- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.361
Senin doktor kesin derdivalla ben bile korkuyorum doktorundan
O zaman ben gec kalmis sayilmam degil mi, 22. Haftada tek sefer giderekBen zorunluluk olduğu için iki kez gidicem canım,ilkinde dr anomaliden şüphelendiği için gittim ikincide de eko yapılacakmış 23.haftada gidicem
Evet ben de pişman olmamak için tek doz yaptırmaya karar verdim. 5 10 yıllık korumayı sonra da yaptırabilirim, hamileyken hiç gerek yok.Endişelerini anlıyorum ben de aynı şeyi düşünüyorum ama doktorum mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi sadece doğumda değil evde de eline bir şey batabilir kesebilirsin falan deyince yaptırdım ben de
Aslında çok kolay bulaşabilen bişeymiş topraktan bile.. mesela geçen gün dışarda elimi bir yere sürttüm hafif kanadı yaptırmamış olsam içim içimi yerdi.bir de hamilelikte tehlike yaratan bişeyse bence de kar zarar düşünülerek yaptırmak gerekir. Çok güvenilir bi dayanak varsa yaptırmamak için o zaman başka tabi..Endişelerini anlıyorum ben de aynı şeyi düşünüyorum ama doktorum mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi sadece doğumda değil evde de eline bir şey batabilir kesebilirsin falan deyince yaptırdım ben de
Dr. Banu çiftçinin uygulamasında hamileyken yapıldığında 6 ay bebeğe antikor oluşturduğunu söylüyor. Doğum esnasında makasın paslı olma durumu vs. den bahsediyorduEvet ben de pişman olmamak için tek doz yaptırmaya karar verdim. 5 10 yıllık korumayı sonra da yaptırabilirim, hamileyken hiç gerek yok.
Benimki de öyle kuzum hava yastığı diye dalga geçiyo arkdslarim benim de popo dümdüz ne zmn cikcak diye bekledim ama hiç çıkmadı anca memisler şiştiÇok güzel ya valla kıskanıyorum küçük memişlileri
Ben kendimi bildim bileli hep büyük hatta kocaman
Lisedeyken allahım sabah uyandığımda küçülmüş olsunlar der yatardım
45 kiloyken bile nerdeyse 90 bedendi, karikatür gibi incecik bel incecik vücut kocaman memeler
Her zaman özel toparlayıcı sütyenler kullanmak zorunda kaldım, hiç öyle süslü seksi sütyenlerim olmadı
İyi yapmışsın canımSusmuyorr cum ben de senin gibi endiseliydim yaptirmadan, cuma yaptirdim, sali da normal usg de gayet saglikli gorunce icim rahatladi. 1 ay sonra ikinci dozu yaptiricam,baska da yaptirmiycam.
Evet o sebepten yaptıklarını biliyorum da deli ediyor bu ülkedeki uygulamalar, yani bu 5 dozu hamilelikten önce tamamlayıp kurtulabilirdik. Gebeyken aşı yapmanın manası ne, bir değil iki doz yapıyorlar bir de. Her ülkenin uygulaması farklıymış biraz baktım da. Bizimkini ben de beğenmiyorum diyen doktor da okudum mesela.Dr. Banu çiftçinin uygulamasında hamileyken yapıldığında 6 ay bebeğe antikor oluşturduğunu söylüyor. Doğum esnasında makasın paslı olma durumu vs. den bahsediyordu
Benim daha once tetanoz yaptirdigima dair sistemde kayit cikmamis. Belki de ilkokulda olmustum bilmiyorum. Ilk doz saydiklari icin ikinci hemen ardindan 1 ay sonra oluyor demek ki. Mesela 3. Doz icin de dogumdan sonraki 3. Ay dedi ama ona gitmiycem artik.İyi yapmışsın canımBakalım ben de çok da geçe kalmadan yaptırırım bu aralar. İkinci dozu neden 1 ay sonra yapıyorlar acaba öyle mi olmalıymış?
Bana hiç bakilmadi kuzum ya napsam sağlık ocağına ki gitsem sadece ilk hamilelik döneminde baktılar o kadrHer ay bakıyorlar kuzu, kan miktarı demir illaki önemli oluyor.
Aslında bu gebelik kolestazı denen şey, ama değerlerin gerçekten kötü olsa başka semptomların da olurdu, senin erkenden değerlerinle şüphenin yakalanması iyi olmuş, kaşıntın nasıldı? Fazla mı oluyordu? Bende de kaşıntı var ama genişlemeye bağlı diye düşünüyorumSelam kızlar ayrıntılı ultrasondan çıktım şimdi, çok şükür bir sıkıntı yok ama bebişin midesi boş denk geldi, onun dolu denk gelmesi gerekiyormuş yarın veya diğer gün yine bir bakalım dedi, 475 gram ve 24 cm olmuş benim miniğim, haftasına göre baya iri bebek dedi, bende babasına benzeyecek sanırım deyince zaten bu kilo, boy oranları genetik dediama benim bir tahlilim iyi çıkmadı kızlar karaciğer enzimlerin biraz yüksek çıkmış, doktorum dahiliyeye baktırmamı söyledi gebelikte bu değerin yüksek olması iyi değilmiş muhtemelen diyet yazacak, en önemli belirtilerinden biri kaşıntıymış kızlar, bende de bir 10 gündür vardı eğer sizde de varsa ihmal etmeyin, bebek için iyi değilmiş Allah korusun erkekm doğuma ve daha kötü şeylere sebebiyet verebiliyormuş, ondan korktum bende, beslenmem sürekli fasfood tarzına dönmüştü sanırım o tetikledi, neyse çok uzattım diğer detaylı ultrasona girenler ve normal muayene olan arkadaşlarım hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz umarım, geçmiş mesajları eve gidince okuyacağım herkes iyidir umarım
Ben yiyorum yaCikolata biskuvi vs kesinlikle yemiycekmisimya allaskina hamileliginde cikolata biskuvi yememis bir insan olabilir mi? Ya zaten ben 4 aya yakin bunlarin hicbirini yiyemedim bulantilarimdan. Daha yeni bu ay yemissem bir tablet cikolatayi bulmaz yani toplamda. Bence bunlar klasik sozler saglikocaginda herkese soylenen.
YarasinnnBen yiyorum yageçen eti cicibebeye düştüm mesela. Damys kitchen ın çikolatalı kurabiyesinden falan yaptım 3-4 de gün ondan yedim sonrasındaki 1 hafta şekerli yememeye çalıştım ama dengeleyeyim diye. Eskiden daha çok şekerli yiyodum diye kendimi de rahatlatmayı ihmal etmiyorum
Ben sütyenlerin yerini unuttumBu canımEşofman Altı - LC WAIKIKI - 199,99 TL
LCWAIKIKI Maternity Siyah Beli Lastikli Hamile Eşofman Altı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WG565Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Valla ben kilo aldım, rahat şeyler istiyor artık vücut
Akşam 9 olunca sütyeni de çıkarıyorum pijamaları giyip oturuyorum
Ben de ayda bir doktor kontrolune giderkenBen sütyenlerin yerini unuttumHaftada bir gün gidiyorum uzaktan çalışıyorum gerek kalmıyo 6 gün sütyene öyle güzel ki sütyensiz hayat
Nutella yemeyen hamile de ne bileyimYarasinnn
Allaskina nutella yedigimi soyleyince( kahvaltilarda bir dilim ekmegin uzerine surmelik kadar) bana sanki bir sise jack daniels icmisim muamelesi yapan insanlarsaka gibi. Dun aksam koca bir dilim yaspasta yedim ohhh canima degsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?