2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok yok kendi kendimi ikna ettim. Arada öyle geliyorlar bana biliyor musun?
İkinci çocukta hedef en az parayla bu işin içinden sıyrılmak. Plana sadık kalmalıyım.

bak bunu daha önce de paylaşmışlardı burda, dış görüntü olarak aşırı benziyor, bundan cidden kaç tane alırsın yani o paraya..

ben çanta bağımlısı gibiyim, o yüzden bi sürü sırt çantam var. ennn çok gözlü olanı bu işe dedike edip içine de şu aşağıdaki gibi düzenleyiciler alıcam renk kodlu. daha ne taşımamız gerek çok hakim değilim ama atıyorum kahverengi bezler için, pembe ıslak mendil / müslin ağız mendili / alt açması zaten genelde gördüğüm çanta gibi katlanıyor kendi içine. bir de skiphop ya da bu tip daha uygun fiyatlı bi markanın biberon düzenleyicisini alcam o kadar :)

Kızlar bir şey soracam size ben vitamin olarak omepa vm kullanıyorum her ay eczaneye 120 tl veriyorum trendyolda 70 tl bu kadar fiyat farkı olur mı güvenilir mi acaba ?
Ben de geçen omega 3 ü aldım canım. Eczanede 145 ₺ idi hepsiburadada 119 ₺. Skt si de 2023 tü. Baya iyi yorumlar vardı, hatta bi doktor arkadaş da Hb den almış diye aldım ben de.

Ya çantanın çok gözlü olması önemli. Bunlarda eskime pek olmuyor bide arabaya takıldığında çok düzgün duruyor. O cezbediyor beni.
Yoksa var kafamda bir kaç çanta modeli.
İçinden çıkan alt açmayı fln ben kullanmadım oğlumda da. Kullan at varken gerek duymadım.
Ama o biberon düzenleyiciler çok iş görüyor. Isıyı da olabildiğince sabit tutuyorlar. Bende var onlardan allahtan.

Hayır doğru çıkmıyor benim yusyuvarlak kese cinsiyeti erkek

Anneler tavsiye edebileceğiniz kalın hamile taytı var mı, hem evde giymelik hem de dışarıda yürüyüşte falan, üşütmeyecek cinsten bişey.

Anneler tavsiye edebileceğiniz kalın hamile taytı var mı, hem evde giymelik hem de dışarıda yürüyüşte falan, üşütmeyecek cinsten bişey.
Benım yok kesınlıkle defactodan almayın derim sadece 90 TL verdım tanesine 2 Side 2 yıkamada pert
İçine normal taytlarımdan giyiyorum sıcak tutuyor

Kızdır o ya hayırlısı da

Bizimki 14 haftada gösterdi
Valla kız da doktora ısrar ettim göstermiyorsa öyle diyorlar filan yok diyor detaylıda bakarız alma bişey parmakları bile küçük orası gözükmeyebilir dedi yoksa şimdiye tütülü elbisesine kadar almıştım

Birde bebisinizin hareketlerini hissetmeye başladınız...
Kaçıncı haftada hissettiniz...
17+5 akşamı ilk anlamadım şüphe ettim değildir gazdır şudur Budur ama zaman geçtikçe anlıyorsun aynı his olunca tekmeleriymiş suan bile fırfır dönüyor arada vuruyor bırı parmağıyla dokunuyor gibi olmaya başladı ilk cok çok minik kıpırtıydı yavas yavas daha belirgin olmaya başladı

Ben 20. Hafta da olur diye düşündüm ama erken hissettirdi kendını
Yarin 19 haftalik olucam ınsaalah...
Icimde birseyler oluyor ama hissediyorsunuz emin olamıyorum bir türlü...
Dr.um 21.haftasında once hissetmezsin göbeğin yağlı dedi..
Emin olamıyorum o yüzden

Yarin 19 haftalik olucam ınsaalah...
Icimde birseyler oluyor ama hissediyorsunuz emin olamıyorum bir türlü...
Dr.um 21.haftasında once hissetmezsin göbeğin yağlı dedi..
Emin olamıyorum o yüzden
Canım bı kaç hafta geçsin tarihi kaydet benım gibi anlıyorsun o mu değil mi ama bence o bende erken hissetmem sanıyordum ilk gebelık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…