2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynı şey sürekli başıma geliyor. Endişe yaratıyor bende, kasılma gibi nefesim kesiliyor gibi oluyor o esnada.
Normalmiymiş bende cuma günü soracaktım.
Benim nefesim kesilmiylr agri da hissetmiyorum zaten benim agri esigimin yuksekligi tescilli de. Acaba tokografide kac cikar diye dusunuyorum. Doktora anlattim bikac kez ama normal oldugunu soyledi. Bakalim bi de sen sor sana ne diyecek

Icine sinmiyorsa degistir cnm dr unu.her ay kan vermen lazim...

Birde bebisinizin hareketlerini hissetmeye başladınız...
Kaçıncı haftada hissettiniz...
Ben 15. Haftadan itibaren hissetmeye başladım canım. Şuan hergün sabah öğle akşam hissedebiliyorum. Sabah benimle beraber uyanıyor bazen kalbinin ritmini sanki dinleyebiliyorum bilmiyırum diğer arkadaşlara oluyor mu ama düzenli şekilde kalp çarpıntısı duyuyorum elimi koyunca ben ona yordum.

Benim nefesim kesilmiylr agri da hissetmiyorum zaten benim agri esigimin yuksekligi tescilli de. Acaba tokografide kac cikar diye dusunuyorum. Doktora anlattim bikac kez ama normal oldugunu soyledi. Bakalim bi de sen sor sana ne diyecek
Benimde ağrılı değil ama sertleşirken nefesim gidiyor sanki. Büyük ihtimalle seninle aynı şeyi yaşıyoruz. Gün içinde 2 kez mutlaka oluyor bu. Anneme sordum bebek geriliyordur, her bebek farklı hareket eder fln dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…