- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.881
alma canım o kadar pahalı bir çantaya gerek yok yazık ona vereceğin parayı bebişe bişeyler alabilirsin gereksiz pahalı gibi geldi bana boşver canımBeni ikna etsenize almayayım şunu. Fiyatı düşünce dayanamıyorum ben
Yok yok kendi kendimi ikna ettim. Arada öyle geliyorlar bana biliyor musun?
İkinci çocukta hedef en az parayla bu işin içinden sıyrılmak. Plana sadık kalmalıyım.
Ben de geçen omega 3 ü aldım canım. Eczanede 145 ₺ idi hepsiburadada 119 ₺. Skt si de 2023 tü. Baya iyi yorumlar vardı, hatta bi doktor arkadaş da Hb den almış diye aldım ben de.Kızlar bir şey soracam size ben vitamin olarak omepa vm kullanıyorum her ay eczaneye 120 tl veriyorum trendyolda 70 tl bu kadar fiyat farkı olur mı güvenilir mi acaba ?
Ya çantanın çok gözlü olması önemli. Bunlarda eskime pek olmuyor bide arabaya takıldığında çok düzgün duruyor. O cezbediyor beni.bak bunu daha önce de paylaşmışlardı burda, dış görüntü olarak aşırı benziyor, bundan cidden kaç tane alırsın yani o paraya..
Stylo Yoyo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Stylo Yoyo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben çanta bağımlısı gibiyim, o yüzden bi sürü sırt çantam var. ennn çok gözlü olanı bu işe dedike edip içine de şu aşağıdaki gibi düzenleyiciler alıcam renk kodlu. daha ne taşımamız gerek çok hakim değilim ama atıyorum kahverengi bezler için, pembe ıslak mendil / müslin ağız mendili / alt açması zaten genelde gördüğüm çanta gibi katlanıyor kendi içine. bir de skiphop ya da bu tip daha uygun fiyatlı bi markanın biberon düzenleyicisini alcam o kadar :)
Miela Kids Çok Amaçlı Waffle Çanta - Gül Kurusu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Miela Kids Çok Amaçlı Waffle Çanta - Gül Kurusu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hayır doğru çıkmıyor benim yusyuvarlak kese cinsiyeti erkekKızlar ya dün okudum da bebeklerin cinsiyeti ilk haftalardaki ultrasonda çıkan kese şeklinden anlaşılıyormuş kese uzunsa erkek yuvarlak gibiyse kız oluyormuş benim iki bebeğimin ki doğru çıktı oğlumda kese uzundu bu sefer yuvarlaktı sizde de doğru çıkıyor mu
Yok canım görmedim uyumuşumRandevu almıştın gittn mi canım mesajları takip edemiyorum artıkyazdıysan kaçırmış olabilirim
Daha göstermedi miYok canım görmedim uyumuşumçok zoruma gitti ya cinsiyet öğrenırım diyordum
Yok ya valla deliriyorum kımıldamaya başladı şükür ama cinsiyet ne bilmiyoruzDaha göstermedi mi
ahahah duygu alacak inat etti alacakŞu arkadaş da sırt çantasıymış ben bu markadan alacağım galiba
Benım yok kesınlıkle defactodan almayın derim sadece 90 TL verdım tanesine 2 Side 2 yıkamada pertAnneler tavsiye edebileceğiniz kalın hamile taytı var mı, hem evde giymelik hem de dışarıda yürüyüşte falan, üşütmeyecek cinsten bişey.
Kızdır o ya hayırlısı daYok ya valla deliriyorum kımıldamaya başladı şükür ama cinsiyet ne bilmiyoruzkarınma bakan erkek diyor top gibi dikine yanlar ve bacak da bısey yok ama bakalım
Valla kız da doktora ısrar ettim göstermiyorsa öyle diyorlar filan yok diyor detaylıda bakarız alma bişey parmakları bile küçük orası gözükmeyebilir dediKızdır o ya hayırlısı da
Bizimki 14 haftada gösterdi
17+5 akşamı ilk anlamadım şüphe ettim değildir gazdır şudur Budur ama zaman geçtikçe anlıyorsun aynı his olunca tekmeleriymiş suan bile fırfır dönüyor arada vuruyor bırı parmağıyla dokunuyor gibi olmaya başladı ilk cok çok minik kıpırtıydı yavas yavas daha belirgin olmaya başladıBirde bebisinizin hareketlerini hissetmeye başladınız...
Kaçıncı haftada hissettiniz...
Ben 20. Hafta da olur diye düşündüm ama erken hissettirdi kendınıBirde bebisinizin hareketlerini hissetmeye başladınız...
Kaçıncı haftada hissettiniz...
Yarin 19 haftalik olucam ınsaalah...Ben 20. Hafta da olur diye düşündüm ama erken hissettirdi kendını
Canım bı kaç hafta geçsin tarihi kaydet benım gibi anlıyorsun o mu değil mi ama bence o bende erken hissetmem sanıyordum ilk gebelıkYarin 19 haftalik olucam ınsaalah...
Icimde birseyler oluyor ama hissediyorsunuz emin olamıyorum bir türlü...
Dr.um 21.haftasında once hissetmezsin göbeğin yağlı dedi..
Emin olamıyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?