2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim kızım olacak inşallah canım
Demekki alakasız , bikaç arkadaş erkekte uyku hali kızda enerjik olunuyo demiştide,kızımda ben cin gibiydim 7/24bulantım vardı yinede enerjim vardı.demekki her gebelik kendine özgü.nyse az kaldı yarıyı geçtik , sağlıkla tamamına erelim inşallah....

Kışın burda bi yere gidemezsiniz diyorlar bize de ama yazı da çok güzel hiç sıcak değil 30 derecenin üzerini görmedik Temmuz’da geldik buraya. Kışını da ayrı sevdim bi kaç gün aralıksız yağdı. Tatvan Van arası yolu da çok güzel aslında manzarası filan muhteşem ama kış için biraz zorlu

Kızıma bir anı defteri hazırlıyorum kızlar bütün ultrason resimlerini yapıştırıp altına tarihi ve hislerimi yazıcam burada 6 haftalıkmışız ilk kalp atışını duyduğum gün ne kadar da ufak

Eklentiler

• 47537138-3720-4C4A-BF7F-AF059382242D.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 58
Kaç gündür su evin işlerini bitirip de surda iki mesaj yazamadım imdaaat diye bagircam artık eşimde sürekli yardım ediyor ama niye bitmedi anlamadım bugün artık rahata ererim galiba tabi bu hafta için annesinin kuzusu sabah akşam surekli oynuyor acıktım ye diyor ben uyandım diyor diğer annesinin kuzusu öp beni ye beni diyor gel sarılalım oynayalım diyor
En büyük çocuğum kocam eskiden bı masaj filan yapardin saclarimla oynardın diyor bu annelerin hakkı ödenmez

Onu bilemiyorum canım ama 5 yıl sonra koruyuculuk gidiyor zaten tekrar aşıyı yeniletmek gerekiyor. Yani bebekken olmuş olsan bile onun etkisi çoktan geçmiştir.

İnternette de böyle bir bilgi var ama

Hepatit B aşısı kişiye bağlı olarak da değişebilir tabi ama ömür boyu koruyuculuğu bile olabilir. 10 yıl arayla falan antikor baktırarak aşı zamanınızı anlayabilirsiniz. Ben çocukken yaptırdım aşıyı mesela hala antikora baktığımda >1000 yazıyor. 5in üstü koruyucu demek ona göre anlayabilirsiniz

Bana aşı olduğumda öyle söylenmişti antikorlar 5 yıl sonra azalıyor tekrar baktırın dediler. 7 yıl sonra baktırdığımda da yüzde elli koruyuculuk çıktı yetersiz dediler. Ama hamilelik döneminde olmak istemediğim için doğum sonrasını bekliyorum.

Bende de bir enerji kaybi var inanilmaz yorgun hissediyorum bu halime de alisik degilim, hala her seyi yapabilirim modundaydim ama yok olmuyor dun mesela kahvalti hazirla, yuruyus yap 6 bin adim, eve gel bir bucuk saat utu yap ve yemek hazirla, bulasik mutfagi silme yaklasik 3 saat. En son dustan ciktim sacimi kurutcak halim yok esim hayir gel ben kurutcam saclarini dedi salondan banyoya yurucem diye yorgunluktan agladim ayaklarimin tabanlari agriyordu gercekten sisti mi napti anlamadim. Bugun kendimi yormicam dedim ama yine dunden farksiz geciyor cok cabuk yoruluyorum

Bende de antikor degeri sanirim 7 cikmis ama 10 un alti asi olmasi gerekiyormus, o yuzden doktor onermisti 3. Dozu da dogumdan sonra olucam

Eklentiler

• SmartSelect_20201227-164953_WhatsApp.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 43
Canım bizimkiler biraz yaramaz olacak galiba Sağlıklı olsun da katlanıcaz artık.
Çalışmak deme ölüyorum hergün hastanedeyim Bi de yoğun geçiyor artık halsizleşiyorum karnımda büyüdü ya eğilmek filan zor geliyor direniyorum 24 e az kaldı.
Yaa ne güzel, benim bebişte 10 gün önden gidiyor, nisan sonuna doğru gelecek gibi keşke 20 Nisanda doğsa benim bebiş, o gün benim doğum günüm
Gönlünce olsun inşallah canım benim Ben sağlıkla olsun da erken ya da geç çok önemsemiyorum. Sonunda kavuşmak olsun da

Benim de çocukken yaptırdığım aşının koruyuculuğu devam ediyor demekki aynı şekilde antikor >1000 yazıyor

Ben de öyleyim kesinlikle geçen hafta akşam bayılacak gibi oldum senin dediklerine benzer işler yapmıştım birdaha kendimi yormıcam dedim. Bu hafta kuzenim geldi yardım etti dinlene dinlene yaptık ona rağmen akşam 8 de uykum geldi. Bugün de aynı şekilde doğru düzgün bir iş yapmadım sadece markete yürüdüm geldim şuan acayip uykum geldi. Gece de baya uyuyorum oysaki

Aynısı bugün oldu bana Akşam banyoyu yıkadım, sabahta balkonu filan topatlayayım dedim aç karına kahvaltı etmeden uzanayım biraz dedim, kalkma ne mümkün açlıktan kan şekerim düşmüş sanırım, kalktığımda hiç yaşamadığım baş dönmesiyle birlikte, bel ağrısı, bacak ağrısı çok kötü oldum, kahvaltı ettiğimden beri uzanıyorum. İlk defa böyle oldum İnşallah geçicidir

Benimde kızımda çok uyku hali olmuştu, şimdi hiç yok, önceki hamilelğimde eve gelen misafirlerin yanında bile uyuyakaldığım olmuştu

En önemlisi gerçekten sağlıklı bir şekilde ve zamanında gelmeleri, 20 Nisan hem peygamberimziin doğum günü bende bu yüzden o gün doğduğum için hayatta hep şanslı olduğumu hissettim İnşallah sağlıkla gelir minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…