- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.001
Gebelık artması ne demekGebelik artmasına neden olabiliyormuş çok üstünde durmadım ben canım
Canım aynı değerler benim de.Yarın zaman olursa sağlık ocağına uğrayıp soracağım
Gebelikte artabiliyormuş nette öyle yazıyor eksik yazmışımGebelık artması ne demek
Aynı ise sorarım yazarım buraya da olabılır dr 1 ay sonra gel dedi sonuç için 15 güne çıkar dedi ama erken çıktı kan tahlılıGebelikte artabiliyormuş nette öyle yazıyor eksik yazmışım
Ben 19+5 te hissettim ilk,sağlık ocağına gitmiştim kalp atışını dinlemek için sırt üstü uzanınca içeride bir şey kaydı bebekti
Dudaklar burun aynıKızlar sizlerin detaylı fotoğraflarını görünce zaman daha bi geçmiyor daha benim detayliya çok var bugün ikea'da işim vardı gittiğimde küçük çerçevelerden aldım kızımda detaylı fotoğrafını çerçeveye koymuştum hala odasında oglumunda fotoğrafını koyarım dedim kızımda baktimda detaylıda nasılsa doğduğunda da öyleymiş kızımda 21+5 gibi gitmişim bu sefer 20+1 olacak İnşallah bu seferde net bir fotoğraf olur elimde
fotoğraftaki kızım
Ayy soylemeyi unuttum. Kalple ilgili detayli muayene 22. Haftada en uygunuymus, o yuzden iptal edip 22. Haftamda gitmemi soyledi.Bende yarin mesaj mi atsam acababen persembe geliyorum erken merken diyip moralimi bozup gondermez insallah
Valla canım bende 20 Li haftalarda bekliyordum erken hareket etmez diye düşündüm cinsiyet için bile bekleyinceCok güzel
Biraz daha bekleyeceğim anlaşılan herkesin farkli sonucta..
Peraeylem bendede göbek var tatlım üzülme..zaten vardı biraz daha buyudu..
4bucuk kilo aldim
Şimdi çok çok değişti tabi ama evet doğduğunda bugün dikkat etmeseydim fotoğraflara bu kadar bire bir olduğunu fark etmemiştim şimdi oğlumu merak ediyorum acaba böyle net bir görüntü alabilecekmiyiz diye zaman geçmek bilmiyorDudaklar burun aynımaşallah
Ben yarın bi gideyim AA öyle mi der bi daha randevu alırım devlettenAyy soylemeyi unuttum. Kalple ilgili detayli muayene 22. Haftada en uygunuymus, o yuzden iptal edip 22. Haftamda gitmemi soyledi.
İyi yapmışsın kuzum güle güle kullansın bebisinBu arada bebek arabasını uzun çabalar sonunda seçebildik. Jokerde doğru düzgün hiçbir şey kalmamıştı. E bebekte Kraft ile mamas papas arasında kaldık. Arasında 1000 TL oynuyordu. Mamas papas ürünleri de indirimliydi. Satıcının da etkisi ile Mamas Papas Ocarro Jewel aldık işlevsel olarak gösterince eşim de direkt alalım dediPusetini de ayrı aldık. Kraft ın bana kullanışı açılıp kapanması kolay gelmişti aslında ama satıcı kraft ı tavsiye etmedi fiyatı neden yakın dedim Kraft şişirilmiş fiyatlar dedi. Zaten sizlerden de duymuştum mamas papası. Böylelikle almış oldum ev tipi ana kucağı da Joie Sansa Otomatik Salıncak aldık o da indirimliydi. Hem otomatik olarak kullanabiliyor hem normal sallamalı olarak kullanılabiliyor
Güle güle kullansın kuzucuk canımBu arada bebek arabasını uzun çabalar sonunda seçebildik. Jokerde doğru düzgün hiçbir şey kalmamıştı. E bebekte Kraft ile mamas papas arasında kaldık. Arasında 1000 TL oynuyordu. Mamas papas ürünleri de indirimliydi. Satıcının da etkisi ile Mamas Papas Ocarro Jewel aldık işlevsel olarak gösterince eşim de direkt alalım dediPusetini de ayrı aldık. Kraft ın bana kullanışı açılıp kapanması kolay gelmişti aslında ama satıcı kraft ı tavsiye etmedi fiyatı neden yakın dedim Kraft şişirilmiş fiyatlar dedi. Zaten sizlerden de duymuştum mamas papası. Böylelikle almış oldum ev tipi ana kucağı da Joie Sansa Otomatik Salıncak aldık o da indirimliydi. Hem otomatik olarak kullanabiliyor hem normal sallamalı olarak kullanılabiliyor
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın bende su otomatik salıncaklardan istiyorum da işte çok pahalılar en uygunu 900 e görmüştümBu arada bebek arabasını uzun çabalar sonunda seçebildik. Jokerde doğru düzgün hiçbir şey kalmamıştı. E bebekte Kraft ile mamas papas arasında kaldık. Arasında 1000 TL oynuyordu. Mamas papas ürünleri de indirimliydi. Satıcının da etkisi ile Mamas Papas Ocarro Jewel aldık işlevsel olarak gösterince eşim de direkt alalım dediPusetini de ayrı aldık. Kraft ın bana kullanışı açılıp kapanması kolay gelmişti aslında ama satıcı kraft ı tavsiye etmedi fiyatı neden yakın dedim Kraft şişirilmiş fiyatlar dedi. Zaten sizlerden de duymuştum mamas papası. Böylelikle almış oldum ev tipi ana kucağı da Joie Sansa Otomatik Salıncak aldık o da indirimliydi. Hem otomatik olarak kullanabiliyor hem normal sallamalı olarak kullanılabiliyor
Ayy soylemeyi unuttum. Kalple ilgili detayli muayene 22. Haftada en uygunuymus, o yuzden iptal edip 22. Haftamda gitmemi soyledi.
Hemoglobin biraz dusuk, 11.2 cikmis,demir almiyosaniz da demir verirler muhtemelen. Benim de 11.6 cikmisti.Kızlar bugün verdiğim kan sonucu çıkmış anlayan var mı?Yorumlayabilir mi rica etsem
Zaman hiç geçmiyor kızımda daha çabuk geçmisti sanki o gümbür gümbür tekmeleri sabırsızlıkla bekliyorumMasallahinsan gördükçe sabırsızlanıyor
Demir ilacı kullanıyorum canım ona rağmen sonuç buHemoglobin biraz dusuk, 11.2 cikmis,demir almiyosaniz da demir verirler muhtemelen. Benim de 11.6 cikmisti.
Beklerken öyle demediğine emınım şimdi hızlı geçmiş gibi geliyorZaman hiç geçmiyor kızımda daha çabuk geçmisti sanki o gümbür gümbür tekmeleri sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?