2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cantayi salla alirsin bi spor canta o da isini fazla fazla gorur. Charmlar guzel charm al. Ben de bebeklerimin bas harflerini almak istiyorum ama tasli harfler yok sanirim duz harfler var.
Alalım kendimize ozaman yeni yıl hediyemizi
Çok çabuk ikna oluyorum yalnız farkettin mi?

Ya ben en son 10 gün önce hareketlerini baya belirgin hissettim o zamandan beri o kadar hissedemedim perşembe kontrole gittik gayet normal herşeyi ama hareket pek hissetmiyorum 18 hafta oluyor yarın normaldir heralde demi pozisyondan kaynaklı mı acaba

Canım bazen sırtını fln dönüyor bebişler. Normal yani.

Kızlae bugün bizim ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Maşallah bebek de herşey yolunda göründü ama rahme inen damarlardan birinde çentiklenme yani direnç tespit etti doktorum. Kan sulandırıcı zaten alıyordum. Ona devam dedi. Tansiyona dikkat edicez dedi. İkisinde birden olsa sıkıntı ama tekinde olduğu için çok korkmayalım dedi. Ama ben yine de endişelendim. Benzer bir durum yaşayan var mı aranızda? Doktorunuz ne dedi, ne yorum yaptı? Yazarsanız sevinirim.

Canimm nasil gecti detayli randevun
Yaa eve kendimi zor attım daha yeni duş alabildim bir de migrenim tuttu. Kendime gelmeye çalışıyorum
Detaylım çok şükür çok güzel geçti canım herbir organına detaylı baktı bir sıkıntı yok dedi 19+5 olmuşuz. Gelişimi de gayet iyi bir sıkıntı görmediği için perinatolojiye yönlendirmedi ama illa gitmek istiyorum dersen gidebilirsin hastalarımı riskli bir durum gördüysem yönlendiriyorum dedi. 15 gün sonra da fetal kalp bakacak. Bebiş hiç durmadı çok oynadı sırtını da döndü yüzünü net göremedik yarım gördük kulakları falan çok belirgindi ama

Haklisiniz. Daha bugun hastanede portbebe de tasinan bebek gordum. Babasi boyle kucaklamis portbebeyi,hic rahat ve kullanisli gorunmedi. En guzeli o oto koltugu gibu olanlardan almak.

Harika cok sevindimm canim guzel gecmesind erken gelmissin filan demedi dimi bende persembe gidicem

Bu arada bugun benim hem rutin kontrol gunum ve baska hekimde de ayrintili usg randevum da vardi. Sabahtan kendi doktoruma gorundum. 22. Haftada ayrintiliya girmemi istedi. Ben de bugune almistim dedim bozuldu baya, keske bana sormadan almasaydin acele etmissin dedi. Iptal ettim. 2 hafta sonra giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…