2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Harika cok sevindimm canim guzel gecmesind erken gelmissin filan demedi dimi bende persembe gidicem
Yok canım yeterli büyüklüğe ulaştığı için detaylı tarama yapabiliriz dedi. 40 dk falan kaldım doktorun yanında. İnşallah senin de çok güzel geçer bu arada tam 5 aylık göbeğin olmuş dedi çok sevindim sonunda biri göbeğime doğru düzgün bir yorum yaptı

Yo geçen gün 3 şişe birden aldım. VAr eczanelerde

Cnm ben de internetten cok alisveris yapiyorum ama gidalarda hassasim seni etkilemek icin yazmadim.sahit oldugum bi konuda soylemeden edemedim sadece .sen bilirsin dedim ya karar senin
Canım teşekkür ederim,nette 70 tl eczanede 120 tl çok fiyat farkı var benim de içime sinmedi,iptal ettim

Ben de geçen omega 3 ü aldım canım. Eczanede 145 ₺ idi hepsiburadada 119 ₺. Skt si de 2023 tü. Baya iyi yorumlar vardı, hatta bi doktor arkadaş da Hb den almış diye aldım ben de.
Trendyol güvenilir mi sence canım?

Yarin 19 haftalik olucam ınsaalah...
Icimde birseyler oluyor ama hissediyorsunuz emin olamıyorum bir türlü...
Dr.um 21.haftasında once hissetmezsin göbeğin yağlı dedi..
Emin olamıyorum o yüzden
Ben 19+5 te hissettim ilk,sağlık ocağına gitmiştim kalp atışını dinlemek için sırt üstü uzanınca içeride bir şey kaydı bebekti

Oh oh harika bakalim bana neler diyecek

Yarın inşallah bende uyumayacağım detaylıya gideceğim (sağlık ocağınızda kaç gündür ekiyorum yarın yarın uyanamıyoruz ki ama kusura bakmayacak yarın dedim ama gidemem detaylıya gitmem gerek)

Bende yarin mesaj mi atsam acaba ben persembe geliyorum erken merken diyip moralimi bozup gondermez insallah

HAdi gozun aydin.Kalbe falan bakabildi mi cnm.bende p.tesi gidicem erken mi diye dusunuyorum 20+4 olacak p.tesi hos hastanelerde 2 3 gun daha gec cikiyor ama.

HAdi gozun aydin.Kalbe falan bakabildi mi cnm.bende p.tesi gidicem erken mi diye dusunuyorum 20+4 olacak p.tesi hos hastanelerde 2 3 gun daha gec cikiyor ama.
Teşekkürler canım kalbe baktı aslında normal dedi ama 15 gün sonra tekrar bakacak kalple ilgili bir şeylere bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…