2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok iyi vermişsin canım ya. Bir yılda nasıl gider o kadar kilo aklım almıyor Ben normalde 3-5 kilo vermek için aylarca kendimi yırtıyorum
Aslında biz biraz zor süreçlerden geçtik canım daha önce de yazmıştım, belki denk gelmişsindir, onlar da etkili oldu tabi hızlı kilo vermemde.

Doğumdan sonra tam iki ay hastaydım, 50 günlükken ameliyat oldum, 58 günlükken de sekiz gün hastanede yattım.
Tam toparladık iyiyiz derken kızımda çoklu gıda alerjisi başladı ve çok ağır geçirdi. Ben uzun bi süre katı diyet yaptım, iki aya yakın sadece patates zeytin yedim.

Tabi normal Doğum yaptığım için de doğumdan sonra 8-10 kilo direkt gitmişti zaten.
55 kiloyla hamile kalmıştım ama kızım 9 aylıkken 51 kiloydum.
Pandemide de aldım işte buna da 53 kiloyla hamile kaldım.

Yoldaymis geliyor cnm olmadi degistiririmkendimi devasa gordugumden olabilir bu secimim
İlk gebeliğin miydi canım hatırlayamadım, bi tık büyük olması iyi oluyor doğuma kadar idare eder ama aşırı büyük gelirse bilemem
Büyüyünce de giyersin gibi oldu bu da

Vaktinde pişmiş derken mesela ne kadar süre önce pişmiş? Pişen balıkların saklama süresi çok az olur, uzun olmaz. Bir de buzluktan çıkınca tadı nasıl oluyor? Hiç tahmin edemedim
Ben aslında daha evvel de artan somonu buzluğa atar sonra fırında sebze yapıp birlikte yerdim, tadı da gayet yeni pişmiş gibi olurdu, 1-2 ay falan olmuştur mesela şimdi yiyecek olduğumu buzluğa atalı

Çok teşekkür ederim canım, o zaman günde 7 çay bardağı değil de 3 çay bardağı içeyim, kahve de içmeyeyim madem

Bizde Ela düşünüyoruz. Bir sürü isim beğeniyorum ama en çok Ela ya ısındık bakalım değişmezse fikrimiz tabi
Ben ilk kızımda ela istiyordum ama eşim nazlı hilal olsun diyince o da hoşuma gitti.
İkinci kız olurda ela koyarım demiştim
Nazlı hilalden sonra ela tek başına çok kısa kalacak dedik Zeynep Ela olsun diye düşündük bakalım hayırlısı

Ben aslında daha evvel de artan somonu buzluğa atar sonra fırında sebze yapıp birlikte yerdim, tadı da gayet yeni pişmiş gibi olurdu, 1-2 ay falan olmuştur mesela şimdi yiyecek olduğumu buzluğa atalı
15-20 günü geçmemeli diye biliyorum yerinde olsam yemem ben. Eşime kakalardım balıkçılar açık bugün kendime de taze balık söylerdim.

Buraya da 3 gün durmadan yağdı havalar baya soğuk -10-15 lerde o yüzden erimedi de henüz çok güzel bi görüntü oldu ben de Akdenizli olduğum için devamlı pencere kenarındayım manzarayı izliyorum
Tatvan aşırı soğuk, Hizandan sonra orda donuyorduk
Ama sahil karla kaplanınca çok güzel oluyor. Ocak Şubat gelsin daha çok yağar, mutlaka fotoğraf çek göbüşle

Ben o kadar uzun süre tutmuyorum. Yarısını aldığım gün pişiyorum diğer yarısını da 3-4 gün sonra pişirip yiyoruz.

Tatvan aşırı soğuk, Hizandan sonra orda donuyorduk
Ama sahil karla kaplanınca çok güzel oluyor. Ocak Şubat gelsin daha çok yağar, mutlaka fotoğraf çek göbüşle
Tatvan buz buz suan hissedilen -8 filan aynen karlar erimiyor soğuk olunca da ocağın 9 unda şiddetli kar yağışı bekleniyormuş o zaman çıkar çekerim belki hava böyle suan özlemişsindir belki

Eklentiler

• image.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…