2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben 19+ ya geçtikten sonra 20. Haftada olduğumuzu sanıyordum iyi ki aramışlar yoksa belki geri de gönderirdi o kadın sen de bu 5 günü iyi değerlendirmiş olursun. inşallah senin kız nazlı çıkmaz da gösterir yüzünü

Banu ciftcinin programi mesela 19-19+6 yi 20. Hafta sayiyor. 20. Haftayi 21 sayiyor bende anlamadim o isi esim cok kizardi bir de geri gonderseydi zaten hastaneye zor gidiyor pandemiden soylene soylene gelirdik. Neyse her serde bir hayir dedikleri bu olsa gerek insallah ya icime gosterir gibi doguyor hic zorlamadi beni kalp atisini da 6 hafta olmadan duyurmustu

Sanki herkes 2 kere gidiyor, ama ben 22. Haftada bi kez gitmis olucam. Insallah sıkıntı olmaz

Ben cok sabirsizim zaten aklima bir sey dussun hemen yapmak isteyen biriyim. 27 kasimdan beri de gormeyince gercekten zor tutuyorum kendimi biraz yatiyim da bebisi dinliyim sakinlesirim, Allahtan biraz da olsa hissediyoruz yoksa zaman hic gecmezdi

Canım sen yarın gitseydin ne kadarlık olacaktı. Seninki bir hafta önden gidiyordu sanki?

Yarin gitsem 19+3 olcakti onden gidiyordu ama ya artik gitmiyorsa of of bence doktor bir daha bir daha ugrasmamak icin herkese 20. Haftadan once gelmeyin diyor

Yarin gitsem 19+3 olcakti onden gidiyordu ama ya artik gitmiyorsa of of bence doktor bir daha bir daha ugrasmamak icin herkese 20. Haftadan once gelmeyin diyor
Bence önden gidiyordur doktor onu unutmuş da olabilir bilemedim neyse aradıkları iyi olmuş 5 gün daha beklersin bir şey olmaz

Oyy maşallah tosuncuk ne ısırılır şimdi o doğunca geçmiş olsun canım, normale döner merak etme. Ben de vitaminlerimi iki günde bir alıyorum. Fazla yormak istemiyorum vücudumu. Öyle yapabilirsin demişti doktorum.

Canım sen tetanoz aşısı yaptırmadın değil mi?

Sanki herkes 2 kere gidiyor, ama ben 22. Haftada bi kez gitmis olucam. Insallah sıkıntı olmaz
Ben zorunluluk olduğu için iki kez gidicem canım,ilkinde dr anomaliden şüphelendiği için gittim ikincide de eko yapılacakmış 23.haftada gidicem

Dün yaptırdım ben de tek dozda kalmayı düşünüyorum öyle abartıldığı gibi ağrı olmadı çok şükür
Ben ağrısından falan hiç korkmuyorum, umrumda değil açıkçası o kısmı. Bakalım pazartesi kan tahlili için gittiğimde hemşireyle konuşacağım.

Ben ağrısından falan hiç korkmuyorum, umrumda değil açıkçası o kısmı. Bakalım pazartesi kan tahlili için gittiğimde hemşireyle konuşacağım.
Endişelerini anlıyorum ben de aynı şeyi düşünüyorum ama doktorum mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi sadece doğumda değil evde de eline bir şey batabilir kesebilirsin falan deyince yaptırdım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…