- 28 Ağustos 2020
- 9.002
- 41.413
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.761
Yani aslında yolu da yarıladık.İnşallah gösterir yüzünü tam dönünce çok net gözüküyor artık. tabi daha yüzü yağlı değil ama kemik şeklinden yine de birilerine benzetebilirsinben de bu kadar büyük beklemiyordum ama boyunun yarısına ulaşmış bile eşim yüzde ellisi yüklenmiş diyor
ya bugün ben de aynı şeyi düşündüm, eşime de sordum hatta "bu çocuk burdan nasıl çıkacak" diyeYani aslında yolu da yarıladık.böyle düşününce bir korktum doğum yaklaşıyor
Cnm biri sana hediye gonderiyor olmasinKızlar ben bu chakra’yı nereye şikayet edebilirim? Çünkü onların müşteri hizmetleri kendilerinde hata aramak yerine karşıdakinden para isteyecek kadar saçma düşünceye sahipler. Şimdi de bana hiç alakam olmayan bir mail göndermişler sipariş başka birinin adına üstelik kadının bütün bilgileri var faturada adresinden tc sine kadar hepsini görebiliyorum. Takip numarasına girdiğimde adres benim adresim gözüküyor ancak İstanbul’dan biri oluşturmuş siparişi.
Doktor artık bundan sonrası geri sayım, zaman çok hızlı geçecek dediYani aslında yolu da yarıladık.böyle düşününce bir korktum doğum yaklaşıyor
aaa ne güzel rüya, keşke gerçek olsaDoktor artık bundan sonrası geri sayım, zaman çok hızlı geçecek dediben de biraz korktum iş ciddiye bindi artık hatta dün gece rüyamda doğum yapıyordum. bebek uykumda doğmuş yatağa hiç anlamamışım, alıp temizlemiş annemler yanıma yatırmış bi uyanıyorum yanımda uyuyor.
Yok canım geldikten sonra aradım yanlışlık olmuş dediler zaten benim sipariş listemde gözüküyor yenidoğan seti siparişi oluşturuyorlar farkında olmadan ama bugün olan tamamen tanımadığım bir kişinin alışveriş faturası. Aldığı şeylerin de benle hiç alakası yokCnm biri sana hediye gonderiyor olmasin
Sabah uyandığımda pamuk gibiydim gerçek olsa ne olurdu sankiaaa ne güzel rüya, keşke gerçek olsa
Tuhhh biri hediye gonderseymis bariYok canım geldikten sonra aradım yanlışlık olmuş dediler zaten benim sipariş listemde gözüküyor yenidoğan seti siparişi oluşturuyorlar farkında olmadan ama bugün olan tamamen tanımadığım bir kişinin alışveriş faturası. Aldığı şeylerin de benle hiç alakası yok
Ay keşke öyle olsaDoktor artık bundan sonrası geri sayım, zaman çok hızlı geçecek dediben de biraz korktum iş ciddiye bindi artık hatta dün gece rüyamda doğum yapıyordum. bebek uykumda doğmuş yatağa hiç anlamamışım, alıp temizlemiş annemler yanıma yatırmış bi uyanıyorum yanımda uyuyor.
Sana gelen ürünlerin saihibinin adını görebiliyormuşsun telefonu da vardır, ara onu ikiniz beraber saldırınYok canım geldikten sonra aradım yanlışlık olmuş dediler zaten benim sipariş listemde gözüküyor yenidoğan seti siparişi oluşturuyorlar farkında olmadan ama bugün olan tamamen tanımadığım bir kişinin alışveriş faturası. Aldığı şeylerin de benle hiç alakası yok
Ben 3 şişe yazdırdım doktora. Ağrıdıkça içiyorum. Mide ağrısı fenaaKızlar midem dehşet yanıyor çıldırcam aile hekimine gidim de bi ilaç milaç bişe yazsın diyorumgastrit sanırım bi de reflü geçmişim var tabi Of Of midemi söküp atasım var.
Direk aile hekimine yazdırsam kendi doktoruma söylememe gerek var mı ? Gaviscon yazacaktır muhtemelen. Sonra demesin doktorum bana sormadan neden kullandın diye der mi ki
Aynen benimde öyleydi.keseden tahmin etmiştik biz.kızımda yuvarlak gibi oğlumda uzundu hatta ekliyim oğlumunkini.Kızlar ya dün okudum da bebeklerin cinsiyeti ilk haftalardaki ultrasonda çıkan kese şeklinden anlaşılıyormuş kese uzunsa erkek yuvarlak gibiyse kız oluyormuş benim iki bebeğimin ki doğru çıktı oğlumda kese uzundu bu sefer yuvarlaktı sizde de doğru çıkıyor mu
İnatçı yanmalarada çok iyi geldiğini duymuştum.Ben 3 şişe yazdırdım doktora. Ağrıdıkça içiyorum. Mide ağrısı fenaa
zannetmiyorum ama gaviscon yazarlarsa aklında bulunsun üretimden kalktı hiçbir eczanede yok bende de gaviscon yazılmıştı baya sıkıntı çektim bulamayınca 1 ay doktor randevumu bekledim sonra renni duo yazdı aklında bulunsunKızlar midem dehşet yanıyor çıldırcam aile hekimine gidim de bi ilaç milaç bişe yazsın diyorumgastrit sanırım bi de reflü geçmişim var tabi Of Of midemi söküp atasım var.
Direk aile hekimine yazdırsam kendi doktoruma söylememe gerek var mı ? Gaviscon yazacaktır muhtemelen. Sonra demesin doktorum bana sormadan neden kullandın diye der mi ki
O neymiş ki? İlk kez duyuyorum.Arkadaslar merhaba ,gebelikte estradiol sikintisi ceken oldu mu?degerler internette tam yazilmiyor yani gebeligin basinda kac olmasi gerekir bilgisi olan var mi?
Bende +18 rüyalar görüyorum eşime dedim bu sabah eee doğal beni gördüğün yok anca rüyada diyorDoktor artık bundan sonrası geri sayım, zaman çok hızlı geçecek dediben de biraz korktum iş ciddiye bindi artık hatta dün gece rüyamda doğum yapıyordum. bebek uykumda doğmuş yatağa hiç anlamamışım, alıp temizlemiş annemler yanıma yatırmış bi uyanıyorum yanımda uyuyor.
E2 hormonu...hic baktirmadi mi doktorunuz?O neymiş ki? İlk kez duyuyorum.
Yoo hayır hiç bakılmadı. Gerekli miymiş?E2 hormonu...hic baktirmadi mi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?