2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın çatlak olmadı daha da erken belki de. ben de Clarins yağ + lierac kullanıyorum ama bio oil bildiğin kimyasal deposu. Hamilelikten önce bile bi ara alıp sonra araştırınca kullanmaya cesaret edememiştim. yerine kullanılabilecek temiz içerikli bi ton yağ varken onu kullanmak saçma bence

Ben 36.haftada bi günde çatladım kızlar günde 2 kere yağlanıyordum hem de. Bi sabah bi uyandım karnımın alt tarafında kırmızı kırmızı çizgiler olmuş

aaa onu bilmiyodum. bio oil gebeler için uygun diye okudum. bn araştırırken.

ya benim biraz güvencem var detaylı fotoğrafında bana benziyor biraz

Ben 36.haftada bi günde çatladım kızlar günde 2 kere yağlanıyordum hem de. Bi sabah bi uyandım karnımın alt tarafında kırmızı kırmızı çizgiler olmuş
biraz da bedenle alakalı sanırım ama ne yapalım ümit dünyası. karnımın yanları kaşınıyor çatlama belirtisi bu..

Benim kuzenimin eşi yurtdışında çalışıyor, ordan ünlülerin kullandığı o uçuk fiyatlı kremlerden getirdi onun dışında farklı yağlar vs. getirmediği ürün kalmadı. Her gün düzenli kullandı ama normal doğumu beklerken 39. Haftayı geçtiğinde bi gecede çatladı göbeği. Bana şimdi diyor ki boşuna pahalı ürünler kullanma sadece nemli tut olacaksa oluyor ürünle değil ciltle alakalı bişey diye.

Gunaydin canlar... benim bugun cok belim agridi ya pek uyuyamadim hala da agriyor... su zaman bi su gibi aksa gitseeee

Kızlar midem dehşet yanıyor çıldırcam aile hekimine gidim de bi ilaç milaç bişe yazsın diyorum gastrit sanırım bi de reflü geçmişim var tabi Of Of midemi söküp atasım var.
Direk aile hekimine yazdırsam kendi doktoruma söylememe gerek var mı ? Gaviscon yazacaktır muhtemelen. Sonra demesin doktorum bana sormadan neden kullandın diye der mi ki

Evet canım omepa vm kullanıyorum ama yine de faydası yok dr magnezyum isticem
ya bana vitamin hiç yazmadı ben hem prof. hem perinatoloğ bir kadına gidiyorum oda sağlık ocağı demir falan verelim demişti onu sordum yok tek elden gideceğiz kullanma dedi sadece magnezyum içiyorum bacağım ağrıyor diye bide folikasidi doğuma kadar kullanacaksın dedi onun haricinde hiç vitamin desteği almıyor düzgün de beslenmiyorum eksiklikmiş gibi hissediyorum ya

Kızlar ben bu chakra’yı nereye şikayet edebilirim? Çünkü onların müşteri hizmetleri kendilerinde hata aramak yerine karşıdakinden para isteyecek kadar saçma düşünceye sahipler. Şimdi de bana hiç alakam olmayan bir mail göndermişler sipariş başka birinin adına üstelik kadının bütün bilgileri var faturada adresinden tc sine kadar hepsini görebiliyorum. Takip numarasına girdiğimde adres benim adresim gözüküyor ancak İstanbul’dan biri oluşturmuş siparişi.

Gercekten dikkat edince almiyormussun demekki 6 kilo hayal canim benim simdiden 5 kilo oldu bile benim hayalim 9 ile 13 arasi biraz imkansiz bu da ama bakalim

Ben sikayet var a yaziyorum ama ilgilenmeye oradan da ilgilenmiyor gecen sene de 14 aylik spor salonu uyeligim vardi pandemiden dolayi iptal ettirmek istedim bir suru zorluk yasadim o zaman tuketici hakem heyetine basvurmustum e devletten hemen hallolmustu.

Mesaj atıver canım kendi doktoruna da, o da gaviscon önerir muhtemelen.

E devletten başvurulduğunu bilmiyordum canım bunu öğrendiğim iyi oldu. Asıl sinirimi bozan bizim bilgilerimiz de başkalarına mail olarak gidiyor olabilir çok saçma bu kadar dikkatsizlik de. Bir hastane çıkışı alayım dedim başıma gelmeyen kalmadı Arayıp yanlış ürün gönderiyorsunuz dediğimde ücretini ödeyip satın alın diyor bi de bana.

nasıl yani, sana yanlıslıkla yolladıklarının parasını mı istiyorlar? deli mi ne bunlar

Gercekten dikkat edince almiyormussun demekki 6 kilo hayal canim benim simdiden 5 kilo oldu bile benim hayalim 9 ile 13 arasi biraz imkansiz bu da ama bakalim
Bu arada 13 bence imkansız değil hatta normal canım. Şimdi doğuma kadar her ay 2 kilo alman bebek gelişimi için gayet yeterli olur bence. Şu an 5 kilo aldıysan zaten 13 yapıyor bunun 10 kilosu bebek, kan hacmi, plasenta,rahim memeler falan oluyor sen de kendine ekstra olarak 3 kilo almış oluyorsun süper bence

nasıl yani, sana yanlıslıkla yolladıklarının parasını mı istiyorlar? deli mi ne bunlar
Bence de deli olmalılar kendilerinde hata görmedikleri gibi iadeyle uğraşmayıp ürün ücretini mail atacakları ibana yatırıp satın alabilirmişim
onun dışında insanların bilgilerinin yer aldığı faturayı bana göndermeleri asıl sorun. Neyse ki onun ürünü bana gelmeyecekmiş ama rahatsız edici yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…