2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Ben daha ilk dozu da olmadim acikcasi ilk dozu 20 ya da 21 de yapalim demisti bana e nabizi gorebiliyor mu hic bilmiyorum, mesela ben bu listeye gore hepatit b de olmusum. Ama hepatit b kan testim de dusuk cikti asi oldum iste hamilelikte 2 doz

Eklentiler

• SmartSelect_20201227-133127_Chrome.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 38
Ben daha ilk dozu da olmadim acikcasi ilk dozu 20 ya da 21 de yapalim demisti bana e nabizi gorebiliyor mu hic bilmiyorum, mesela ben bu listeye gore hepatit b de olmusum. Ama hepatit b kan testim de dusuk cikti asi oldum iste hamilelikte 2 doz
Ben senin bu hepatit olayını anlayamadım ya Nerde bu takvim ben hiç görmedim

Canım 2018de pediatrik hepatit b olmuş olma ihtimalin pek olası gelmedi bana üstüne tıkla bakalım ne yazıyor.

Bu bence bu tarihlerde olduğun aşılar olmayabilir mesela benim o tarihte Türkiye’de bile olmadığım bi zamana aşı oldum diye eklemişler. Çocuklukta olduğum aşılar olabilir onlar hepatit b koruyuculuğu 5 yıl diye biliyorum olsan testlerde anti hbsag pozitif çıkması gerekirdi.

Ben çocukluğumdan beri aşı olmadım hepatite koruyuculuğum var

Benim taşınmalı günlerim onlar aslında pek hevesli değilim
Hamileyken taşınmak aşırı zor olur Allah kolaylık versin canım çok bişeler yapmazsın kendini yormadan yavaş yavaş. Biz de buraya ilk taşındığımızda hamileymişim haberim yok Herkül gibi herşeyi kaldırıp kaldırıp koyuyordum öğrendiğimde vicdan azabı çekmiştim

Mesela hepatit b geçirip iyileşenler ömür boyu bağışıklık kazanmış oluyor. Bazen hepatit b çok hafif seyrettiği için hiç anlamadan geçirip atlatmış oluyorsun.
Bence önceden olduğum aşı ile alakalı. Spring05 demişti 95liler ve sonrasına hepatit-b aşısı yapılmış diye sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…