- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.741
Bana doktor gaviscon yazmıştı ben midem yandıkça içiyorum çok iyi geliyor. Bence hiçbir sıkıntı olmaz aile hekimi yazsınKızlar midem dehşet yanıyor çıldırcam aile hekimine gidim de bi ilaç milaç bişe yazsın diyorumgastrit sanırım bi de reflü geçmişim var tabi Of Of midemi söküp atasım var.
Direk aile hekimine yazdırsam kendi doktoruma söylememe gerek var mı ? Gaviscon yazacaktır muhtemelen. Sonra demesin doktorum bana sormadan neden kullandın diye der mi ki
amin cnmm inşallah.Mehmet Buğra da kardeşimin ismi görünce bi özledim. Çok güzel adıyla yaşasın
Aynı ürünü bir daha göndermişlerdi sanki sana doğru mu hatırlıyorum?Kızlar ben bu chakra’yı nereye şikayet edebilirim? Çünkü onların müşteri hizmetleri kendilerinde hata aramak yerine karşıdakinden para isteyecek kadar saçma düşünceye sahipler. Şimdi de bana hiç alakam olmayan bir mail göndermişler sipariş başka birinin adına üstelik kadının bütün bilgileri var faturada adresinden tc sine kadar hepsini görebiliyorum. Takip numarasına girdiğimde adres benim adresim gözüküyor ancak İstanbul’dan biri oluşturmuş siparişi.
rennie veya talcid aynı zaten ondan alabilirsin. gebeler için kullanılıyor. bende bazen kullanıyorum iş yerinin yemekleri mideme ateş atıyo sanki. hemen yatıştırıyor iyi geliyor.Kızlar midem dehşet yanıyor çıldırcam aile hekimine gidim de bi ilaç milaç bişe yazsın diyorumgastrit sanırım bi de reflü geçmişim var tabi Of Of midemi söküp atasım var.
Direk aile hekimine yazdırsam kendi doktoruma söylememe gerek var mı ? Gaviscon yazacaktır muhtemelen. Sonra demesin doktorum bana sormadan neden kullandın diye der mi ki
E devletten başvurulduğunu bilmiyordum canım bunu öğrendiğim iyi oldu. Asıl sinirimi bozan bizim bilgilerimiz de başkalarına mail olarak gidiyor olabilir çok saçma bu kadar dikkatsizlik de. Bir hastane çıkışı alayım dedim başıma gelmeyen kalmadıArayıp yanlış ürün gönderiyorsunuz dediğimde ücretini ödeyip satın alın diyor bi de bana.
Bu arada 13 bence imkansız değil hatta normal canım. Şimdi doğuma kadar her ay 2 kilo alman bebek gelişimi için gayet yeterli olur bence. Şu an 5 kilo aldıysan zaten 13 yapıyorbunun 10 kilosu bebek, kan hacmi, plasenta,rahim memeler falan oluyor sen de kendine ekstra olarak 3 kilo almış oluyorsun süper bence
Bence de deli olmalılarkendilerinde hata görmedikleri gibi iadeyle uğraşmayıp ürün ücretini mail atacakları ibana yatırıp satın alabilirmişim
onun dışında insanların bilgilerinin yer aldığı faturayı bana göndermeleri asıl sorun. Neyse ki onun ürünü bana gelmeyecekmiş ama rahatsız edici yine de..
ayrıntılı randevuma bir hafta kaldı, radyolojiye gidip teyit aldım ultrason esnasında eşimizde girebilir mi diye, evet dedilerkocam sonunda kendi gözleriyle bebeğimizi görebilecek hem de uzun uzadıya her detayıyla aşırı mutluyum kızlar resmen hediye gibi olacak bize 'o an'. kocam kesin ağlar bende onu videoya çekmeyi düşünüyorum bakalım
ay inşallah alsınlar yanına senin kocanı da. bugünün imza alanı bilgimin son cümlesine bakarmısınızCook sevindim canim senin adinaumarim bizimkini de alirlar
ay inşallah alsınlar yanına senin kocanı da. bugünün imza alanı bilgimin son cümlesine bakarmısınız"Baba hamilelikle daha ilgili bir döneme girebilir." bunlar bana hep bi işaret sanırım
bi detaylı da cem e yaptır bari :) eşine kıyakAradim bende ya simdi senin yazdigini okuyunca o doktordan baska detayli yapan yokmus ve kesinlikle almiyormusiyi haber cem oncuoglu esleri aliyormus, su detayli hayirlisiyla bitsin de kesin degistiricem bende doktoru
bi detaylı da cem e yaptır bari :) eşine kıyak
Ben de doktora gideceğim son hafta bol bol muz yedimHaha evet ya dusununce olcak gibi geldi, harika olurbakalim kac gram almis bebek ona gore beslenicem. Doktora gidicez diye kendimi zorlayarak gunde 2 kupa sut iciyorum, hem tok da tutuyor
Ben de doktora gideceğim son hafta bol bol muz yedimnormale göre biraz da kalori arttırdım 20+2 de 25 cm 370 gr çıktı normali ne bilmediğim için yorum yapamıyorum ama doktor gelişimi çok iyi dedi bundan sonra bi tık daha arttırabilirsin kalori alımını dedi çünkü bebek bu haftadan sonra daha çok besine ihtiyaç duyacakmış, yani bizden çok onlar alacak heralde artık. Tartıya yansıyanlar bebişlerin kilosu olabilir
İnşallah gösterir yüzünü tam dönünce çok net gözüküyor artık. tabi daha yüzü yağlı değil ama kemik şeklinden yine de birilerine benzetebilirsinKızlar benim ayrıntılı muayenem de yarın, çok heyecanlıyım. Ne kadar büyüdü minnak kızım acaba. Bu takvimde gösterdiği gibi kocaman mı?inşallah bütün organları sağlam sağlıklıdır. Yüzünü de görürsek tadından yenmez tabi. Bize de sizinle beraber sadece 1 kişiyi alıyoruz dediler. Bir de hes kodu istediler.
Kızlar midem dehşet yanıyor çıldırcam aile hekimine gidim de bi ilaç milaç bişe yazsın diyorumgastrit sanırım bi de reflü geçmişim var tabi Of Of midemi söküp atasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?