- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.681
Biz de ikinci araba almadık. Ben de senin gibi bebeği sling-kanguru 9 ay idare ederim sonra da gerekirse ikisini bir sıkıştırırım arabaya dedimEşimin dayisindan ikinci bir araba geldi yeni almadık ama bir süre küçüğü kanguru büyüğü arabada taşırız. O da 9-10 aylık olduğunda ikisini aynı arabaya sıkış tepis koyarım diye düşünüyorumama ben bu korona in biteceğine de zerre inanmıyorum benim hapis hayatım daha bitmez yani bunu da büyütürüm bence ben bu hastalık süresinde
Benim kızım kaynanama benzemediği halde bana benziyor diyerek övünüyorya aynı dert bendeki de işte, yoksa kadın çok güzel ama çok övünürler, sürekli beynimi yerler bize benziyor diye, bide sağda solda söylerler iyice çıldırırım.
Öyle koydular yanıma öptüm flnsonra aldılar muayene etmek için nasıl ağlıyor. O arada doktorum beni dikiyor hahaha hihihi goygoy var ameliyathanede. Aldılar bebeği gittiler sonra ben çok konuşuyorum diye ilaç verdiler hadi uyu duygucum diyor doktorum. Yok ben iyiyim böyle her şey kontrolümde olsun istiyorum diyorum o gün hayal gibi ama her ayrıntı aklımda.
Zaten beni kapatması yarım saat sürmüştür. Sonra beni ameliyattan çıkanları topladıkları bir dinlenme alanına götürdüler. Muayene etti başka doktorlar fln. Yani acayip bir deneyim. Kafanda sürekli en az 10 kişi var. O alanda perdelerle ayrılıyor hastalar. Narkozdan ayılanlar fln bağırıyorbenim başımda 10 tane adam bişeyler yapıyor sürekli. Bide epidurali almışım kafam hariç kontrol edemiyorum beni taşıdıklarında kendimi çuval gibi hissediyorum sinir bozucu ya bana gülme fln gelmişti.
Ay ne uzattım kadınların doğum hikayeleri bitmez derler ya doğru
Neyse en sonunda odaya çıkardılar. Üstümü değiştirdim. Bebek o senin dediğin odadaymış. Jaluzili odaherkes oradan görüyor ilk önce. Ama sonra hep yanında diyebilirim. Hemşireler kontrol için götürüp getiriyorlar.
Ben ilk gebeliğimde anlattığın gibiydim, gece uyuyamazdım, gündüz parça parça uyurdum, düzensiz uykudan da sürekli başım ağrırdı.Kızlar merhaba 21 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah. 3 ay hep uykusuzluk çektim ama son 1 aydır gittikçe sidettki olarak arttı. Artık bunaldim ağlama krizlerine girdim toplasanız 24 saatte 3 4 saat uyuyordumdur. Lütfen ne yapmam lazım uyku ilacı almak istemiyorum yan etkisi olur diye
Evet doula diyorlar ebe de değilözel doula tutup doğuma onunla girebiliyorsun.
Yemin ederim en büyük korkumçocuğumun bana değil de kv halaya falan benzemesi.
Ben babasina benzesin cok isterim, babasini cok seviyorum cunkukayinvalideme benzemesin kesinlikle
Huzursuz bacak sendromu ever bendede var onun için ilaç kullandım ama yok fayda yok ne yapsamda gecmiyor 4 buçuk aydır gittikçe kötüye gidiyor. Elhamdülillah tabii kuranı-kerim okuyorum dualar okuyorum umarım fayda eder. Çok teşekkür ederimBen ilk gebeliğimde anlattığın gibiydim, gece uyuyamazdım, gündüz parça parça uyurdum, düzensiz uykudan da sürekli başım ağrırdı.
Uyku ilacı tabiki alma, seni rahatlatacak zihnini boşaltacak şeylere yönelsen.
Uyuyamıyorum diye düşündükçe daha çok uykun kaçacak, bende bir de huzursuz bacak sendromu başlamıştı işkence gibiydi uyumaya çalışmak.
Kitap, klasik müzik, kuran dinlemek, içinden dua okumak, salavat çekmek, tesbihi alıp sayılı zikirler falan belki işe yarar. Telefon tablet tv gibi ekranlardan da uzak durmanı tavsiye ederim.
(Yanlış anlamanı istemem, burda kimsenin dini inancını bilmediğimiz için ben kendime göre tavsiyeler yazdım)
Umarım çözüm bulursun
Kız sen de mi ismini değiştirdin, alıntılardan fark etmesem tanımayacaktımAy ben hala isim bulamadım hiç bir isme ısınamıyorum
Kızım 20 aylık, biz doğduğundan beri prima kullanıyoruz.Ben prima almayı düşünüyorum. Ama doğum yaklaşınca 1 paket alırım yenidoğan. Sonra duruma göre şekillenirim. Bir çok bez denemiştim canbebe molfix falan en iyisi prima gelmişti bize. Tabi çocuktan çocuğa değişebilir.a101in bi bezini almıştım sleepy olabilir çok emin değilim tuvalet eğitimi vermeye başlamadan önce almıştım. Rahatsız olsun da bez istemesin diyebelki kendini geliştirmiştir.
Huzursuz bacak sendromu ever bendede var onun için ilaç kullandım ama yok fayda yok ne yapsamda gecmiyor 4 buçuk aydır gittikçe kötüye gidiyor. Elhamdülillah tabii kuranı-kerim okuyorum dualar okuyorum umarım fayda eder. Çok teşekkür ederim
Hayir çok şükür yuvamda çok mutluyum huzurluyum. Ilk bebeğim herşey çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Demir ilacı verdi doktorum kullandım bi süre çok şişkinlik yaptığını farkettim 2 hafta oldu bıraktım kullanmak istemedim. Ilk 3 ay folik asit duzenli olarak aldimKan ilacı ne kullanıyorsun, ben kan ilacını değiştirdikten sonra uykularım düzene girmişti biraz.
Kafana taktığın bir sorun falan var mı uykunu kaçıracak
Ben de bu portbebeleri çok severdim, hatta buna koyup kucağımda taşırım en güvenlisi pusetten düşerse ne yaparım falan diyordum.Anladim.. sonucta iki kez alicaz demek kibi de sey var eskilerden, hastaneden cikarken, portbebe. Bekarken saglikocagina ilac yazdirmaya gittigimde mutlaka asiya bununla getirilmis bir bebek gorurdum
Eki Görüntüle 2744746
Hayir çok şükür yuvamda çok mutluyum huzurluyum. Ilk bebeğim herşey çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Demir ilacı verdi doktorum kullandım bi süre çok şişkinlik yaptığını farkettim 2 hafta oldu bıraktım kullanmak istemedim. Ilk 3 ay folik asit duzenli olarak aldim
Bu arada kullandığım ilaç GynoferonKan ilacı ne kullanıyorsun, ben kan ilacını değiştirdikten sonra uykularım düzene girmişti biraz.
Kafana taktığın bir sorun falan var mı uykunu kaçıracak
Teşekkür ederim öyle yapayım evet aylık kontrolüm yaklaştı doktorumla görüşeceğimKansızlık da uykusuzluk huzursuzluk yapar, bir de ben folik asit içeren kan ilacına başlayınca huzursuz bacak sendromu geçmişti.
Böylece uykularım düzeldi.
İstersen değerlerine tekrar baktır, uygun takviyeleri kullan belki işe yarar.
Uyumadan önce muz yemek de uykuya geçişi kolaylaştırıyor diye okumuştum
Ben, ikizim ve abim anneme benziyoruz. Kim görse bizi tanımadan annemi söyler.Kızlar rahat olun ben ilk çocuğum ve annemin kopyasıyımo ilk çocuk babasına benzer tezini çürütüyorum
Ben o dönem ferro sanol duodenal kullanmaya başlayınca rahatlamıştım.Bu arada kullandığım ilaç Gynoferon
Doğal içerikli olarak önerilen markalardan biriymiş de nasıldır pek bilmiyorum. Sleepy, prima vs var aklımda ama. Henüz almadım ben de. Ay fiyatlar da sürekli artmasa umrumda olmayacak da her gün her şeye zam geliyor
Evet canım bugün değiştirdimKız sen de mi ismini değiştirdin, alıntılardan fark etmesem tanımayacaktım
İki gün giremiyorum herkes başka isimlerle karşıma çıkıyor
Kızım 20 aylık, biz doğduğundan beri prima kullanıyoruz.
İlk beş ay premium care aldık, sonra aktif bebeğe geçtik.
Farklı bezler denedik ama hep pişik yaptı.
Primanın günlük rahatlık diye bir bezi çıkmıştı geçtiğimiz bahar, o da yazın çok fena yaptı ama şu sıralar onu da kullanıyoruz sorun yaşamadık.
Bu bebişe de üç numaraya kadar premium care aldık indirimde denk geldikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?