2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
aynen ben de litre olarak buldum, eşler yanımızdayken sorun olmaz ama yalnızken nasıl koyulacak bu arabalar bagaja
Ben buldum sonunda ama kendi sitesinden değil sahibinden de baktım. 135x95 yazmışlar ama çok da emin olamadım kendim ölçerim yalnızken koymak zor olacağı için hafif ama sağlam bişey almakta fayda var fırlatıp atarız artık

Her gün tamam karar verdim alıyorum diye başlıyorum güne. mesela şu anda bee 5 daha cazip geliyor galiba onu alıp kurtulucam bu dertten.

Canım çatlak genetik diyorlar çatlayacaksa ne yapsan catlar bnm ilk gebeligimde zeytin yagi koymustum fisfisli şişeye akşamları yatmadan sürüyordum çok şükür hiç catlagim yok ama sezeryan yeri çok fena kırmızı kaldı inş bu defa yok olur

Yaklaşık 1 ay kadar önce bende İstanbul’da eczanelerde gavisconu bulamadım. Gümrük kaynaklı sıkıntı var, depolardada yok vs demişlerdi. Şurubunu bulup onu almıştım.

Tam yatan Cloud Q ve Cloud Z var. Satış danışmanları söylemiyorlar aa öylemiymiş bilmiyorduk fln diyorlar ama Z daha yeni model ve Q'ya göre daha hafif. Biz önce Q aldık sonra biraz kurcalayınca Cloud Q'nun artık Türkiye dışında satışta olmadığını farkedip değişirdik.

aaa bak bunu hiç bilmiyordum, sitelerinde falan bakınca hep cloud q öne çıkıyor gibi gelmişti - teşekkürler tip için :)

Her gün tamam karar verdim alıyorum diye başlıyorum güne. mesela şu anda bee 5 daha cazip geliyor galiba onu alıp kurtulucam bu dertten.

yurt dışı puanı çok iyi, materyalinde bir sıkıntı yoksa ve bagaja sığıyorsa bence gayet güzel :)

canım ben kan ilacı da kullanmıyorum ki sadece folic 1 diye olan ve sadece içinde folik asit olan bir ilaç kafamda deli sorular yeterli beslenmiyorum da
Cnm onu 12 hftada biraktiriyor drlar kan ilaci baslamalisin dr lar birsey demedi mi . Dr a yeterli beslenemedigini soyle vitamin destek verecektir sana.ben gyno ferro kan ilaci kullaniyorum onun icinde var mesela folik asit illa dr kullan die diyorsa ikisi bir arada olan kan ilaclari var yazsin bir gorus dr unla.

Arkadaslar sizin de bebekleriniz sertlesiyor mu? Kaskati kesiliyor karnim bir uc dort dakika suruyoe sonra duzeliyor. Doktoruma sordum normal dedi. Anlayamiyorum
Aynı şey sürekli başıma geliyor. Endişe yaratıyor bende, kasılma gibi nefesim kesiliyor gibi oluyor o esnada.
Normalmiymiş bende cuma günü soracaktım.

Yaa aldım iptal mi etsem?
Cnm ben cok titizim by konularda balik yagi almistim ve ekstra vitaminler firmalari aradim hamilelikten once bir de dusun kizima vermek icin.firma yetkilellri internetten aldiginiz hicbir urune garanti veremeyiz eczaneden alin neden o kdr uygun oldugu sizde suphe uyandirmali dedikleri Anda IPTAL ettim.tabi karar senin sahtedir ve ya sahte degildir diye birsey diyemem

Arkadaslar sizin de bebekleriniz sertlesiyor mu? Kaskati kesiliyor karnim bir uc dort dakika suruyoe sonra duzeliyor. Doktoruma sordum normal dedi. Anlayamiyorum

elimi koyduğumda bi yer hep daha sert gibi, ben de onu bebek o tarafta diye öyle sert diye yorumluyordum. bazen daha geniş bi alan, bazen daha küçük ama bi bakıyorum birden çok sert oluyor..

Beni ikna etsenize almayayım şunu. Fiyatı düşünce dayanamıyorum ben

Eklentiler

• 78EA480B-5E97-4777-8A0B-8AB7B9843B51.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 66
Hayırlı olsun güle güle kullan canim

Beni ikna etsenize almayayım şunu. Fiyatı düşünce dayanamıyorum ben

hahaha, almaaaa çok pahalı. 600 liralık bi olayı olduğunu sanmıyorum ya..
iç düzenleyicilerini ayrı da satıyor, güzel bi sırt çantası alırsın, içine düzenleyiciler alırsın.. sonra o sırt çantasını kendin için de kullanırsın..

ha bunun adaptörleri varsa ve bebek arabasına takılıyorsa işte onu bilemem ama 600 lira değil bu çanta no no no no

Yok yok kendi kendimi ikna ettim. Arada öyle geliyorlar bana biliyor musun?
İkinci çocukta hedef en az parayla bu işin içinden sıyrılmak. Plana sadık kalmalıyım.

yani bende öyle düşünüyorum aslında ama sanki yeterli ilgilenmiyor gibime geliyor ilk hamilelik zamanında kan baktılar detaylı onun haricinde bi daha detaylı kan vermedim bi ikili ve üçlü taramalarda kan alındı onda da detay yok anlam veremiyorum bakalım pazartesi gitcem umarım sorabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…