2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bana bu halimde gobegin daha cok cikmamis diye kayinvalidem az yiyorsun galiba bak bebek karninda ac filan diyor, tum gebelikte 5 kilo alsam neler neler der kim bilir seker cikinca mecbur diyet yapiyosun ama yine de o diyete hamilelikte uymak buyuk basari. Surekli acikiyorum cunku ben aksam saat gec olmussa tavsan gibi havuc kemiriyorum bu arada ona sardim

Icine sinmiyorsa degistir cnm dr unu.her ay kan vermen lazim...
ya bide ücretli prof. doktora gidiyorum hatta bazen paramla rezil oluyorum hiç ilgilenmiyor konuşmuyor polikliniğe gitsem daha çok ilgilenirler diyorum ama işte çalıştığım için pek fırsat bulamıyorum değiştirmeye falan napcam bilmiyorum

Kızlar günaydıınnn 3 gündür fena bir kar yağışı var burda o yüzden hep mutlu uyanıyorum

çok özledim o görüntüyüü, keşke yılbaşı akşamı yağsaa
evsizler ve dışarıda görev başında olanlar için çok fena bir durum tabii ama barajlara da su olurdu

evde yapılmış kantaron yağı derken canım nasıl oluyor o

Bu markadan görmedim canım. Nuna nın vardı bi modeli. Onu önerdiler aslında ama ters taraflı kullanılmıyor. İlk zamanlar bebeğin yüzünü görmek görmek gerekir diye düşündüğüm için vazgeçtim

Günaydın , çatlaklar için ben incianın yağını kullanıyorum krem gibi ama çok yağlı birşey her banyıdan sonra sürüyorum her gün sürmüyorum yani 2 günde bir sürmüş oluyorum . Ve yeni başladım sürmeye öncesinde süresim gelmiyordu ama şimdi ufaktan bir tırstım büyüdükçe karnım

canım sana bir soru, otomatik anne kucağı ağır mı?
bu tip altında böyle robotumsu parçası olan ana kucaklarının ağırlığını merak ediyorum ben, odadan odaya nasıl götürülür diye :)

Ya ben de evde yapilmis kantoron yagi var hic acilmamis ama kullanmadim simdiye kadar ama sanirim 2 yillik var bozulma intimali nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…