- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.041
Ay Allah korusun benımki göstermiyor orayı yarın gösterir inşallah devamlı dönüyor oraya bakmaya çalışırken arkasını dönüyorHuylu huyundan vazgeçmez
Benim çok ödemim vardı ondan karnımda çok şişiyor du. O kadar gerginliğe şişliğe derim dayanamadı muhtemelenbiraz da bedenle alakalı sanırım ama ne yapalım ümit dünyası. karnımın yanları kaşınıyor çatlama belirtisi bu..
Ben gündüz içtim ıyy ıcenlere Allah sabır versın akşamda fitil seklınde dedi WC ye çıkamıyordumYok ben fitil olarak kullanıyordum hiç içmedim, ben ilacın kendisinden tiksindim.
Aynen ben de hep bunu duyduğum için bebek yağı, bebek losyonu, hindistan cevizi yağı gibi şeyler kullandım hep. Mesela sonra da çatlak geçirici yağ alıp kullandım hiç fayda etmediBenim kuzenimin eşi yurtdışında çalışıyor, ordan ünlülerin kullandığı o uçuk fiyatlı kremlerden getirdi onun dışında farklı yağlar vs. getirmediği ürün kalmadı. Her gün düzenli kullandı ama normal doğumu beklerken 39. Haftayı geçtiğinde bi gecede çatladı göbeği. Bana şimdi diyor ki boşuna pahalı ürünler kullanma sadece nemli tut olacaksa oluyor ürünle değil ciltle alakalı bişey diye.
Ao zaman kız diyorumAy Allah korusun benımki göstermiyor orayı yarın gösterir inşallah devamlı dönüyor oraya bakmaya çalışırken arkasını dönüyor
Benı de ayın 7 sinden beri cagrıyor ekıyorumBende yarın Bi sağlık ocağına gideceğim ebe aradı çağırdı. Tetanoz vurulacağım vee kan vereceğimaşı değilde kan vermekten sıkıldım zaten kanım az anca çocuğumla bize kadar 10 ocağı bekliyorum detaylı için zaman geçmek bilmiyoooor.
Yok yok çok da imkansız sayılmaz aslında normal yesen abartmasan abur cubur hamur işi tatlı vs uzak dursan zaten metabolizma hızlı çalıştığı için fazla kilo alınmıyor. Kızımda 9 kilo aldım. Bunda da 10 kilo ile tamamlasam süper olur. Benim 4-5 kilo alan arkadaşlarım oldu ama onlarda aslında sadece bebek kilo almış kendileri kilo vermiş (şeker çıktığı için diyet yapıyorlardı)Gercekten dikkat edince almiyormussun demekki6 kilo hayal canim benim simdiden 5 kilo oldu bile benim hayalim 9 ile 13 arasi biraz imkansiz bu da ama bakalim
Hayırlısı bakalım ya cinsiyet öğrenirsem ılk işim su anketi oylamak inşallah yazacağım burayaAo zaman kız diyorumbakalım ne olacak gerçekten merak ediyorum hatırlıyorum bayadır bekliyorsun inşallah gösterir bizi de haberdar et
Olmayınca olmuyorAynen ben de hep bunu duyduğum için bebek yağı, bebek losyonu, hindistan cevizi yağı gibi şeyler kullandım hep. Mesela sonra da çatlak geçirici yağ alıp kullandım hiç fayda etmedi
Uyumak büyük iş cağnımBenı de ayın 7 sinden beri cagrıyor ekıyorumgidecem ama napim fırsat yok uyuyorum sabah yarında işim var ☺
Benim de karnımın alt tarafında olduğu için çok sıkıntı oluşturacak bir görüntü olmadı çok şükür. Sağolsun eşimde hep moral verir aaa hiç belli bilse değil vs diyerek. Bize kızlarımızın hediyesiOlmayınca olmuyorbenim karnım ufak olduğu halde bende 35 te 1 gecede pırt diye çatladım. Amaan hiç gözüme görünmüyor minnoş kızım iyi ki var. Annesinin yavru kuşu.
Beeennn varımmm..Kızlar wc problemi yaşayan var mı?yarım saatte bir gidiyorum gece de 4-5 kez uyanıyorum bu hep böyle mi sürecek?
Bi de çok üst üste sürünce gözenekler kapanıyor deri nefes alamıyor o zamanda çatlayabilir bence. günde bi kez nemlendirmek yeterli yağ+krem yeterli geliyor bana.Aynen ben de hep bunu duyduğum için bebek yağı, bebek losyonu, hindistan cevizi yağı gibi şeyler kullandım hep. Mesela sonra da çatlak geçirici yağ alıp kullandım hiç fayda etmedi
Uyuyamadım yine oturcam su saatten sonra o randevuya gideceğimUyumak büyük iş cağnımgit canım git Bi bakılsın, en çok kansızlıktan dolayı gidiyorum ben demir eksikliği beni çok vuruyor resmen halsiz düşüyorum. Yoksa şu hastalıkta çokta umursamazdım ama.
Ben e bebek den aldım doğunca kullanacağım inşallah babyplus kendı markası süspansiyon büyük tekerli ve anakucagı varBu gece uyku tutmadı madem uyuyamadım ben de bebek arabası araştırayım dedim, iyice dipsiz kuyuya düştümBu bebek arabaları hakkında fikri olan var mı acaba? Maxi cosi hafif, kolay katlanıyor. Stokke beat de baya hafifmiş o da katlanınca baya küçük kalıyor. Beni en çok zorlayan bebek arabası seçmek olacak heralde mavii33 sen e bebekte bu modelleri görmüş müydün
Benim de ince ince beyaz çizgi şeklinde kaldı belki ondan daha fazla bi gerileme olmamıştır. Ben de sabah krem akşam yağ şeklinde gidiyordum ama bak olabilir belki çok yağlamak da iyi değildir. Bu sefer kızımdan dolayı fırsat bulamıyorum haftada 2 kere filan anca yağlı yorum bakalım bu sefer ne olacakBi de çok üst üste sürünce gözenekler kapanıyor deri nefes alamıyor o zamanda çatlayabilir bence. günde bi kez nemlendirmek yeterli yağ+krem yeterli geliyor bana.
Oluştuktan sonrası için de evde yapılmış kantaron kullanmıştı çok güzel etkisi oldu onda, bi kaç ay sonra gördüğümde ince ip gibi kalmıştı göbeğindekiler sen de bi deneyebilirsin
Yalniz degilsin bende henuz ogrenemedim ayin 2 de randevum var bakalim yine sirt cevirmez bize umarim ☺Hayırlısı bakalım ya cinsiyet öğrenirsem ılk işim su anketi oylamak inşallah yazacağım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?