2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün verdiğim kan sonucu çıkmış anlayan var mı?Yorumlayabilir mi rica etsem

Eklentiler

• B5DDB23E-6FC7-4942-8A6F-1CCA928B0C29.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 63
Vinalac alıyorum, (omegaroyal) omega 3 alıyorum her ay 75₺+145 ₺ her ay fix. Allahtan d vitaminini doktor reçetesiyle aldık, Demir ilacına daha başlamadık o da böyle pahalı değildir inş.

Vinalac alıyorum, (omegaroyal) omega 3 alıyorum her ay 75₺+145 ₺ her ay fix. Allahtan d vitaminini doktor reçetesiyle aldık, Demir ilacına daha başlamadık o da böyle pahalı değildir inş.
Demir ilacını sgk karşılıyor canım

Ben de tiroid ilacı+multivitamin+demir hapı+d vitamini kullanıyorum. Öncesinde de coraspirin ve progestan kullanıyordum. Eşim diyor ki hani hamileler ilaç içemiyordu sen kaç tane içiyorsun günde. Valla haklısın dedim.

Ara ara hala progestan kullanıyorum,dr bana ağrılarımı azaltması için vermişti bazen sırtım,kasıklarım ağrıyor dr alabilirsin ağrın oldukça demişti

Bu da miniğimin renkli ultrason görüntüsü yüzünü anca bu kadar görebildik bir de doktor biraz etli olacak gibi dedi üst bacağı için 3.400-3500 gram doğar tahminimce dedi
Sen detaylıya mı girdin kaçırdım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…