2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yani aslında yolu da yarıladık. böyle düşününce bir korktum doğum yaklaşıyor

Kızlar ya dün okudum da bebeklerin cinsiyeti ilk haftalardaki ultrasonda çıkan kese şeklinden anlaşılıyormuş kese uzunsa erkek yuvarlak gibiyse kız oluyormuş benim iki bebeğimin ki doğru çıktı oğlumda kese uzundu bu sefer yuvarlaktı sizde de doğru çıkıyor mu

Cnm biri sana hediye gonderiyor olmasin

Yani aslında yolu da yarıladık. böyle düşününce bir korktum doğum yaklaşıyor
Doktor artık bundan sonrası geri sayım, zaman çok hızlı geçecek dedi ben de biraz korktum iş ciddiye bindi artık hatta dün gece rüyamda doğum yapıyordum. bebek uykumda doğmuş yatağa hiç anlamamışım, alıp temizlemiş annemler yanıma yatırmış bi uyanıyorum yanımda uyuyor.

aaa ne güzel rüya, keşke gerçek olsa

Cnm biri sana hediye gonderiyor olmasin
Yok canım geldikten sonra aradım yanlışlık olmuş dediler zaten benim sipariş listemde gözüküyor yenidoğan seti siparişi oluşturuyorlar farkında olmadan ama bugün olan tamamen tanımadığım bir kişinin alışveriş faturası. Aldığı şeylerin de benle hiç alakası yok

Tuhhh biri hediye gonderseymis bari

Ay keşke öyle olsa

Sana gelen ürünlerin saihibinin adını görebiliyormuşsun telefonu da vardır, ara onu ikiniz beraber saldırın bana satmaya çalışıyorlar de

Ben 3 şişe yazdırdım doktora. Ağrıdıkça içiyorum. Mide ağrısı fenaa

Aynen benimde öyleydi.keseden tahmin etmiştik biz.kızımda yuvarlak gibi oğlumda uzundu hatta ekliyim oğlumunkini.

Eklentiler

• E52D0725-3C83-45BD-9824-C9624D58A047.webp
    29 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaslar merhaba ,gebelikte estradiol sikintisi ceken oldu mu?degerler internette tam yazilmiyor yani gebeligin basinda kac olmasi gerekir bilgisi olan var mi?

zannetmiyorum ama gaviscon yazarlarsa aklında bulunsun üretimden kalktı hiçbir eczanede yok bende de gaviscon yazılmıştı baya sıkıntı çektim bulamayınca 1 ay doktor randevumu bekledim sonra renni duo yazdı aklında bulunsun

Bende +18 rüyalar görüyorum eşime dedim bu sabah eee doğal beni gördüğün yok anca rüyada diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…