- 1 Aralık 2018
- 774
- 577
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.381
Ya bu asiyi tek doz yaptirsak ne olacak ki?Yaptırmadım canım. Yaptıracağım ama, 23 ya da 24te tek doz isteyeceğim.
Başa dönüyor sanırım yakın zamanda dozları tamamlamazsak bilmiyorum kiYa bu asiyi tek doz yaptirsak ne olacak ki?
Benim hiç aklıma gelmiyor NutellaNutella yemeyen hamile de ne bileyimnutella yemeyenin kendine saygısı yoktur
Ben önceden de yemezdim hamilelikte de hiç yemedimBenim hiç aklıma gelmiyor Nutella
Aynen ben de öyleBen önceden de yemezdim hamilelikte de hiç yemedim
Ohh canına değsin, afiyet olsunValla ben de herşeyi yiyorum çikolata da yiyorum kızartma da yiyorum ev yemeği de meyve de ne bilim kendimi kasmadım hiç. Özel beslenmiyorum yani evde ne pişirirsem o. Bazen eşim cips filan alıyo geliyo onu da yiyorum kola da içiyorum çok canım istediğinde bende fazla rahatım herhaldeama yemek yemek
Çok iyi kilo vermişsin, bravo valla bravoAslında bebeğin kilo almasının bizim kilomuzla ilgisi yok canım, 30 kilo alıp 2,5 kilo bebek doğuran da var
Sağlıklı olalım da kilo verilir ben de dert etmiyorum.
İlk gebelikte 55le başlayıp 75le Doğuma gittimama bir yıl bile geçemeden 51e düşmüştüm.
Bunda da veririm inşallah hemencecik
Maşallah boncuğunaGeldiiiim. Çok şükür hiçbir fizyolojik sıkıntısı yok miniğimin.30-40 dk sürdü, doktor tek tek göstererek ölçümlerini yaptı, neden oralara baktığını anlattı. 374 gr 25 cm olmuş minik danam. maşallah ölçüleri iyi, iyi beslemişsin dedi Yüzünü göstermedi ama cadı Doktor yüzünü görmeden göndermeyelim sizi dedi. 15dk yürü, tatlı bir şeyler ye tekrar görüşelim dedi. Gittim yürüdüm, çikolata yedim vişne suyu içtim. Bana mısın demedi iyice top gibi büzülmüş, inadına yapıyor sanki. Doktor baya dürtükledi. Neyse sonra az da olsa bi görüntü yakaladık. Damağına, dudaklarına, burnuna gözlerine baktı. Her şey normal. Ama tam göremedim yine. Artık kendi doktorumda görürüm inşallah
19-24 arasında yapılıyor canımDetaylı kaçıncı haftaya kadar yapılıyordu
Biz de yemiyoduk belki 2 yıldır fln, ama ramazanda pideyle nutellaya dadandı eşim onun yüzünden ben de (unutmuştum tadını nerdeyse) yine alıştımBen önceden de yemezdim hamilelikte de hiç yemedim
Sagol canim o zaman olmama gerek yoktetanozda 5 doz olunursa ömür boyu koruması varmış, ama 5 e tamamlanmazsa 1 tane de olsanız 5 yıl koruyormuş.
bunu bana sağlık ocağındaki hemşire söyledi bu arada.
siz yine de kendi doktorunuza ya da kendi sağlık ocağınıza sorun bence.Sagol canim o zaman olmama gerek yok
Penye sütyenler var çok rahat evde ben hep onlardan kullanıyorumBen de ayda bir doktor kontrolune giderkenasagi dogru inisteler
Evet perinatalog kendı doktorumuza danıştık karşıda olduğu ıcın ona gidemedim rahim ağzı darlığım varmış bebek de down sendromu ihtimali olduğu ıcın genetik tıp a yonlendırmıs sıvı alınması içinCanım ben tam anlamadım sorun gördüğü için mi sizi başka yere yönlendirdi, daha iyi bir cihazdan bakılması için mi
Bir de bunlrı söyleyen perinatolog mu
İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Sıkma canını bak daha ne dediği bile anlaşılmıyor doktorun.
Eminim hiçbir sorun yoktur
kafam çok karıştı anlayamadımNette 2 doz 1-3 yıl korur diyor ama anlamadımKirazHanim
Nuna nın ana kucağına benziyor. Onun yorumları iyiydi. Normal fiyatları da birbirine yakın. Fiyat uygun geldi banaKızlar 599 a düşmüş bu ana kucağı nasıldır acabaayrıca sitede güzel indirimler var bakılabilir
Beyatriscim takinca boyle bi sure sonra kalbim sıkısıyo. Rahat edemiyorum hic bi sutyenle. Zaten sarkti ki artik. Goze aldimPenye sütyenler var çok rahat evde ben hep onlardan kullanıyorum
Hem sarkmaz göğüsleriniz sütyen takmazsanız hem daha çok büyür hemde sarkar
Bem emzirme sutyeni aldim takiyorum simdiden zaten alacagim diye telli de degil ya rahat oluyor.Penye sütyenler var çok rahat evde ben hep onlardan kullanıyorum
Hem sarkmaz göğüsleriniz sütyen takmazsanız hem daha çok büyür hemde sarkar
Rosecum hemsire bana 2 dozun 3 sene koruma sagladigini soylemisti.kafam çok karıştı anlayamadımbi yerde de şöyle yazıyor;
TETANOZ – DİFTERİ AŞISI: 3 doz yapılmalıdır.
- Ortalama 18.20. haftada ilk doz tetanoz – difteri aşısı yapılır.
- İlk aşıdan 4 hafta sonra ikinci doz aşı yapılır.
- Başlangıç aşısından 6 – 12 ay sonra üçüncü doz aşı yapılır.
- Tetanoz – Difteri aşısı üzerinden 5 – 10 gün geçmiş ise rapel dozu önerilmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?