2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
aynen ben de litre olarak buldum, eşler yanımızdayken sorun olmaz ama yalnızken nasıl koyulacak bu arabalar bagaja
Bende boyun fıtığı başlangıcı vardı, fizik tedavi aldım. Sporla falan biraz toparladım ama yine de biraz zorlasam omuzlarım ağrıyor, kollarım çok zayıf. O yüzden hafif olması önemli bir kriterdi benim için ama senin öyle bir sorunun yoksa taşırsın bence ya, max 13 kg civarı oluyor zaten arabalar. Pehlivan gibi atarsın bagaja

ben zaten kendim de pehlivan gibiyim şu aralar

Kızlar vitamini aldım trendyoldan normalde eczaneden 120 tl aldığım ilaç 70 tl iki adet aldım 40 tl indirimim vardı 100 tl ye geldi benim için karlı bir alışveriş oldu umarım ürün orijinaldir

Progesteronunuza bakildi mi peki? Hamileligin basinda normalde tup bebek doktorlari 2 degere de bakarlar

Bende progesterona da bakilmamis tup bebek olmadigi icindir belki sadece prolaktin yuksekligi icin ilac kullanmistim. Amh da yasima gore biraz dusuk gelmisti doktora 1.5 du

ben sadece cybex cloud q tam yatan istediğimden eminim, sanırım :)
bir de bugaboo'nun altı cybex'ten daha kullanışlı görünüyor, elin kolun doluyken altına daha fazla şey koyabilirsin gibi..

neyse dur bakalım şu şube açılırsa, ben de covid korkumu yenersem gider bi denerim - zaten tahminim o zamana kadar sen almış olursun

ayy valla erkeklere üzülüyorum benimkide başlarda korkuyordu ilk bebek düşük olmuştu buna da bişe olursa diye korkusundan yapamıyordu şimdi de iki haftada bir veya haftada bir o zman da ben izin verirsem ama korkuyorum yok dedikçe farklı şeyler yapmaya kalkar falan diye de

Arkadaslar sizin de bebekleriniz sertlesiyor mu? Kaskati kesiliyor karnim bir uc dort dakika suruyoe sonra duzeliyor. Doktoruma sordum normal dedi. Anlayamiyorum

Arkadaslar sizin de bebekleriniz sertlesiyor mu? Kaskati kesiliyor karnim bir uc dort dakika suruyoe sonra duzeliyor. Doktoruma sordum normal dedi. Anlayamiyorum
Ben bunun icin dr a gittim dun bir sikinti yok dedi.hani erken dogum falan kafama takildi.rahim kasiliyor diye dusundum bir de agri olunca.hicbir sikinti yok dedi demekki normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…