2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba ben de 3.ye hamileyim sizlerle konuşmak paylaşmak stres yönetimi için iyi olur diye düşündüm açıkçası.. 3.sezeryanım olacağı için endişeliyim.. diğer bebeğimi geçen sene Ocak ayında dogurdum.. prematüre olarak doğdu.. tekrar gebelik hiç düşünmüyordum ama minik mucize geldi bir de evlerde Kapalı Kalmak sanırım iyice bozdu psikolojimizi ..

Allah kolaylık versin canım, sağlıkla rahatça tamamlarsın bu kez inşallah.
Ben bir tanenin peşinde helak oluyorum seninkiler ikiz

Kötü düşünme canım bir şey yoktur Allah’ın izniyle İçini ferah tut

Kızlar daha önce anlatmıştım size kayınpederim doğuma gelmek istiyor başlarda stres yapsam da sonra her şey olacağına varır önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi diye düşünüp takmadım fakat dün yine beni aradı kayınvalidenle konuştun mu beni getirmiyor dedi Allah aşkına beni bi salın diye haykırasım var artık,ben yaşlı başlı adama ne diyeyim kayınvalidemle konuşsam adam ağır kalp hastası sorumluluk almak istemiyorum konuşmasam adam istenmeyeceğini düşünecek (nasılsa istedikleri olacak ve eşimin babası gelecek diye düşünüyorum) ama ciddi anlamda bunaldım

Kızlar sorum varrr??????
Ya aşırı halsiz hisseden sürekli yatmak isteyen başı kalkmayan varmıı?
Sanki ağır iş yapmışım gibi aşırı yorgunluk hissim var.bütün vitaminleri alıyorum,tahlillerim yapılıyor.eksik bişey yok.uyuma hali sürekli yatma isteği.e evde çocukla mümkün değil tabiki öle salak salak dolaşıyorum mal gibi etrafta.yaşayam var mı bu durumu???

Tatvan buz buz suan hissedilen -8 filan aynen karlar erimiyor soğuk olunca da ocağın 9 unda şiddetli kar yağışı bekleniyormuş o zaman çıkar çekerim belki hava böyle suan özlemişsindir belki
Özlemem mi yaa çok güzel günlerim geçti hizanda.
Biz yarı yıl tatilinde vana gidelim demiştik de yolda kalmıştık Tatvan-Van arası
Öyle bir günü seçmişiz ki tipi oldu, herkes yollarda kaldı, haberlere çıkmıştı
Öğretmenevinde zorla yer bulup kalmıştık, millet yalvarıyordu bir sandalye olsa razıyız şurda kalalım diye.
Sonra yurtları falan açmışlardı yolda kalanlar için.

Ben canım Gebeliğimin başında hiç öyle şeyler yaşamamıştım şu an aynı durumdayım.

Valla kuzum Allah yardımcın olsun.
Başkası olsa kestirip atarsında kocana saygından kaynana kayınpedere bişey denmiyo.
Yok valla salmazlar insanı,zaten biton hormonla cebelleşioz bide bunlar çıkıo :)

O mesajlarına ara ada denk gelmiştim canım, ama bu konu için seni aramaları çok saçma değil mi, herkes oğluyla arasında halletsin. Sana iletilmesi gereken bir durum varsa da eşin söyler sana zaten.
Bu konuda kv senle hiç konuştu mu

Beni mi anlattın acaba
Aynen anlattığın gibiyim canım, gözlerime kürdan sokasım geliyor artık
Kızım da maşallah pek hareketli yerinde durmuyor, akşam eşim gelince anca dinlenebiliyorum

Hayır canım kayınvalidem benim rahat edemeyeceğimi ve evin küçük olduğunu söylemiş eşi de beni ikna etmeye çalışıyor sanırım bak O rahatsız olmaz falan demeye getiriyor ama gelse de yapabileceği bir şey yok evim beşinci katta asansör yok eşim sabah çıkıp akşam gelecek

Valla kuzum Allah yardımcın olsun.
Başkası olsa kestirip atarsında kocana saygından kaynana kayınpedere bişey denmiyo.
Yok valla salmazlar insanı,zaten biton hormonla cebelleşioz bide bunlar çıkıo :)
Aslında durumu da kabullendim geleceğini biliyorum yani kızları kayınvalidemi ikna edecek ama bana yansıtılmasından rahatsız oluyorum artık

Beni mi anlattın acaba
Aynen anlattığın gibiyim canım, gözlerime kürdan sokasım geliyor artık
Kızım da maşallah pek hareketli yerinde durmuyor, akşam eşim gelince anca dinlenebiliyorum
Ya ama çok zor bir durum bu.
Resmen kafam uyuşuk yani 24saat yatsam yatarım kalkmadan.e hani 2.trimstr da enerjik oluyoduk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…