- 1 Aralık 2018
- 774
- 577
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.401
Ya ben 2012 de oldum tetanoz asisi. 2014 de kizimi dogurunca tek doz oldum dedim bana 5 yil koruyor diye hamilelikte yaptirmadilar ben de anlamadim.Nette 2 doz 1-3 yıl korur diyor ama anlamadımKirazHanim
Normal canım zaten çoğu kişi tek sefer gidiyorO zaman ben gec kalmis sayilmam degil mi, 22. Haftada tek sefer giderek
evet evet ben de okudum topraktan bile bulaşabilirmiş pişman olmamak adına yaptırdımAslında çok kolay bulaşabilen bişeymiş topraktan bile.. mesela geçen gün dışarda elimi bir yere sürttüm hafif kanadı yaptırmamış olsam içim içimi yerdi.bir de hamilelikte tehlike yaratan bişeyse bence de kar zarar düşünülerek yaptırmak gerekir. Çok güvenilir bi dayanak varsa yaptırmamak için o zaman başka tabi..
Bir süredir indirimde o sitede, ben de takip ediyorum daha düşer mi acaba diye.Kızlar 599 a düşmüş bu ana kucağı nasıldır acabaayrıca sitede güzel indirimler var bakılabilir
Ohh canına değsin, afiyet olsunBen de yiyorum kızartma fln haftada 1
Çok iyi kilo vermişsin, bravo valla bravo
Maşallah boncuğuna
19-24 arasında yapılıyor canım
Biz de yemiyoduk belki 2 yıldır fln, ama ramazanda pideyle nutellaya dadandı eşim onun yüzünden ben de (unutmuştum tadını nerdeyse) yine alıştım
Herkesin nutellası kendineBen meyvelere fondu yapiyorum nutellayi vallaevde cikolata yoksa esim diyo git cilege muza dok ye bizim nutellalarda farkli ikiser aliyoruz, onun ki farkli kavanozda benim ki farkli
Kızlar bütün günüm su iç wc git,su iç wc git (hatta koşarak geçiyor) çok susuyorum ayrıca,özellikle dışarı çıkamıyorum bu yüzden hep böyle mi geçecek acaba
Ben de mamaroo 4.0 bakıyorum bu ara ikinci ellerine 1750-2000 civarı. 13 kg a kdar taşıyomuş. Yine de 7-8 ay için değer mi bilmedim. Kullanan/ yakını kullanan varsa aydınlatabilir mi?Bir süredir indirimde o sitede, ben de takip ediyorum daha düşer mi acaba diye.
Amin canm benim çok teşekkür ederimOyy maşallah tosuncukne ısırılır şimdi o doğunca geçmiş olsun canım, normale döner merak etme. Ben de vitaminlerimi iki günde bir alıyorum. Fazla yormak istemiyorum vücudumu. Öyle yapabilirsin demişti doktorum.
Evet ismi öyleymiş canm, değerlerim normalin biraz üzerinde, bende bu durumun erken ortaya çıkmasına sevindim açıkçası gerçi biraz araştırınca kötü şeyler yazdığı için akşam baya bir ağladım ama inşallah biraz dikkatle düşer değerlerimAslında bu gebelik kolestazı denen şey, ama değerlerin gerçekten kötü olsa başka semptomların da olurdu, senin erkenden değerlerinle şüphenin yakalanması iyi olmuş, kaşıntın nasıldı? Fazla mı oluyordu? Bende de kaşıntı var ama genişlemeye bağlı diye düşünüyorum
En uzun kullanılan nuna sanırım. Diğerleri genelde 9 - 13 kg kadar taşıyor.Ben de mamaroo 4.0 bakıyorum bu ara ikinci ellerine 1750-2000 civarı. 13 kg a kdar taşıyomuş. Yine de 7-8 ay için değer mi bilmedim. Kullanan/ yakını kullanan varsa aydınlatabilir mi?
Ya idrar tahlili ve kültürü temiz çıktı henüz bir ay olmadı yaptıralı neden böyle ben de anlamıyorumBende de var bu durum ama bu kadar degil canim ya acaba bir enfeksiyon filan mi varerken gibi daha sanki bu kadar wc ye gitmek ben gece 1 kere kalkiyorum maksimum
Yaa sağlıkla giysin bebişin çok güzelBugun kayinvalideme gittimm bebise gelen hediyeleri verdi banaturuncu hirkaya bayildim ya bir an once giydiricegim zamanlar gelse
Çok fazla bence, değmez o parayaBen de mamaroo 4.0 bakıyorum bu ara ikinci ellerine 1750-2000 civarı. 13 kg a kdar taşıyomuş. Yine de 7-8 ay için değer mi bilmedim. Kullanan/ yakını kullanan varsa aydınlatabilir mi?
9-10 kg a ne zaman ulaşırlar acaba 3,5 kg doğsa 9 ayda 10 kilo mu olur hiç bilmiyorumEn uzun kullanılan nuna sanırım. Diğerleri genelde 9 - 13 kg kadar taşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?