2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar ben tmavi99 ismimi değiştirdim,sabah sağlık ocağına gidip tetanoz aşısı yaptırdım öncesinde hemşire bebeğin kalp atışını dinledi gayet güzel çok şükür her şey yolunda birde kan tahlili verdim her ay yapılacak dedi

Kan ilacı ne kullanıyorsun, ben kan ilacını değiştirdikten sonra uykularım düzene girmişti biraz.
Kafana taktığın bir sorun falan var mı uykunu kaçıracak
Kan ilacı uykusuzluk yapar mı canım? Ben de gyneferon kullanıyorum neden uyuyamıyorum geceleri diyordum

Bende mi değişsem kimse kalmadı ya valla topikteki herkese yabancı gibiyim cevap yazarken düşünüyorum acaba kim yeni mi eski mi diye bu arada kuzum her ay kan tahlili niye vercen ben sadece ilk hamilelik döneminde sağlık ocağına gittm verdim bide ikili test onun dışında olmadı

kızlar günaydın ben son zamanlar uykudan kalktıktan sonra yirmilik dişlerimin ağrıyor ağzımı açmakta zorlanıyorum bide 2 3 gün önce dilim yara olmuş ve dudağımdan da uçuk çıkmış çok kötü oluyor ağzım ya sizde de var mı tabi geceleri hep kötü rüyalar görüyorum onun mu etkisi var onu da bilmiyorum

evet aynen
bu gördüğüm hastanedeki ebelerin çoğu aynı zamanda doula olmuş, sen özel dışarıdan çalışmıyorsun yani hastanedeki hemşire doula zaten - lüks üstüne lüks

Benim cok yakin arkadasimin arkadasi doula olmus kursuna filan katilmis belki doguma alirsa doktor o benimle gelicek suan haftan daha erken aklina bir sey takilirsa sor, doktorunla da tanismak isterim sonra dogum icin dedi. Eger doktoru degistirirsem onu da goturucem son haftalara yakin

Bilmiyorum ki canım öyle dedi hemşire açıkçası sormadım da ben de ilk hamilelik döneminde vermiştim bir daha vermemiştim

Diş problemi bende de var canım Allahtan yirmilik dişlerimi çektirmiştim ama diş etlerim çok kanıyor yazın diş eti tedavisi yaptırdım detaylı ama yine de gebelikte bu sorun karşıma çıktı

aaa doktorla bile tanıştıklarını bilmiyordum, senin şimdiki doktora gidiyor olursan, doula bi onun kulağını çeker "bak yeter bu kızı üzme!!!" diye :)

aaa doktorla bile tanıştıklarını bilmiyordum, senin şimdiki doktora gidiyor olursan, doula bi onun kulağını çeker "bak yeter bu kızı üzme!!!" diye :)

Bu doktor esimi almiyor bu kizi hic alip muhatap olmaz bence onu direk Cem beyle tanistiricam her sey yolunda giderse

Doktorun doguma bakis acisi ne diye sordu ilk konustugumuzda, cunku benim doktoru tanimiyordu bende daha konusmadik normal mi sezeryan mi filan diye dedim. Demek ki aslinda bir bakis acisi da oluyormus.

Bizim planimiz, dogumdan once son haftalarda doktorla tanisip dogum zamani da irtibat halinde kalip hastanede bulusmakti. Bakalim nasil olacak

Dişlerin sıkıyorsun muhtemelen uyurken canım.

günaydın minnoş anneler ve anne adayları :) çatlaklar başladı mı. dün doğum yapan bi arkadaşımdan duydum size de atayım dedim hemen :) lierac ve bio oil biri jel biri yağ duştan sonra çatlaması muhtemel bölgelere sürüyormuşsunuz. arkadaşımda hiç çatlak olmadı. bide bol su içilcek . en az günde 2lt.

Diş problemi bende de var canım Allahtan yirmilik dişlerimi çektirmiştim ama diş etlerim çok kanıyor yazın diş eti tedavisi yaptırdım detaylı ama yine de gebelikte bu sorun karşıma çıktı
ya acayip oluyor ağız kısmında olmayan şey kalmadı gibi bişe şu anda peki sen bişe kullanıyor musun vitamin falan

Günaydın. Ben yaklaşık 16. Haftadan beri yağlanıyorum, çok şükür henüz olmadı ama son günlerde birden çatlayan çok oluyormuş. O yüzden çatlamadım demek için henüz erken sanırm.

oda olabilir canım ama uyku hali farkında olamıyorsun işte napacağımı bilemedim ya (
Plak veriyorlar onun için aslında ama o dişleri koruyor. Asıl sebep psikolojik olduğu için rahatlatıcı ilaçlar da veriyorlar. Bu ara kafaya taktığın bir şey mi var?

Gunaydin
Bende 11 12. Haftadan beri lierac kullaniyorum gunde bir kez dustan sonra. Su son 2 3 haftadir da lierac i popo, kasik, bel, ust bacak ve goguse surup ustune bebek yagi ya da hindistan cevizi yagi ile geciyorum. Daha catlak yok umarim da olmaz acaba bio oili de mi alsam bende bebek yagi yerine onu mu sursem

Bugun uyaninca hemen tartildim, en son 6 gun once 65,25 kilo cikmistim ogleden sonra, simdi ac karna 64.60 ciktim cok sukur ki kilo almamisim neredeyse son bir haftadir gecen hafta full ev yemegi yedim sadece pazar gunu doner yedim ki o da saglikli sayilir

Maşallah süper. Ben de geçen hafta çok fazla hamur işi tarzı yiyip bayağa kilo almıştım bu hafta hemen frene bastım bu haftayı kilo almadan atlattım çok şükür. Şuana kadar yaklaşık 4 buçuk kilo aldım. 6 kilo ile tamamlama hayalim vardı ama yalan oldu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…