- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.341
Ben de saliya randevu bulabildim tekrar ayrintili olacak.Doktor cevap yazmis bir hafta daha gecsin daha iyi olur bebek buyur yazmis. Sali gunune randevu aldim bende haftaya
Ben 19+ ya geçtikten sonra 20. Haftada olduğumuzu sanıyordumIlk ben 28 araliga randevu aldim sonra dayanamiyorum diyip 24 ne cektim. Simdi yarin gelicek misiniz diye arayinca hastane gelicem de ben yarin 19+3 olucam sorun olur mu dedim. Beklettiler iste telefonda mesaj atar misiniz doktorunuza ona gore sey yapalim normalde 20 haftalikken bakmak istiyor dediler. Simdi 29 araliga randevu aldim istedaha esimin de haberi yok toplantida umarim o saate toplantisi yoktur
Ben de saliya randevu bulabildim tekrar ayrintili olacak.
Ben 19+ ya geçtikten sonra 20. Haftada olduğumuzu sanıyordumiyi ki aramışlar yoksa belki geri de gönderirdi o kadın sen de bu 5 günü iyi değerlendirmiş olursun. inşallah senin kız nazlı çıkmaz da gösterir yüzünü
Onun kisa bir terim varmi testlerde hemogram da mi bakiliyor?Demir takviyesine baslayinca baska bir sorun da yoksa bakmiyorlae ama tsh filan duzenli kontrol ediliyor ilac aliniyorsa e bari ona kan vermisken hemoglobini de bi gozden gecirelim diyorlar.
Detaylı kaçıncı haftaya kadar yapılıyordu
Hemogramda bakiliyor.Onun kisa bir terim varmi testlerde hemogram da mi bakiliyor?
Sanki herkes 2 kere gidiyor, ama ben 22. Haftada bi kez gitmis olucam. Insallah sıkıntı olmaz23. Haftaya kadar biliyorum genelde 20 den sonra yapiyorlar
Canım sen yarın gitseydin ne kadarlık olacaktı. Seninki bir hafta önden gidiyordu sanki?Doktor cevap yazmis bir hafta daha gecsin daha iyi olur bebek buyur yazmis. Sali gunune randevu aldim bende haftaya
Sanki herkes 2 kere gidiyor, ama ben 22. Haftada bi kez gitmis olucam. Insallah sıkıntı olmaz
Canım sen yarın gitseydin ne kadarlık olacaktı. Seninki bir hafta önden gidiyordu sanki?
Bence önden gidiyordur doktor onu unutmuş da olabilir bilemedim neyse aradıkları iyi olmuş 5 gün daha beklersin bir şey olmazYarin gitsem 19+3 olcakti onden gidiyordu ama ya artik gitmiyorsaof of bence doktor bir daha bir daha ugrasmamak icin herkese 20. Haftadan once gelmeyin diyor
Oyy maşallah tosuncukSelam kızlar ayrıntılı ultrasondan çıktım şimdi, çok şükür bir sıkıntı yok ama bebişin midesi boş denk geldi, onun dolu denk gelmesi gerekiyormuş yarın veya diğer gün yine bir bakalım dedi, 475 gram ve 24 cm olmuş benim miniğim, haftasına göre baya iri bebek dedi, bende babasına benzeyecek sanırım deyince zaten bu kilo, boy oranları genetik dediama benim bir tahlilim iyi çıkmadı kızlar karaciğer enzimlerin biraz yüksek çıkmış, doktorum dahiliyeye baktırmamı söyledi gebelikte bu değerin yüksek olması iyi değilmiş muhtemelen diyet yazacak, en önemli belirtilerinden biri kaşıntıymış kızlar, bende de bir 10 gündür vardı eğer sizde de varsa ihmal etmeyin, bebek için iyi değilmiş Allah korusun erkekm doğuma ve daha kötü şeylere sebebiyet verebiliyormuş, ondan korktum bende, beslenmem sürekli fasfood tarzına dönmüştü sanırım o tetikledi, neyse çok uzattım diğer detaylı ultrasona girenler ve normal muayene olan arkadaşlarım hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz umarım, geçmiş mesajları eve gidince okuyacağım herkes iyidir umarım
Canım sen tetanoz aşısı yaptırmadın değil mi?Oyy maşallah tosuncukne ısırılır şimdi o doğunca geçmiş olsun canım, normale döner merak etme. Ben de vitaminlerimi iki günde bir alıyorum. Fazla yormak istemiyorum vücudumu. Öyle yapabilirsin demişti doktorum.
Senin doktor kesin derdiValla ya pazartesiye de vardi randevu aslinda da hadi dedim bir gun daha buyusun. Iyi ki sormusum arayan kiza, yoksa yarin niye erken geldin diyebilirdi
Ben zorunluluk olduğu için iki kez gidicem canım,ilkinde dr anomaliden şüphelendiği için gittim ikincide de eko yapılacakmış 23.haftada gidicemSanki herkes 2 kere gidiyor, ama ben 22. Haftada bi kez gitmis olucam. Insallah sıkıntı olmaz
Yaptırmadım canım. Yaptıracağım ama, 23 ya da 24te tek doz isteyeceğim.Canım sen tetanoz aşısı yaptırmadın değil mi?
Dün yaptırdım ben de tek dozda kalmayı düşünüyorum öyle abartıldığı gibi ağrı olmadı çok şükürYaptırmadım canım. Yaptıracağım ama, 23 ya da 24te tek doz isteyeceğim.
Ben ağrısından falan hiç korkmuyorum, umrumda değil açıkçası o kısmı. Bakalım pazartesi kan tahlili için gittiğimde hemşireyle konuşacağım.Dün yaptırdım ben de tek dozda kalmayı düşünüyorum öyle abartıldığı gibi ağrı olmadı çok şükür
Endişelerini anlıyorum ben de aynı şeyi düşünüyorum ama doktorum mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi sadece doğumda değil evde de eline bir şey batabilir kesebilirsin falan deyince yaptırdım ben deBen ağrısından falan hiç korkmuyorum, umrumda değil açıkçası o kısmı. Bakalım pazartesi kan tahlili için gittiğimde hemşireyle konuşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?