz ya uzaklık konusunu ben aştıysam herkes aşar diye düşünüyorumSikayet varda isimsiz bayan bir doktor icin var birinin yorumu, youtube sayfasi olan filan yazmis. Benim doktorun da aktif bir youtube sayfasi var ve ayni benim doktoru anlatmisona da iste sey demis sen kendini kasarsan alttan bakmak zorunda kalicam bebege demis. O kisi sikayet etmis bashekime filan eger benim doktorsa emin degilim ama benzettim. Kendi doktor sayfasi ve yorumlari cok iyi ama
23. Hafta da gidiyim de degistiriyim ya ben en iyisiBiz kartalda oturuyoruz o yuzden kozyatagi daha yakin gelmisti bize yarim saat suruyor bu bile, digerleri biraz daha uzak gibi kadikoy ve altunizade
Ben de doğum için yaklaşık 100 km uzaklıkta bi hastaneye gidicem Bursa Acıbadem. Ama doktor normal doğumda uzak mesafe olunca çok riske atamıyorum dedi kordon sarkarsa bebekte sıkıntı yaratıyormuş. O zaman bulunduğum şehirdeki hastanede yapıyormuş normal doğumu ama buradaki de devletten farksız gibi. Uzun yol sıkıntı yaratıyor mu ki tam da son zamanlarda normal doğumu düşünmeye başlamıştımBuna bende katılıyorum sürekli kahkaha atmasını beklemiyoruz onlardan zaten. Azıcık hassasiyet bekliyoruz sadece.
Sen Altunizade ve Kadıköy’deki doktorları da araştır bence de. Buralarda doktor seçeneği daha fazla. Kozyatağına kadar geldikten sonra buraya da gelirsin. Acil bir durum olmadığı sürece ki genelde olmuyor, mantıksız değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?