2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben biran önce bitsin istiyorum hamilelik hiç sevmiyorum hatta bebisin soyke 3 aylık olacağı zamana isinlanmak istiyorum :) bnm için çok sıkıntılıydı ilk hamileliğim erken doğum riski yaşadım 10 gün hastanede yattım nst den nefret gelmişti artık kendim bağlıyor çıkarıyordum günde 3-4 kez bağlanınca alışmıştım davul gibi şişmiştim ilaçlardan hatırlamak istemiyorum şimdide korkuyorum o yüzden gene aynı olursa diye şimdi daha zor o zaman kızlar yoktu şimdi kızlarda var onlara kim bakacak off herşeyi düşünüyorum kuruyorum kafamda biran önce bitsin şu süreç ama o ilk kucağıma aldığım anı doğumda ikisinide yüzüme tutmustular o anları milyonlarca kez yaşayabilirim

Eşim yapar artık

Bu arada kızlar tetanoz aşısı yaptırdığım günden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum doktoruma yazdım ilk üç gün olabilir dedi bugün 5.gün yarın sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyeyim miniğimin içim rahat etsin bazı yerlerde de aşının hareketleri bir süre yavaşlatabileceğini okudum

Onu bilemiyorum canım ama 5 yıl sonra koruyuculuk gidiyor zaten tekrar aşıyı yeniletmek gerekiyor. Yani bebekken olmuş olsan bile onun etkisi çoktan geçmiştir.
İnternette de böyle bir bilgi var ama

Eklentiler

• CFACCE2C-75F1-4396-903B-64EC3DF8B5D0.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 43
Zaten çok yakınındaydı sağlık ocağı hemen iniver dinlesinler

Zaten çok yakınındaydı sağlık ocağı hemen iniver dinlesinler
Aynen bebeğim evin altında sabahtan ineyim bi inşallah her şey yolundadır,yarın çok heyecanlı olacak senin için inşallah çok güzel sonuçlar çıkar bebeğin de güzel güzel poz verir

Olabilir ama bi sıkıntı yoktur merak etme canım. Doktorun da söylemiş zaten.Aklına kötü bişe getirme

Aynen bebeğim evin altında sabahtan ineyim bi inşallah her şey yolundadır,yarın çok heyecanlı olacak senin için inşallah çok güzel sonuçlar çıkar bebeğin de güzel güzel poz verir
İnşallahhhh uzun zamandır gitmediğim için biraz endişeliyim ama güzel haberler duyarız hepimiz umarım

Benim detaylıda kızım çok komikti ya bir eliyle yüzünün yarısını kapatmıştı dr hadi kızım yüzünü aç annene güzel bir an yakalayalım dedi o an kızım ayağıyla diğer yüzünü de kapattı Allah razı olsun çocuğum senden dedim

Canım 2018de pediatrik hepatit b olmuş olma ihtimalin pek olası gelmedi bana üstüne tıkla bakalım ne yazıyor.

Valla bende anlamadim, o zaman mecidiyekoy subesinde calisiyordum yine cok sik hastalandigim nisanli oldugum bir surecti. Okulda ki asci ablayla gitmistik saglik ocagina kan testi verdik sonra doktor ikimizi de asiya yonlendirmisti hamileler oluyordu o zaman da hep hatirliyorum. Whatsapp mesajlarindan kontrol ettim esime ben asiya gidiyorum filan yazmisim o tarihlerde olmusum yani ama pediatrik ilginc yani

Eklentiler

• SmartSelect_20201227-143528_Chrome.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 33
Ben senin bu hepatit olayını anlayamadım ya Nerde bu takvim ben hiç görmedim

Soyle oldu ben ilk kalp atisi duydugumda bir suru kan tahlili verdim sonra hastane ve doktor degisikligi yapip bu kadina basladik. Sonuclarima bakti ben senin hepatit b kan tahlilini goremiyorum onu da yaptir dedi. Bakti sonuclara iste bu hastaligi sen gecirmemissin, bagisikligin da yok bence asi olmalisin dedi. 12. Haftayi bekle ol dedi sonra oldum ilk dozu, ikinci dozu da bir ay sonra oldum iste

Valla bende anlamadim canim ya olmusum ama hatirliyorum zaten hayal meyal hatta tetanozda yuzum sismisti anlatmistim ya whatsaap mesajlarinda da kontrol ettim asiya gidiyorum haberin olsun filan yazmisim sanirim bana o zaman hepatit kalabalik ortamda calisiyorum cocuklarla ic iceyim diye yapilmisti tutmamis demek ki ya da naptilar allah bilir

Doktorlarımıza soralım da yazalım buraya birbirimize madem ya, aslında sirkencubin görürse yazar bize bilimsel bilimsel
Kahve değil de çay benim yakıtım asla uyamıyorum. Açık açık da takılsam içiyorum cunku kısıtlamaya çalışınca daha çok strese giriyorum. Bana da doktorum abartma sirkencubin günde 2-3 fincan içebilirsin dedi kahve için de bir fincan türk kahvesi demişti.
Yayınlara gelince gebe ve emziren kadın için günlük kafein miktarı 200 mg ı aşmamalı diyor. Ama burda da dikkat edilmesi gereken şey onu ilk hazırlarken kullanılan kuru hammadde miktarıymış. Yanisi açık için dem koymayın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…