2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ohh canına değsin, afiyet olsun Ben de yiyorum kızartma fln haftada 1
Çok iyi kilo vermişsin, bravo valla bravo
Maşallah boncuğuna
Detaylı kaçıncı haftaya kadar yapılıyordu
19-24 arasında yapılıyor canım
Ben önceden de yemezdim hamilelikte de hiç yemedim
Biz de yemiyoduk belki 2 yıldır fln, ama ramazanda pideyle nutellaya dadandı eşim onun yüzünden ben de (unutmuştum tadını nerdeyse) yine alıştım

Evet perinatalog kendı doktorumuza danıştık karşıda olduğu ıcın ona gidemedim rahim ağzı darlığım varmış bebek de down sendromu ihtimali olduğu ıcın genetik tıp a yonlendırmıs sıvı alınması için
İyi bı perinatalog önermiş kendı esının de gittiği pahalı bıraz ama o hoca ona gidin içiniz rahatlasın demiş bakalım durumları ayarlayıp gitmeye calısacagım
Cinsiyet de soranlar olmuş oğrenemedım kordonu varmış bacak arasın da

Nette 2 doz 1-3 yıl korur diyor ama anlamadım KirazHanim
kafam çok karıştı anlayamadım bi yerde de şöyle yazıyor;

TETANOZ – DİFTERİ AŞISI: 3 doz yapılmalıdır.

• Ortalama 18.20. haftada ilk doz tetanoz – difteri aşısı yapılır.
  • İlk aşıdan 4 hafta sonra ikinci doz aşı yapılır.
  • Başlangıç aşısından 6 – 12 ay sonra üçüncü doz aşı yapılır.
  • Tetanoz – Difteri aşısı üzerinden 5 – 10 gün geçmiş ise rapel dozu önerilmektedir.

kizlar bugun ayrintili usg gttim bebegin kafasi asagida bacaklar yukarda suan bebek yukardami oluyor bnm cokmu asagida bn hp asagida hissediyorum acaba erken dogm riskimi var henuz kendi doktoruma gidemedm sizde durumlar ne bnm 2.bebegm ve sezeryen olmstum sezeryen diikslerimn orada kafasida bnde dikislerm artik agriyo yapiyor saniyorum megerse kafasi oradayms kipirdaynca agri hissediyorm demekki anormalmi durumum

Penye sütyenler var çok rahat evde ben hep onlardan kullanıyorum
Hem sarkmaz göğüsleriniz sütyen takmazsanız hem daha çok büyür hemde sarkar
Beyatriscim takinca boyle bi sure sonra kalbim sıkısıyo. Rahat edemiyorum hic bi sutyenle. Zaten sarkti ki artik. Goze aldim

Rosecum hemsire bana 2 dozun 3 sene koruma sagladigini soylemisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…