- 28 Ağustos 2020
- 9.006
- 41.469
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.421
9-10 kg a ne zaman ulaşırlar acaba 3,5 kg doğsa 9 ayda 10 kilo mu olur hiç bilmiyorum
Ya idrar tahlili ve kültürü temiz çıktı henüz bir ay olmadı yaptıralı neden böyle ben de anlamıyorum
Benim hala sabah kayboluyor öğleden sonra çıkıyor5 aylık göbeğimizle iki farklı kombin
Benim bir haftadır böyle sabit sabah akşamBenim hala sabah kayboluyor öğleden sonra çıkıyor
Benim bir haftadır böyle sabit sabah akşam
Abartılıyorsa aç karnına kendisi içsin o glikozu ozaman..zararlı olduguna dair yayınlar var.benim doktorlarımda şeker yüklemesi yapcaz dediler ben alternatifim varmı diye sorunca üsteleyünce söylediler.Bana hic bunlardan bahsetmedidirek kagida yazdi su tarihler arasi bu testleri saglikocaginda yaptir diye. Saglikocagindaki aile hekimine de tetanoz asisi yaptirmaya gittigimde sormustum seker yuklemesiyle ilgili, bunun cok abartildigini(yaptirmak istemeyenler icin diyormus) 50 gr glikoz icilecegini, bir kutu kolada da o kadar seker oldugunu ve bunun bebege zarari olmayacagini soyledi ama hic icime sinmemisti acikcasi
Benim de öyle oluyor yemek sonrası da şişkinlik oluyorBenim de cikti ya artik baya belli oluyorbugun aksam yemeginde tikandim ilk defa boyle oldum karnimin sismesinden galiba
Canım şeker yüklemesi alternatifi ne benim kayinbabam da var ve dedem de var genetik olmasından korkuyorum ama şuana kadr şeker olcumu olmadı tatlı fln da yiyorm vallaAbartılmıyorsa aç karnına kendisi içsin o glikozu ozaman..zararlı olduguna dair yayınlar var.benim doktorlarımda şeker yüklemesi yapcaz dediler ben alternatifim varmı diye sorunca üsteleyünce söylediler.
Benim de öyle oluyor yemek sonrası da şişkinlik oluyor
Bizim sülalede herkes şeker.Canım şeker yüklemesi alternatifi ne benim kayinbabam da var ve dedem de var genetik olmasından korkuyorum ama şuana kadr şeker olcumu olmadı tatlı fln da yiyorm valla
Alternatifi neymiş canım? Benim ilk gittiğim doktor çikolata ile yapıyorum demişti.Abartılıyorsa aç karnına kendisi içsin o glikozu ozaman..zararlı olduguna dair yayınlar var.benim doktorlarımda şeker yüklemesi yapcaz dediler ben alternatifim varmı diye sorunca üsteleyünce söylediler.
Gözün aydın canım çok güzel haberlerSelaaaam :)) bugün kızımın yüzde yüz kızım olduğu kesinleşti. Ayyyyni abisi Allah'ım nasıl cilveli :)) haftasından önde çıktı gelişimi çok güzel bununla beraber sizde çok iyi gidiyorsunuz dedi 2 kilo almışım buna kasıtlı mı dikkat ediyorum diye sordu canımın her istediğini yiyorum deyince memnun oldu evet dikkat edicek bir durumunuz yok rahat olun dedi :)) doğumu konuştuk bu klinikte ki hocayla yapmaya karar verdik. Gece gündüz istediğin her zaman arayabilirsin dedi. Anlaşmalı hastanede doğum oluyormus fiyatı da bize paket halinde çok iyi geldi. Yine 40 dakikadan fazla baktı detaylı ultrason yaptık aslında ama yine de diğer ay bir daha gel tüm organlara bakalım dedi. Bizde haberler böyle şükürler olsun
Eğer hayatınızda hiç şeker yoksa doğru abartı. Ama günlükte şeker tüketenlere normalAbartılıyorsa aç karnına kendisi içsin o glikozu ozaman..zararlı olduguna dair yayınlar var.benim doktorlarımda şeker yüklemesi yapcaz dediler ben alternatifim varmı diye sorunca üsteleyünce söylediler.
Ya ne güzel içebiliyorsun ben hamilelikten önce içerdim şimdi içemez oldum niyeyse canım istemiyorAynen aynen bende her aksam bir soda iciyorumbazen gunde 2
Ya ne güzel içebiliyorsun ben hamilelikten önce içerdim şimdi içemez oldum niyeyse canım istemiyordoktor da iç dedi
Evet sodalı ayran içmiştim birkaç kez güzeldi aslındaIcine limon at hatta nar at cok guzel gidiyorben ayrani da maden sulu severim susurluk ayrani gibi oluyor cok guzel
Cnm kalibi nasil buyuk mu normal mi?Bu canımEşofman Altı - LC WAIKIKI - 199,99 TL
LCWAIKIKI Maternity Siyah Beli Lastikli Hamile Eşofman Altı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WG565Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Valla ben kilo aldım, rahat şeyler istiyor artık vücut
Akşam 9 olunca sütyeni de çıkarıyorum pijamaları giyip oturuyorum
Moralini sakin bozma BirtanemEvet perinatalog kendı doktorumuza danıştık karşıda olduğu ıcın ona gidemedim rahim ağzı darlığım varmış bebek de down sendromu ihtimali olduğu ıcın genetik tıp a yonlendırmıs sıvı alınması için
İyi bı perinatalog önermiş kendı esının de gittiği pahalı bıraz ama o hoca ona gidin içiniz rahatlasın demiş bakalım durumları ayarlayıp gitmeye calısacagım
Cinsiyet de soranlar olmuş oğrenemedım kordonu varmış bacak arasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?