2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Allah Allah ilginçmiş ben 12.haftadan sonra vitamin kullanmaya başladım dr özellikle bebek için önemli olduğunu söyledi

ayyy bu adamlara da yazık valla bazen düşünüyorum da kedinin ciğere baktığı gibi oluyorlar biz ne zman olur dersek o zaman oluyor kıyamam yaa

Evet ufak bebek arabası her zaman avantaj bence de. Bu arada bagaj ölçülerini nasıl buldun ya ben de sen söylediğinden beri internette bulmaya çalıştım ama hep litre olarak yazıyor

Yaaa ne güzel demiş doktorun

İstanbuldayım canım ben. Evet gaviscon aldım
şu an çok şaşırdım valla ben ankaradayım ve böyle cevapla karşılaştım hatta geçen sene eltim de hamileydi oda hamileliğin sonuna doğru bulamamış keşke bende bulabilsem de gaviscona geçsem renni pek fayda etmiyor gibi üstüne içtikten sonra rahatlatması gerekirken oda ağzımdan gelmeye başlıyor resmen ya

Ama hormonlar farklı çalışıyor yaa

Allah Allah ilginçmiş ben 12.haftadan sonra vitamin kullanmaya başladım dr özellikle bebek için önemli olduğunu söyledi
ya hiç anlamıyorum ben ya doğuma kadar folikasit nedir hadi vitamini geçtim de gereksizmiş gibi geliyor doğuma kaadr kullanmak ama tabi mecbur kullanıyorum şu anda

Yollayayım sana bebeğim

ya hiç anlamıyorum ben ya doğuma kadar folikasit nedir hadi vitamini geçtim de gereksizmiş gibi geliyor doğuma kaadr kullanmak ama tabi mecbur kullanıyorum şu anda
Kullandığım vitaminin içinde folik asit de var canım balık tüketemediğim için onu da karşılıyor balık yağı da var

Evet ufak bebek arabası her zaman avantaj bence de. Bu arada bagaj ölçülerini nasıl buldun ya ben de sen söylediğinden beri internette bulmaya çalıştım ama hep litre olarak yazıyor
Bilmem, ben arabanın markası modeli yazıp bagaj boyutları deyince hemen çıktı görsellerden bak bir de.

ayyy bu adamlara da yazık valla bazen düşünüyorum da kedinin ciğere baktığı gibi oluyorlar biz ne zman olur dersek o zaman oluyor kıyamam yaa
Sizin ilk bebek bizimki ilk çocuktan antremanli olduğu için başına gelecekleri biliyordu kaderine razı gelmiş durumda tek üzüldüğü bari ilk ay hamile kalmayaydin da o ara gönlüm olsaydı derdinde kızım doğduktan sonra kardeş kardeş yaşama konusunda rekor kırmıştık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…