- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.701
Kan ilacı uykusuzluk yapar mı canım? Ben de gyneferon kullanıyorum neden uyuyamıyorum geceleri diyordumKan ilacı ne kullanıyorsun, ben kan ilacını değiştirdikten sonra uykularım düzene girmişti biraz.
Kafana taktığın bir sorun falan var mı uykunu kaçıracak
Bende mi değişsem kimse kalmadı ya valla topikteki herkese yabancı gibiyim cevap yazarken düşünüyorum acaba kim yeni mi eski mi diyeGünaydın kızlar ben tmavi99ismimi değiştirdim,sabah sağlık ocağına gidip tetanoz aşısı yaptırdım öncesinde hemşire bebeğin kalp atışını dinledi gayet güzel çok şükür her şey yolunda birde kan tahlili verdim her ay yapılacak dedi
evet aynen
bu gördüğüm hastanedeki ebelerin çoğu aynı zamanda doula olmuş, sen özel dışarıdan çalışmıyorsun yani hastanedeki hemşire doula zaten - lüks üstüne lüks
Bilmiyorum ki canım öyle dedi hemşire açıkçası sormadım da ben de ilk hamilelik döneminde vermiştim bir daha vermemiştimBende mi değişsem kimse kalmadı ya valla topikteki herkese yabancı gibiyim cevap yazarken düşünüyorum acaba kim yeni mi eski mi diyebu arada kuzum her ay kan tahlili niye vercen ben sadece ilk hamilelik döneminde sağlık ocağına gittm verdim bide ikili test onun dışında olmadı
Diş problemi bende de var canım Allahtan yirmilik dişlerimi çektirmiştim ama diş etlerim çok kanıyor yazın diş eti tedavisi yaptırdım detaylı ama yine de gebelikte bu sorun karşıma çıktıkızlar günaydın ben son zamanlar uykudan kalktıktan sonra yirmilik dişlerimin ağrıyor ağzımı açmakta zorlanıyorum bide 2 3 gün önce dilim yara olmuş ve dudağımdan da uçuk çıkmış çok kötü oluyor ağzım ya sizde de var mı tabi geceleri hep kötü rüyalar görüyorum onun mu etkisi var onu da bilmiyorum
Benim cok yakin arkadasimin arkadasi doula olmuskursuna filan katilmis belki doguma alirsa doktor o benimle gelicek suan haftan daha erken aklina bir sey takilirsa sor, doktorunla da tanismak isterim sonra dogum icin dedi. Eger doktoru degistirirsem onu da goturucem son haftalara yakin
Ben de ondan kullanıyorum, gayet uyuyorum yaKan ilacı uykusuzluk yapar mı canım? Ben de gyneferon kullanıyorum neden uyuyamıyorum geceleri diyordum
aaa doktorla bile tanıştıklarını bilmiyordum, senin şimdiki doktora gidiyor olursan, doula bi onun kulağını çeker "bak yeter bu kızı üzme!!!" diye :)
Dişlerin sıkıyorsun muhtemelen uyurken canım.kızlar günaydın ben son zamanlar uykudan kalktıktan sonra yirmilik dişlerimin ağrıyor ağzımı açmakta zorlanıyorum bide 2 3 gün önce dilim yara olmuş ve dudağımdan da uçuk çıkmış çok kötü oluyor ağzım ya sizde de var mı tabi geceleri hep kötü rüyalar görüyorum onun mu etkisi var onu da bilmiyorum
ya acayip oluyor ağız kısmında olmayan şey kalmadı gibi bişe şu anda peki sen bişe kullanıyor musun vitamin falanDiş problemi bende de var canım Allahtan yirmilik dişlerimi çektirmiştim ama diş etlerim çok kanıyor yazın diş eti tedavisi yaptırdım detaylı ama yine de gebelikte bu sorun karşıma çıktı
Günaydın.günaydın minnoş anneler ve anne adayları :) çatlaklar başladı mı. dün doğum yapan bi arkadaşımdan duydum size de atayım dedim hemen :) lierac ve bio oil biri jel biri yağ duştan sonra çatlaması muhtemel bölgelere sürüyormuşsunuz. arkadaşımda hiç çatlak olmadı. bide bol su içilcek . en az günde 2lt.
oda olabilir canım ama uyku hali farkında olamıyorsun işte napacağımı bilemedim yaDişlerin sıkıyorsun muhtemelen uyurken canım.
Plak veriyorlar onun için aslında ama o dişleri koruyor. Asıl sebep psikolojik olduğu için rahatlatıcı ilaçlar da veriyorlar. Bu ara kafaya taktığın bir şey mi var?oda olabilir canım ama uyku hali farkında olamıyorsun işte napacağımı bilemedim ya(
Evet canım omepa vm kullanıyorum ama yine de faydası yok dr magnezyum isticemya acayip oluyor ağız kısmında olmayan şey kalmadı gibi bişe şu anda peki sen bişe kullanıyor musun vitamin falan
günaydın minnoş anneler ve anne adayları :) çatlaklar başladı mı. dün doğum yapan bi arkadaşımdan duydum size de atayım dedim hemen :) lierac ve bio oil biri jel biri yağ duştan sonra çatlaması muhtemel bölgelere sürüyormuşsunuz. arkadaşımda hiç çatlak olmadı. bide bol su içilcek . en az günde 2lt.
Maşallah süper. Ben de geçen hafta çok fazla hamur işi tarzı yiyip bayağa kilo almıştım bu hafta hemen frene bastım bu haftayı kilo almadan atlattım çok şükür. Şuana kadar yaklaşık 4 buçuk kilo aldım. 6 kilo ile tamamlama hayalim vardı ama yalan oldu bileBugun uyaninca hemen tartildim, en son 6 gun once 65,25 kilo cikmistim ogleden sonra, simdi ac karna 64.60 ciktim cok sukur ki kilo almamisim neredeyse son bir haftadirgecen hafta full ev yemegi yedim sadece pazar gunu doner yedim ki o da saglikli sayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?