2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Memnunmusun kremden nasil.ben kizimda mustela kullaniyordum 220 tl olmus

Memnunmusun kremden nasil.ben kizimda mustela kullaniyordum 220 tl olmus
Yani ben içeriğimin bitkisel olmasına baktım bitkiseldi direk karnıma süreceğimden bunu tercih ettim. Sürmesi biraz zor katı kıvamlı ama gerçekten 2 gün nemli kalıyor karnım o açıdan güzel. Benim zaten derim ince çatlamaya müsait hani ben ne kadar engellersem o kadar iyi gözüyle bakıyorum. Ama bende son aylarda mustela da ekstra sürücem galiba 30 dan sonra baya büyüyormuş karın o zaman yoğun şekilde sürmek lazım

Kızlar gittiğim bölüm perinatolojı ama ayrı bölüm bölümmüş ve detaylı hastanede yokmuş Cinsiyet yine öğrenemedik kordonla kapamış orayı detaylı İçin randevu almaya çalışacağım yine ve genetik den.ve Mutlu donmedim açıkçası suan kesınlesen bişey yok detaylı randevusu alacağım ama yarın ilk iş aldıkları ölçüleri vs genetik tıb a göstermek olacak

canım sana bir soru, otomatik anne kucağı ağır mı?
bu tip altında böyle robotumsu parçası olan ana kucaklarının ağırlığını merak ediyorum ben, odadan odaya nasıl götürülür diye :)
Canım üst parçası alt parçasından ayrılıyor ve üst parçası çok hafif istediğin yere götürebilirsin. Ama alt parçasını hiç kaldırmadım. Ürün iki güne elime ulaşacak o zaman bi bakıyım söylerim sana

Doğru düzgün bısey söylemedi yarım yamalak konuştular kafam allak bullak oldu moralim bozuldu çıktım hastaneden sinirlerim boşaldı tanıdık aile doktorumuzla da görüleceğiz bakalım inşallah boş yere aklımı karıştırmışlardır

Noldu canım doktor mu bir şey söylemedi? sen detaylı için mi gitmiştin?

Noldu canım doktor mu bir şey söylemedi? sen detaylı için mi gitmiştin?
Detaylı değilmiş doopler yokmuş onlarda devlet hastanesi işte detaylı değil bu dedi baktı normal genetik tıb dan randevu al eşinle git dedi bırde dopller olan hastaneleri araştır git dedi

Detaylı değilmiş doopler yokmuş onlarda devlet hastanesi işte detaylı değil bu dedi baktı normal genetik tıb dan randevu al eşinle git dedi bırde dopller olan hastaneleri araştır git dedi
Üniversite hastanesi varsa oraya da gidebilirsin bi araştır bence. Bakmadı mı bebeğe doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…