- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.981
Amin canım teşekkür ederizAy ya maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet canım detaylıya girdim bugünSen detaylıya mı girdin kaçırdım mı
Yaa çok tatlış maşallahEvet canım detaylıya girdim bugün
MasallahBu da miniğimin renkli ultrason görüntüsü yüzünü anca bu kadar görebildikbir de doktor biraz etli olacak gibi dedi üst bacağı için 3.400-3500 gram doğar tahminimce dedi
Çok şükür bi sıkıntı yok organlarında da. Ayak ve el parmaklarına kadar gördük miniğin.Yaa çok tatlış maşallahnasıl geçti?
Ben o kadar tiksinmiştim ki kullanırken bittiği zaman şükrettim. Bir daha görmek istemiyorum o ilacıAra ara hala progestan kullanıyorum,dr bana ağrılarımı azaltması için vermişti bazen sırtım,kasıklarım ağrıyor dr alabilirsin ağrın oldukça demişti
Ya maşallah kuzuya ama neden detaylı da hep yan duruyorlarBu da miniğimin renkli ultrason görüntüsü yüzünü anca bu kadar görebildikbir de doktor biraz etli olacak gibi dedi üst bacağı için 3.400-3500 gram doğar tahminimce dedi
Yaa maşallahYa maşallah kuzuya ama neden detaylı da hep yan duruyorlarbiz bunu 45 dk sonunda yakalayabildik hep arkası dönüktü ensesini ve sırtını gördüm 45 dk boyunca. Burda da aslında kolu yanağında ama doktor biraz bastırınca kol kayboluyor yüzü gözüküyor basık bi şekilde çok garip
Vitamin konusunda internetten degil de eczaneden almak gefekiyor. Cunku orjinal mi degil mi kontrol edebilexegimiz bir sistem yok. Ayrica eczaneden de alirken pazarlik yapip indirim isteyebilirsinizCanım teşekkür ederim,nette 70 tl eczanede 120 tl çok fiyat farkı var benim de içime sinmedi,iptal ettim
Hangi eczaneye sorsam buna alisveris merkezlerinin icindeki eczanelee de dahil olmak uzere indirim istiyorum ve pazarligimi yapiyorum indirimli aliyorum hep.Vitamin konusunda internetten degil de eczaneden almak gefekiyor. Cunku orjinal mi degil mi kontrol edebilexegimiz bir sistem yok. Ayrica eczaneden de alirken pazarlik yapip indirim isteyebilirsiniz
yapmıyorlar ya üstelik her eczanede bulamıyorum kaç tane eczane dolaşıyorum bulabilmek için
Teşekkür ederimHangi eczaneye sorsam buna alisveris merkezlerinin icindeki eczanelee de dahil olmak uzere indirim istiyorum ve pazarligimi yapiyorum indirimli aliyorum hep.
Kan sonucuna gelince gebelikte kanin plazma kisminda artis oldugu icin normal skalalara referans alinmaz.
Aynen mıde bulantısı yapıyorduBen o kadar tiksinmiştim ki kullanırken bittiği zaman şükrettim. Bir daha görmek istemiyorum o ilacı
Benımde yüksek var 4 tane yarın bakalım göstercegim bende aynıdır belki yüksek olanlarKızlar kanda wbc yüksekliği enfeksiyon demekmiş yani çok yüksek değil aslında ama takıldım biraz 10.89 çıkmış
MasallahYa maşallah kuzuya ama neden detaylı da hep yan duruyorlarbiz bunu 45 dk sonunda yakalayabildik hep arkası dönüktü ensesini ve sırtını gördüm 45 dk boyunca. Burda da aslında kolu yanağında ama doktor biraz bastırınca kol kayboluyor yüzü gözüküyor basık bi şekilde çok garip
Gebelik artmasına neden olabiliyormuş çok üstünde durmadım ben canımBenımde yüksek var 4 tane yarın bakalım göstercegim bende aynıdır belki yüksek olanlar
MasallahKızlar sizlerin detaylı fotoğraflarını görünce zaman daha bi geçmiyor daha benim detayliya çok var bugün ikea'da işim vardı gittiğimde küçük çerçevelerden aldım kızımda detaylı fotoğrafını çerçeveye koymuştum hala odasında oglumunda fotoğrafını koyarım dedim kızımda baktimda detaylıda nasılsa doğduğunda da öyleymiş kızımda 21+5 gibi gitmişim bu sefer 20+1 olacak İnşallah bu seferde net bir fotoğraf olur elimde
fotoğraftaki kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?