- 10 Nisan 2020
- 1.504
- 1.483
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.861
Bende vitamin almıyorum. Et süt yumurta ceviz tatlılar meyve tüketiyorum zaten bence yeterliCnm bana da iki dr beslenmen yeterli ise vitamin kullanmana gerek yok dedi.ben de kullanmiyorum.kan ilaci ve d vitamini aliyorum sadece.
Ben buldum sonunda ama kendi sitesinden değil sahibinden de baktım. 135x95 yazmışlar ama çok da emin olamadım kendim ölçerimaynen ben de litre olarak buldum, eşler yanımızdayken sorun olmaz ama yalnızken nasıl koyulacak bu arabalar bagaja
Her gün tamam karar verdim alıyorum diye başlıyorum güne. mesela şu anda bee 5 daha cazip geliyor galiba onu alıp kurtulucam bu dertten.ben sadece cybex cloud q tam yatan istediğimden eminim, sanırım :)
bir de bugaboo'nun altı cybex'ten daha kullanışlı görünüyor, elin kolun doluyken altına daha fazla şey koyabilirsin gibi..
neyse dur bakalım şu şube açılırsa, ben de covid korkumu yenersem gider bi denerim - zaten tahminim o zamana kadar sen almış olursun
Canım çatlak genetik diyorlar çatlayacaksa ne yapsan catlar bnm ilk gebeligimde zeytin yagi koymustum fisfisli şişeye akşamları yatmadan sürüyordum çok şükür hiç catlagim yok ama sezeryan yeri çok fena kırmızı kaldı inş bu defa yok olurgünaydın minnoş anneler ve anne adayları :) çatlaklar başladı mı. dün doğum yapan bi arkadaşımdan duydum size de atayım dedim hemen :) lierac ve bio oil biri jel biri yağ duştan sonra çatlaması muhtemel bölgelere sürüyormuşsunuz. arkadaşımda hiç çatlak olmadı. bide bol su içilcek . en az günde 2lt.
Yaklaşık 1 ay kadar önce bende İstanbul’da eczanelerde gavisconu bulamadım. Gümrük kaynaklı sıkıntı var, depolardada yok vs demişlerdi. Şurubunu bulup onu almıştım.şu an çok şaşırdım valla ben ankaradayım ve böyle cevapla karşılaştım hatta geçen sene eltim de hamileydi oda hamileliğin sonuna doğru bulamamış keşke bende bulabilsem de gaviscona geçsem renni pek fayda etmiyor gibi üstüne içtikten sonra rahatlatması gerekirken oda ağzımdan gelmeye başlıyor resmen ya
canım ben kan ilacı da kullanmıyorum ki sadece folic 1 diye olan ve sadece içinde folik asit olan bir ilaç kafamda deli sorular yeterli beslenmiyorum daBazi kan ilaclarinin icinde folik asit oluyor ekstra mi aliyorsun cnm?
Tam yatan Cloud Q ve Cloud Z var. Satış danışmanları söylemiyorlar aa öylemiymiş bilmiyorduk fln diyorlar ama Z daha yeni model ve Q'ya göre daha hafif. Biz önce Q aldık sonra biraz kurcalayınca Cloud Q'nun artık Türkiye dışında satışta olmadığını farkedip değişirdik.ben sadece cybex cloud q tam yatan istediğimden eminim, sanırım :)
bir de bugaboo'nun altı cybex'ten daha kullanışlı görünüyor, elin kolun doluyken altına daha fazla şey koyabilirsin gibi..
neyse dur bakalım şu şube açılırsa, ben de covid korkumu yenersem gider bi denerim - zaten tahminim o zamana kadar sen almış olursun
Tam yatan Cloud Q ve Cloud Z var. Satış danışmanları söylemiyorlar aa öylemiymiş bilmiyorduk fln diyorlar ama Z daha yeni model ve Q'ya göre daha hafif. Biz önce Q aldık sonra biraz kurcalayınca Cloud Q'nun artık Türkiye dışında satışta olmadığını farkedip değişirdik.
Her gün tamam karar verdim alıyorum diye başlıyorum güne. mesela şu anda bee 5 daha cazip geliyor galiba onu alıp kurtulucam bu dertten.
Cnm onu 12 hftada biraktiriyor drlar kan ilaci baslamalisin dr lar birsey demedi mi . Dr a yeterli beslenemedigini soyle vitamin destek verecektir sana.ben gyno ferro kan ilaci kullaniyorum onun icinde var mesela folik asit illa dr kullan die diyorsa ikisi bir arada olan kan ilaclari var yazsin bir gorus dr unla.canım ben kan ilacı da kullanmıyorum ki sadece folic 1 diye olan ve sadece içinde folik asit olan bir ilaç kafamda deli sorular yeterli beslenmiyorum da
Aynı şey sürekli başıma geliyor. Endişe yaratıyor bende, kasılma gibi nefesim kesiliyor gibi oluyor o esnada.Arkadaslar sizin de bebekleriniz sertlesiyor mu? Kaskati kesiliyor karnim bir uc dort dakika suruyoe sonra duzeliyor. Doktoruma sordum normal dedi. Anlayamiyorum
Cnm ben cok titizim by konularda balik yagi almistim ve ekstra vitaminler firmalari aradim hamilelikten once bir de dusun kizima vermek icin.firma yetkilellri internetten aldiginiz hicbir urune garanti veremeyiz eczaneden alin neden o kdr uygun oldugu sizde suphe uyandirmali dedikleri Anda IPTAL ettim.tabi karar senin sahtedir ve ya sahte degildir diye birsey diyememYaa aldım iptal mi etsem?
Ben bee5 alırdım arada kalsamHer gün tamam karar verdim alıyorum diye başlıyorum güne. mesela şu anda bee 5 daha cazip geliyor galiba onu alıp kurtulucam bu dertten.
Arkadaslar sizin de bebekleriniz sertlesiyor mu? Kaskati kesiliyor karnim bir uc dort dakika suruyoe sonra duzeliyor. Doktoruma sordum normal dedi. Anlayamiyorum
Bence vazgeçBeni ikna etsenize almayayım şunu. Fiyatı düşünce dayanamıyorum ben
Hayırlı olsun güle güle kullan canimKızlar trendyol indiriminden bebek çantası almıştım. Bugün geldi çok güzel çıktı, çanta arayanlara tavsiye ederim. Fermuar kısmı daha önce baktığım çantalara göre daha geniş içinden bişeyler almak daha kolay olur. Arka tarafında da çantanın içine açılan bi bölüm var o da güzel. Yanında alt açma bi de kirli bez torbası göndermişler
İkna oldum gibiBence vazgeç
Beni ikna etsenize almayayım şunu. Fiyatı düşünce dayanamıyorum ben
Yok yok kendi kendimi ikna ettim. Arada öyle geliyorlar bana biliyor musun?hahaha, almaaaa çok pahalı. 600 liralık bi olayı olduğunu sanmıyorum ya..
iç düzenleyicilerini ayrı da satıyor, güzel bi sırt çantası alırsın, içine düzenleyiciler alırsın.. sonra o sırt çantasını kendin için de kullanırsın..
ha bunun adaptörleri varsa ve bebek arabasına takılıyorsa işte onu bilemem ama 600 lira değil bu çanta no no no no
yani bende öyle düşünüyorum aslında ama sanki yeterli ilgilenmiyor gibime geliyor ilk hamilelik zamanında kan baktılar detaylı onun haricinde bi daha detaylı kan vermedim bi ikili ve üçlü taramalarda kan alındı onda da detay yok anlam veremiyorum bakalım pazartesi gitcem umarım sorabilirimCnm onu 12 hftada biraktiriyor drlar kan ilaci baslamalisin dr lar birsey demedi mi . Dr a yeterli beslenemedigini soyle vitamin destek verecektir sana.ben gyno ferro kan ilaci kullaniyorum onun icinde var mesela folik asit illa dr kullan die diyorsa ikisi bir arada olan kan ilaclari var yazsin bir gorus dr unla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?