2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok iyiymiş kuzum ben kan vermedim ilk ay vermiştim sadce sağlık ocağından da aramadilar tetenoz için anca ben gidip söylerim hem aşı hem tahlili

Evet canim senin baya da olmus ver bakalim oradan da takip edersin kansizlik durumunu bende bu hafta tetanoz olucam ama once pazartesi doktoruma bir sorucam, 2018 de olmusum ben e nabizda yaziyor en fazla bir doz mu olmam gerekiyor diye bir soruyim

İkisini de çok sevmeme rağmen tüketemiyorum şu an tiksindim
Daha güzel bence tüketmemek ben Türk kahvesine bayılırım bir gün içmesem kendime gelemiyorum resmen çayla pek aram yok da kahvaltıda veya yemeğin üstüne içme ihtiyacı duyuyorum sadece

Evet canim senin baya da olmus ver bakalim oradan da takip edersin kansizlik durumunu bende bu hafta tetanoz olucam ama once pazartesi doktoruma bir sorucam, 2018 de olmusum ben e nabizda yaziyor en fazla bir doz mu olmam gerekiyor diye bir soruyim
Beni de yarın çağırdılar 2. Doz için. Seni ebe 2. Dozu vurmak için çağırmış mıydı ? Onlar da görüyordur çünkü senin 2018 de aşı olduğunu. Ama söylendiği gibi tek doz bir sene koruyorsa onun etkisi geçmiştir belki o yüzden çağırmıştır çağırdıysa

Ay 1 doz yetse bende bir tane vurdururum çok korkuyorum aşıdan bı sor bakalım kuzum ne dicek doktor

Ben pişmiş balığı değil ama çiğ balığı atıyorum sonra çıkarıp pişiriyorum. Besin değerinin düşmesiyle ilgili bir fikrim yok.
Benim bildiğim kadarıyla çiğ balık temizlenip buzluğa atılırsa eski besin değeri kalmiyo ama temizlemeden bütün sseklinde atılırsa bı sorun olmuyomus pişip buzluğa konulursa nasıl olur hiç bilmiyorum ama ben ztn yapamıyorum kokudan arada bı dışardan alıyoruz pişmiş şekilde yiyorum anca öyle

Hgb değerine mi bakılıyor kansızlık için benim düşük o zaman 10.9 çıkmış ama Demir ve ferritin yüksek.
Evet bana ilk gittiğim doktor kandaki hgb değeri önemli demişti. Alt sınırda sanırım senin değerin. Ama Demir ve ferritin yüksekse bi sıkıntı olmaz

Ben pişmiş balığı değil ama çiğ balığı atıyorum sonra çıkarıp pişiriyorum. Besin değerinin düşmesiyle ilgili bir fikrim yok.
Ben de o şekilde hiç tüketemiyorum alındığı gün yapılacak mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…