2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Vinalac alıyorum, (omegaroyal) omega 3 alıyorum her ay 75₺+145 ₺ her ay fix. Allahtan d vitaminini doktor reçetesiyle aldık, Demir ilacına daha başlamadık o da böyle pahalı değildir inş.
De vit damlayi saglikocagi ucretsiz veriyor. Demir ilacini da saglikocagi ucretsiz veriyor bildigim kadariyla. Ama ben hap yutamadigim icin doktora maltofer flakon yazdiriyorum.

Kızlar wc problemi yaşayan var mı?yarım saatte bir gidiyorum gece de 4-5 kez uyanıyorum bu hep böyle mi sürecek?
Balayı yok bende de oflayarak gidiyorum WC ye sabah eşim sarılıyor diyorum dur sıkma WC ye gitcem alıştı oda sıkma diyince anlıyor da artık

Başka kimsenin göbeği yok galıba 3 kişiyiz
Bende varım bende şu son 2-3 gün-de birden büyüdü hele akşamları zaten minik bi top yutmuş gibi oluyorum akşam eşime diyorum istemiyorum büyümesin bu göbek diyo büyüyecek bnm oğlum

Bende varım bende şu son 2-3 gün-de birden büyüdü hele akşamları zaten minik bi top yutmuş gibi oluyorum akşam eşime diyorum istemiyorum büyümesin bu göbek diyo büyüyecek bnm oğlum
Ahhaha nerde o leblebi yutmuş solucan modeli yok en azından ben değilim gerçi çok şükür yanlar ve bacaklar şişmedi bunada şükür

Ben de 2 aydir kullanmama ragmen yine de dusuk cikti. Demek ki depolar hemen dolmuyor. Devam edicez.
Bende kullanıyorum benımde düşük ama Demir ilacı için afedersiniz dıskı etkiliyor etkilemesi iyi emilim sağladığını gösterirmiş ama değer düşük tabı

Ahhaha nerde o leblebi yutmuş solucan modeli yok en azından ben değilim gerçi çok şükür yanlar ve bacaklar şişmedi bunada şükür
Ben 3 kilo vermiştim 2 sini almışım 170 boyum suan 63 kiloyum bugün tartıldım ama genel olarak öyle çıtı piti biriolmadigimdan heralde bu gidisle bir ay sonra dana yutmus gibi olurum değil solucan da yanlar bendede yok ama göbek ileri ileri gidiyo

Kızlar bişey sorcam sol kaburgam ağrıyo ya sizde de varmı böyle bı durum annem bebeğin kafası ordadır belki dedi ama daha küçük değil mi

Bu da miniğimin renkli ultrason görüntüsü yüzünü anca bu kadar görebildik bir de doktor biraz etli olacak gibi dedi üst bacağı için 3.400-3500 gram doğar tahminimce dedi
Normal bence kuzu ya 3400, 3500 falan oy ponpik ponpik seversin

Benımde öyle ileri marş

Kızlar wc problemi yaşayan var mı?yarım saatte bir gidiyorum gece de 4-5 kez uyanıyorum bu hep böyle mi sürecek?
Şimdiye azalmış olması gerekiyordu canım, suyu mu çok içiyorsun acaba? 4 den sonra bebek yukarı çıkıyor genellikle. Ama hamilelikte hep Bi çiş problemi oluyor ilerleyen zamanlarda baskı arttığı için tekrar artıyor bakalım tuvaletten çıkabilecekmiyiiizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…