2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende yarın Bi sağlık ocağına gideceğim ebe aradı çağırdı. Tetanoz vurulacağım vee kan vereceğim aşı değilde kan vermekten sıkıldım zaten kanım az anca çocuğumla bize kadar 10 ocağı bekliyorum detaylı için zaman geçmek bilmiyoooor.

Aynen ben de hep bunu duyduğum için bebek yağı, bebek losyonu, hindistan cevizi yağı gibi şeyler kullandım hep. Mesela sonra da çatlak geçirici yağ alıp kullandım hiç fayda etmedi

Ay Allah korusun benımki göstermiyor orayı yarın gösterir inşallah devamlı dönüyor oraya bakmaya çalışırken arkasını dönüyor
Ao zaman kız diyorum bakalım ne olacak gerçekten merak ediyorum hatırlıyorum bayadır bekliyorsun inşallah gösterir bizi de haberdar et

Benı de ayın 7 sinden beri cagrıyor ekıyorum gidecem ama napim fırsat yok uyuyorum sabah yarında işim var ☺

Gercekten dikkat edince almiyormussun demekki 6 kilo hayal canim benim simdiden 5 kilo oldu bile benim hayalim 9 ile 13 arasi biraz imkansiz bu da ama bakalim
Yok yok çok da imkansız sayılmaz aslında normal yesen abartmasan abur cubur hamur işi tatlı vs uzak dursan zaten metabolizma hızlı çalıştığı için fazla kilo alınmıyor. Kızımda 9 kilo aldım. Bunda da 10 kilo ile tamamlasam süper olur. Benim 4-5 kilo alan arkadaşlarım oldu ama onlarda aslında sadece bebek kilo almış kendileri kilo vermiş (şeker çıktığı için diyet yapıyorlardı)

Aynen ben de hep bunu duyduğum için bebek yağı, bebek losyonu, hindistan cevizi yağı gibi şeyler kullandım hep. Mesela sonra da çatlak geçirici yağ alıp kullandım hiç fayda etmedi
Olmayınca olmuyor benim karnım ufak olduğu halde bende 35 te 1 gecede pırt diye çatladım. Amaan hiç gözüme görünmüyor minnoş kızım iyi ki var. Annesinin yavru kuşu.

Benı de ayın 7 sinden beri cagrıyor ekıyorum gidecem ama napim fırsat yok uyuyorum sabah yarında işim var ☺
Uyumak büyük iş cağnım git canım git Bi bakılsın, en çok kansızlıktan dolayı gidiyorum ben demir eksikliği beni çok vuruyor resmen halsiz düşüyorum. Yoksa şu hastalıkta çokta umursamazdım ama.

Ahh kızlar zamanınız ve fırsatınız varken yatın uyuyun şuan gözlerim kapanıyor uykudan ama uyuyamiyorum beni değilde uykusuz babasını çeken iki zıpırla oturuyoruz oyun oynuyoruz bu saate ims oğlum bana benzer uykuyu sever yoksa vay halime bnm şöyle deliksiz uyumayı nasıl özledim anlatamam

Olmayınca olmuyor benim karnım ufak olduğu halde bende 35 te 1 gecede pırt diye çatladım. Amaan hiç gözüme görünmüyor minnoş kızım iyi ki var. Annesinin yavru kuşu.
Benim de karnımın alt tarafında olduğu için çok sıkıntı oluşturacak bir görüntü olmadı çok şükür. Sağolsun eşimde hep moral verir aaa hiç belli bilse değil vs diyerek. Bize kızlarımızın hediyesi

Kızlar wc problemi yaşayan var mı?yarım saatte bir gidiyorum gece de 4-5 kez uyanıyorum bu hep böyle mi sürecek?
Beeennn varımmm..
İlk gebeliğimde 9 ay boyunca kesinlikle wc problemi yaşamadım.
Bunda 12-13 haftadan beri sürekli bir çişe gitme durumum var.gecede 3-4kere kalkıyorum hemde aşırı sıkışmış halde.
Yani su içiyorum çok ama ilk gebeliktede içerdim hiç böyle olmadım.
Neye göre değişiyo bilmiyorum ama yakında wc de uyuyakalcam.

Bi de çok üst üste sürünce gözenekler kapanıyor deri nefes alamıyor o zamanda çatlayabilir bence. günde bi kez nemlendirmek yeterli yağ+krem yeterli geliyor bana.
Oluştuktan sonrası için de evde yapılmış kantaron kullanmıştı çok güzel etkisi oldu onda, bi kaç ay sonra gördüğümde ince ip gibi kalmıştı göbeğindekiler sen de bi deneyebilirsin

Bu gece uyku tutmadı madem uyuyamadım ben de bebek arabası araştırayım dedim, iyice dipsiz kuyuya düştüm Bu bebek arabaları hakkında fikri olan var mı acaba? Maxi cosi hafif, kolay katlanıyor. Stokke beat de baya hafifmiş o da katlanınca baya küçük kalıyor. Beni en çok zorlayan bebek arabası seçmek olacak heralde mavii33 sen e bebekte bu modelleri görmüş müydün

Eklentiler

• 15AA9293-F3DA-420B-BC6A-D9DAA204F4D7.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 94FB19E3-4DE7-4CB3-B766-F69CC40FC303.webp
    18 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Uyuyamadım yine oturcam su saatten sonra o randevuya gideceğim

Ben e bebek den aldım doğunca kullanacağım inşallah babyplus kendı markası süspansiyon büyük tekerli ve anakucagı var

Benim de ince ince beyaz çizgi şeklinde kaldı belki ondan daha fazla bi gerileme olmamıştır. Ben de sabah krem akşam yağ şeklinde gidiyordum ama bak olabilir belki çok yağlamak da iyi değildir. Bu sefer kızımdan dolayı fırsat bulamıyorum haftada 2 kere filan anca yağlı yorum bakalım bu sefer ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…