2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana doktor gaviscon yazmıştı ben midem yandıkça içiyorum çok iyi geliyor. Bence hiçbir sıkıntı olmaz aile hekimi yazsın

Aynı ürünü bir daha göndermişlerdi sanki sana doğru mu hatırlıyorum?

ayrıntılı randevuma bir hafta kaldı, radyolojiye gidip teyit aldım ultrason esnasında eşimizde girebilir mi diye, evet dediler kocam sonunda kendi gözleriyle bebeğimizi görebilecek hem de uzun uzadıya her detayıyla aşırı mutluyum kızlar resmen hediye gibi olacak bize 'o an'. kocam kesin ağlar bende onu videoya çekmeyi düşünüyorum bakalım

rennie veya talcid aynı zaten ondan alabilirsin. gebeler için kullanılıyor. bende bazen kullanıyorum iş yerinin yemekleri mideme ateş atıyo sanki. hemen yatıştırıyor iyi geliyor.

Evet evet basvuruluyor vergi numarasi mi ne oyle bir seyler istiyordu ama belki oraya basvurmak icin bir limit olabilir. 1000 lira ve ustu magdurlarin hakem heyetine basvurmasi gibi tam emin degilim bence sen ilk sikayet var a yaz, ilgili kuruma da sikayet gidiyor zaten haberleri oluyor. Su siparis numarasiyla aldigim urun su sekilde olmustur. Sonrasinda baska birinin bilgileri ve urunu bana gelmistir vs vs diye, o maili sansurleyip gorselini de ekleyebilirsin. Hatta musteri hizmetlerinde konustugun o ukala kisinin adinin bas harfini ya da tamamini da yazabilirsin. Sonrasinda donus yaparlar, olmadi hakem heyetine basvurursun gercekten cok can sikici bunlarla ugrasmak

Haha evet ya dusununce olcak gibi geldi, harika olur bakalim kac gram almis bebek ona gore beslenicem. Doktora gidicez diye kendimi zorlayarak gunde 2 kupa sut iciyorum, hem tok da tutuyor

Resmen giciklar ya, kvkk mi ne bir sey var ya kisisel verilerin korunmasi kanunu onu da yazabilirsin bak sikayet var da gercekten sacmalik. Millet ugrasmamak icin napicagini sasirmis

Cook sevindim canim senin adina umarim bizimkini de alirlar

ay inşallah alsınlar yanına senin kocanı da. bugünün imza alanı bilgimin son cümlesine bakarmısınız "Baba hamilelikle daha ilgili bir döneme girebilir." bunlar bana hep bi işaret sanırım

Aradim bende ya simdi senin yazdigini okuyunca o doktordan baska detayli yapan yokmus ve kesinlikle almiyormus iyi haber cem oncuoglu esleri aliyormus, su detayli hayirlisiyla bitsin de kesin degistiricem bende doktoru

Aradim bende ya simdi senin yazdigini okuyunca o doktordan baska detayli yapan yokmus ve kesinlikle almiyormus iyi haber cem oncuoglu esleri aliyormus, su detayli hayirlisiyla bitsin de kesin degistiricem bende doktoru
bi detaylı da cem e yaptır bari :) eşine kıyak

Haha evet ya dusununce olcak gibi geldi, harika olur bakalim kac gram almis bebek ona gore beslenicem. Doktora gidicez diye kendimi zorlayarak gunde 2 kupa sut iciyorum, hem tok da tutuyor
Ben de doktora gideceğim son hafta bol bol muz yedim normale göre biraz da kalori arttırdım 20+2 de 25 cm 370 gr çıktı normali ne bilmediğim için yorum yapamıyorum ama doktor gelişimi çok iyi dedi bundan sonra bi tık daha arttırabilirsin kalori alımını dedi çünkü bebek bu haftadan sonra daha çok besine ihtiyaç duyacakmış, yani bizden çok onlar alacak heralde artık. Tartıya yansıyanlar bebişlerin kilosu olabilir

Masallah boyu baya uzun olacak sanki bana hep onden gidiyorsun kilo olarak diyordu bebek icin degil de kendim icin bakalim bu sefer ne diyecek bende gunde 1 muz yiyorum mutlaka her gun bir tane kabizligi da onluyor

Kızlar benim ayrıntılı muayenem de yarın, çok heyecanlıyım. Ne kadar büyüdü minnak kızım acaba. Bu takvimde gösterdiği gibi kocaman mı? inşallah bütün organları sağlam sağlıklıdır. Yüzünü de görürsek tadından yenmez tabi. Bize de sizinle beraber sadece 1 kişiyi alıyoruz dediler. Bir de hes kodu istediler.

Kızlar trendyol indiriminden bebek çantası almıştım. Bugün geldi çok güzel çıktı, çanta arayanlara tavsiye ederim. Fermuar kısmı daha önce baktığım çantalara göre daha geniş içinden bişeyler almak daha kolay olur. Arka tarafında da çantanın içine açılan bi bölüm var o da güzel. Yanında alt açma bi de kirli bez torbası göndermişler

Eklentiler

• 99A6074E-BFB2-4C1D-BDA2-26B74B8F66A2.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 49
  • C40AAFCE-C4EB-4A14-8131-BED41F27201A.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 54
Merhabalar arkadaşlar Benimde yarın ayrıntılı ultrasonum, çok heyecanlıyım inşallah bir şey çıkmaz, az önce uzunca bir mesaj atmışlar, daha önceki ultrsonları ve test sonuçlarını getirin diye bir de soğuk algınlığı belirtileriniz filan varsa erteleyin yazıyordu, dün akşamda banyo yapıp yatmıştım sadece hafif burun tıkanıklığım var arada açılıyor arada biraz tıkanıyor inşallah sorun etmezler Bir de başka Eskişehirde olan var mı acaba Turgay beye giden merak ettim

İnşallah gösterir yüzünü tam dönünce çok net gözüküyor artık. tabi daha yüzü yağlı değil ama kemik şeklinden yine de birilerine benzetebilirsin ben de bu kadar büyük beklemiyordum ama boyunun yarısına ulaşmış bile eşim yüzde ellisi yüklenmiş diyor

Mide yanması çok kötü. Bu ara yediğine içtiğine dikkat et, Sıfır baharat, ekşiden, yağdan, geç yemekten, fazla yemekten uzak dur. Ben rennie duoyu eksik etmiyorum evden. Tavsiye eserim . Bazen onun da fayda etmediği oluyor, o zaman yeme içmeye dikkat etmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…