2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ara ara hala progestan kullanıyorum,dr bana ağrılarımı azaltması için vermişti bazen sırtım,kasıklarım ağrıyor dr alabilirsin ağrın oldukça demişti
Ben o kadar tiksinmiştim ki kullanırken bittiği zaman şükrettim. Bir daha görmek istemiyorum o ilacı

Kızlar kanda wbc yüksekliği enfeksiyon demekmiş yani çok yüksek değil aslında ama takıldım biraz 10.89 çıkmış

Bu da miniğimin renkli ultrason görüntüsü yüzünü anca bu kadar görebildik bir de doktor biraz etli olacak gibi dedi üst bacağı için 3.400-3500 gram doğar tahminimce dedi
Ya maşallah kuzuya ama neden detaylı da hep yan duruyorlar biz bunu 45 dk sonunda yakalayabildik hep arkası dönüktü ensesini ve sırtını gördüm 45 dk boyunca. Burda da aslında kolu yanağında ama doktor biraz bastırınca kol kayboluyor yüzü gözüküyor basık bi şekilde çok garip

Eklentiler

• 99988C70-9139-4DFA-8A75-A6364DD7D4C3.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 87
Yaa maşallah anlamadım vallahi biz de zor yakaladık bu pozisyon da sırtı dönük pozisyon ama doktor cihazla yukardan yandan falan bakınca anca bu şekilde yakalayabildik

Canım teşekkür ederim,nette 70 tl eczanede 120 tl çok fiyat farkı var benim de içime sinmedi,iptal ettim
Vitamin konusunda internetten degil de eczaneden almak gefekiyor. Cunku orjinal mi degil mi kontrol edebilexegimiz bir sistem yok. Ayrica eczaneden de alirken pazarlik yapip indirim isteyebilirsiniz

Vitamin konusunda internetten degil de eczaneden almak gefekiyor. Cunku orjinal mi degil mi kontrol edebilexegimiz bir sistem yok. Ayrica eczaneden de alirken pazarlik yapip indirim isteyebilirsiniz
yapmıyorlar ya üstelik her eczanede bulamıyorum kaç tane eczane dolaşıyorum bulabilmek için

Hangi eczaneye sorsam buna alisveris merkezlerinin icindeki eczanelee de dahil olmak uzere indirim istiyorum ve pazarligimi yapiyorum indirimli aliyorum hep.
Kan sonucuna gelince gebelikte kanin plazma kisminda artis oldugu icin normal skalalara referans alinmaz.

Teşekkür ederim

Masallah

Kızlar sizlerin detaylı fotoğraflarını görünce zaman daha bi geçmiyor daha benim detayliya çok var bugün ikea'da işim vardı gittiğimde küçük çerçevelerden aldım kızımda detaylı fotoğrafını çerçeveye koymuştum hala odasında oglumunda fotoğrafını koyarım dedim kızımda baktimda detaylıda nasılsa doğduğunda da öyleymiş kızımda 21+5 gibi gitmişim bu sefer 20+1 olacak İnşallah bu seferde net bir fotoğraf olur elimde
fotoğraftaki kızım

Eklentiler

• CollageMaker_20201222_224858820.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 76
Yarın zaman olursa sağlık ocağına uğrayıp soracağım

Eklentiler

• 21E1010E-A75B-4843-9521-3B3E8563A91D.webp
    13 KB · Görüntüleme: 77
Masallah insan gördükçe sabırsızlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…