- 28 Ağustos 2020
- 9.012
- 41.582
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #29.301
Yaa çok güzel, muhteşem manzaranızTatvan buz buz suan hissedilen -8 filan aynen karlar erimiyor soğuk olunca da ocağın 9 unda şiddetli kar yağışı bekleniyormuş o zaman çıkar çekerim belkihava böyle suan özlemişsindir belki
Benimde nisan canım sezaryen olacağım için engeç sezaryen tarihim 28nisan.normal doğum olsaydı mayıs başıydı.Haa bu arada çok şaşırdım hep Bi hafta önden gidiyordu zaten detaylı usg de doktor tahmini doğum tarihi 20 nisan dedi ben Nisan annesi olcam galiba
Benimki de öyle valla seviyor çocuğum acılı şeyleriAynen benimki de ekşi ve acı yiyince hareketleniyor sanki
Yaaa en güzel yanı da bu manzara Teşekkürler canımmmYaa çok güzel, muhteşem manzaranız
Allah kolaylık versin canım, sağlıkla rahatça tamamlarsın bu kez inşallah.Kızlar ben biran önce bitsin istiyorum hamilelik hiç sevmiyorum hatta bebisin soyke 3 aylık olacağı zamana isinlanmak istiyorum :) bnm için çok sıkıntılıydı ilk hamileliğim erken doğum riski yaşadım 10 gün hastanede yattım nst den nefret gelmişti artık kendim bağlıyor çıkarıyordum günde 3-4 kez bağlanınca alışmıştım davul gibi şişmiştim ilaçlardan hatırlamak istemiyorum şimdide korkuyorum o yüzden gene aynı olursa diye şimdi daha zor o zaman kızlar yoktu şimdi kızlarda var onlara kim bakacak off herşeyi düşünüyorum kuruyorum kafamda biran önce bitsin şu süreç ama o ilk kucağıma aldığım anı doğumda ikisinide yüzüme tutmustular o anları milyonlarca kez yaşayabilirim
Kötü düşünme canım bir şey yoktur Allah’ın izniyleBu arada kızlar tetanoz aşısı yaptırdığım günden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum doktoruma yazdım ilk üç gün olabilir dedi bugün 5.gün yarın sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyeyim miniğimin içim rahat etsin bazı yerlerde de aşının hareketleri bir süre yavaşlatabileceğini okudum
Özlemem mi yaaTatvan buz buz suan hissedilen -8 filan aynen karlar erimiyor soğuk olunca da ocağın 9 unda şiddetli kar yağışı bekleniyormuş o zaman çıkar çekerim belkihava böyle suan özlemişsindir belki
Ben çayı bıraktım haftada 1-2 yeşil çay yada ıhlamur içiyorum. Ama kahveyi iki günde bir içiyorum mutlakaHah evet ben de kahveyi sıfırladım, peki günde kaç bardak içiyorsun mesela ve açık mı içiyorsun?
Ben canımKızlar sorum varrr??????
Ya aşırı halsiz hisseden sürekli yatmak isteyen başı kalkmayan varmıı?
Sanki ağır iş yapmışım gibi aşırı yorgunluk hissim var.bütün vitaminleri alıyorum,tahlillerim yapılıyor.eksik bişey yok.uyuma hali sürekli yatma isteği.e evde çocukla mümkün değil tabiki öle salak salak dolaşıyorum mal gibi etrafta.yaşayam var mı bu durumu???
Valla kuzum Allah yardımcın olsun.Kızlar daha önce anlatmıştım size kayınpederim doğuma gelmek istiyor başlarda stres yapsam da sonra her şey olacağına varır önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi diye düşünüp takmadım fakat dün yine beni aradı kayınvalidenle konuştun mu beni getirmiyor dediAllah aşkına beni bi salın diye haykırasım var artık,ben yaşlı başlı adama ne diyeyim kayınvalidemle konuşsam adam ağır kalp hastası sorumluluk almak istemiyorum konuşmasam adam istenmeyeceğini düşünecek (nasılsa istedikleri olacak ve eşimin babası gelecek diye düşünüyorum) ama ciddi anlamda bunaldım
Kızlar daha önce anlatmıştım size kayınpederim doğuma gelmek istiyor başlarda stres yapsam da sonra her şey olacağına varır önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi diye düşünüp takmadım fakat dün yine beni aradı kayınvalidenle konuştun mu beni getirmiyor dediAllah aşkına beni bi salın diye haykırasım var artık,ben yaşlı başlı adama ne diyeyim kayınvalidemle konuşsam adam ağır kalp hastası sorumluluk almak istemiyorum konuşmasam adam istenmeyeceğini düşünecek (nasılsa istedikleri olacak ve eşimin babası gelecek diye düşünüyorum) ama ciddi anlamda bunaldım
Cinsiyetle alakası varmı ki..Ben canımGebeliğimin başında hiç öyle şeyler yaşamamıştım şu an aynı durumdayım.
Beni mi anlattın acabaKızlar sorum varrr??????
Ya aşırı halsiz hisseden sürekli yatmak isteyen başı kalkmayan varmıı?
Sanki ağır iş yapmışım gibi aşırı yorgunluk hissim var.bütün vitaminleri alıyorum,tahlillerim yapılıyor.eksik bişey yok.uyuma hali sürekli yatma isteği.e evde çocukla mümkün değil tabiki öle salak salak dolaşıyorum mal gibi etrafta.yaşayam var mı bu durumu???
Hayır canım kayınvalidem benim rahat edemeyeceğimi ve evin küçük olduğunu söylemiş eşi de beni ikna etmeye çalışıyor sanırım bak O rahatsız olmaz falan demeye getiriyor ama gelse de yapabileceği bir şey yok evim beşinci katta asansör yok eşim sabah çıkıp akşam gelecekO mesajlarına ara ada denk gelmiştim canım, ama bu konu için seni aramaları çok saçma değil mi, herkes oğluyla arasında halletsin. Sana iletilmesi gereken bir durum varsa da eşin söyler sana zaten.
Bu konuda kv senle hiç konuştu mu
Benim kızım olacak inşallah canımCinsiyetle alakası varmı ki..
Kızımda böyle olmadım hiç.
Aslında durumu da kabullendim geleceğini biliyorum yani kızları kayınvalidemi ikna edecek ama bana yansıtılmasından rahatsız oluyorum artıkValla kuzum Allah yardımcın olsun.
Başkası olsa kestirip atarsında kocana saygından kaynana kayınpedere bişey denmiyo.
Yok valla salmazlar insanı,zaten biton hormonla cebelleşioz bide bunlar çıkıo :)
Ya ama çok zor bir durum bu.Beni mi anlattın acaba
Aynen anlattığın gibiyim canım, gözlerime kürdan sokasım geliyor artık
Kızım da maşallah pek hareketli yerinde durmuyor, akşam eşim gelince anca dinlenebiliyorum
Ozaman kesin bir dille bana artık yansıtmayın ne pok yerseniz yiyin de :)Aslında durumu da kabullendim geleceğini biliyorum yani kızları kayınvalidemi ikna edecek ama bana yansıtılmasından rahatsız oluyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?