2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
evet evet ben de okudum topraktan bile bulaşabilirmiş pişman olmamak adına yaptırdım

Kızlar bütün günüm su iç wc git,su iç wc git (hatta koşarak geçiyor) çok susuyorum ayrıca,özellikle dışarı çıkamıyorum bu yüzden hep böyle mi geçecek acaba

Ben meyvelere fondu yapiyorum nutellayi valla evde cikolata yoksa esim diyo git cilege muza dok ye bizim nutellalarda farkli ikiser aliyoruz, onun ki farkli kavanozda benim ki farkli

Kızlar bütün günüm su iç wc git,su iç wc git (hatta koşarak geçiyor) çok susuyorum ayrıca,özellikle dışarı çıkamıyorum bu yüzden hep böyle mi geçecek acaba

Bende de var bu durum ama bu kadar degil canim ya acaba bir enfeksiyon filan mi var erken gibi daha sanki bu kadar wc ye gitmek ben gece 1 kere kalkiyorum maksimum

Bir süredir indirimde o sitede, ben de takip ediyorum daha düşer mi acaba diye.
Ben de mamaroo 4.0 bakıyorum bu ara ikinci ellerine 1750-2000 civarı. 13 kg a kdar taşıyomuş. Yine de 7-8 ay için değer mi bilmedim. Kullanan/ yakını kullanan varsa aydınlatabilir mi?

Amin canm benim çok teşekkür ederim inşallah zamanın gelirde ısırırız bol bol, korkuyorum erken doğumdan Hepimizin bebişi sağlıkıl bir şekilde zamanında gelir inşallahİlaçlara Ara vermek sanırım daha iyi olacak, yordum sanırım biraz ciğerleri

Evet ismi öyleymiş canm, değerlerim normalin biraz üzerinde, bende bu durumun erken ortaya çıkmasına sevindim açıkçası gerçi biraz araştırınca kötü şeyler yazdığı için akşam baya bir ağladım ama inşallah biraz dikkatle düşer değerlerim Kaşıntı dururken eller ve ayaklarda ve vücudun bazı yerlerinde başlıyordu, böyle nasıl anlatsam dürtme gibi bir orası kaşınıyor bir burası, uyuz olmuş gibi internette kaşırken yara yapanlar bile olduğunu okudum, o kadar değil ama tatlı tatlı kaşınıyor.

Bugun kayinvalideme gittimm bebise gelen hediyeleri verdi bana turuncu hirkaya bayildim ya bir an once giydiricegim zamanlar gelse

Eklentiler

• 20201223_205436.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 20201223_205308.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 59
  • SmartSelect_20201223-205738_Gallery.webp
    112,9 KB · Görüntüleme: 68
Ben de mamaroo 4.0 bakıyorum bu ara ikinci ellerine 1750-2000 civarı. 13 kg a kdar taşıyomuş. Yine de 7-8 ay için değer mi bilmedim. Kullanan/ yakını kullanan varsa aydınlatabilir mi?
En uzun kullanılan nuna sanırım. Diğerleri genelde 9 - 13 kg kadar taşıyor.

Bende de var bu durum ama bu kadar degil canim ya acaba bir enfeksiyon filan mi var erken gibi daha sanki bu kadar wc ye gitmek ben gece 1 kere kalkiyorum maksimum
Ya idrar tahlili ve kültürü temiz çıktı henüz bir ay olmadı yaptıralı neden böyle ben de anlamıyorum

Arkadaşlar iç çamaşırı konuşulmuş, bende bir kaç yıldır şu lc waikikinin şu atletlerinden kullanıyorum, o kadar rahat ki, sütyen takmak tam bir işkence bu hepsinin görevini yapıyor, bir deneyim derim bir sürü arkadaşıma önerdim onlarda çok rahat etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…