- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #29.321
Kız nasıl diyeyimOzaman kesin bir dille bana artık yansıtmayın ne pok yerseniz yiyin de :)
Demekki alakasız , bikaç arkadaş erkekte uyku hali kızda enerjik olunuyo demiştide,kızımda ben cin gibiydim 7/24bulantım vardı yinede enerjim vardı.demekki her gebelik kendine özgü.nyse az kaldı yarıyı geçtik , sağlıkla tamamına erelim inşallah....Benim kızım olacak inşallah canım
Kız nasıl diyeyim
Valla kendi hallerine bıraktım ne yaparlarsa yapsınlaryani içinden de en kötü...
Dediğime bakma benimde neler söleyesim var daaa, işte kocamın hatrına susuyorum...
Kışın burda bi yere gidemezsiniz diyorlar bize de ama yazı da çok güzel hiç sıcak değil 30 derecenin üzerini görmedik Temmuz’da geldik buraya. Kışını da ayrı sevdim bi kaç gün aralıksız yağdı. Tatvan Van arası yolu da çok güzel aslında manzarası filan muhteşem ama kış için biraz zorluÖzlemem mi yaaçok güzel günlerim geçti hizanda.
Biz yarı yıl tatilinde vana gidelim demiştik de yolda kalmıştık Tatvan-Van arası
Öyle bir günü seçmişiz ki tipi oldu, herkes yollarda kaldı, haberlere çıkmıştı
Öğretmenevinde zorla yer bulup kalmıştık, millet yalvarıyordu bir sandalye olsa razıyız şurda kalalım diye.
Sonra yurtları falan açmışlardı yolda kalanlar için.
Bence sen mesafeli ol çok samimi davranma belki de söylemezler bir dahaAslında durumu da kabullendim geleceğini biliyorum yani kızları kayınvalidemi ikna edecek ama bana yansıtılmasından rahatsız oluyorum artık
Evet öyle yapıcam artık aramayı düşünmüyorum en azından doğuma kadarBence sen mesafeli ol çok samimi davranma belki de söylemezler bir daha
Çikolata bazen ters etki yapıyor amainşallah çok güzel sonuçlar alırsın
Onu bilemiyorum canım ama 5 yıl sonra koruyuculuk gidiyor zaten tekrar aşıyı yeniletmek gerekiyor. Yani bebekken olmuş olsan bile onun etkisi çoktan geçmiştir.
İnternette de böyle bir bilgi var ama
Bana aşı olduğumda öyle söylenmişti antikorlar 5 yıl sonra azalıyor tekrar baktırın dediler. 7 yıl sonra baktırdığımda da yüzde elli koruyuculuk çıktı yetersiz dediler. Ama hamilelik döneminde olmak istemediğim için doğum sonrasını bekliyorum.Hepatit B aşısı kişiye bağlı olarak da değişebilir tabi ama ömür boyu koruyuculuğu bile olabilir. 10 yıl arayla falan antikor baktırarak aşı zamanınızı anlayabilirsiniz. Ben çocukken yaptırdım aşıyı mesela hala antikora baktığımda >1000 yazıyor. 5in üstü koruyucu demek ona göre anlayabilirsiniz
Kızlar sorum varrr??????
Ya aşırı halsiz hisseden sürekli yatmak isteyen başı kalkmayan varmıı?
Sanki ağır iş yapmışım gibi aşırı yorgunluk hissim var.bütün vitaminleri alıyorum,tahlillerim yapılıyor.eksik bişey yok.uyuma hali sürekli yatma isteği.e evde çocukla mümkün değil tabiki öle salak salak dolaşıyorum mal gibi etrafta.yaşayam var mı bu durumu???
Hepatit B aşısı kişiye bağlı olarak da değişebilir tabi ama ömür boyu koruyuculuğu bile olabilir. 10 yıl arayla falan antikor baktırarak aşı zamanınızı anlayabilirsiniz. Ben çocukken yaptırdım aşıyı mesela hala antikora baktığımda >1000 yazıyor. 5in üstü koruyucu demek ona göre anlayabilirsiniz
Canım bizimkiler biraz yaramaz olacak galibaCuma günü ben de gittm, bizimki de hiç durmadı yerinde. Önce sırtı dönüktü, sonra bize döndü ama eliyle yüzünü kapatmıştı, sonra eli çenesine gitti, yne durmadı elini ağzına götürdü falan aşırı tatlıydı
Eliyle yüzünü kapatması kendini koruma refleksiymiş, bu da güzel bir şey dedi doktor.
Senin çalışma nasıl gidiyor çok yoruluyor musun
Gönlünce olsun inşallah canım benimYaa ne güzel, benim bebişte 10 gün önden gidiyor, nisan sonuna doğru gelecek gibikeşke 20 Nisanda doğsa benim bebiş, o gün benim doğum günüm
Benim de çocukken yaptırdığım aşının koruyuculuğu devam ediyor demekki aynı şekilde antikor >1000 yazıyorHepatit B aşısı kişiye bağlı olarak da değişebilir tabi ama ömür boyu koruyuculuğu bile olabilir. 10 yıl arayla falan antikor baktırarak aşı zamanınızı anlayabilirsiniz. Ben çocukken yaptırdım aşıyı mesela hala antikora baktığımda >1000 yazıyor. 5in üstü koruyucu demek ona göre anlayabilirsiniz
Ben de öyleyim kesinlikle geçen hafta akşam bayılacak gibi oldum senin dediklerine benzer işler yapmıştım birdaha kendimi yormıcam dedim. Bu hafta kuzenim geldi yardım etti dinlene dinlene yaptık ona rağmen akşam 8 de uykum geldi. Bugün de aynı şekilde doğru düzgün bir iş yapmadım sadece markete yürüdüm geldim şuan acayip uykum geldi. Gece de baya uyuyorum oysakiBende de bir enerji kaybi var inanilmaz yorgun hissediyorum bu halime de alisik degilim, hala her seyi yapabilirim modundaydim ama yok olmuyordun mesela kahvalti hazirla, yuruyus yap 6 bin adim, eve gel bir bucuk saat utu yap ve yemek hazirla, bulasik mutfagi silme yaklasik 3 saat. En son dustan ciktim sacimi kurutcak halim yok esim hayir gel ben kurutcam saclarini dedi salondan banyoya yurucem diye yorgunluktan agladim ayaklarimin tabanlari agriyordu gercekten sisti mi napti anlamadim. Bugun kendimi yormicam dedim ama yine dunden farksiz geciyor cok cabuk yoruluyorum
Aynısı bugün oldu banaKızlar sorum varrr??????
Ya aşırı halsiz hisseden sürekli yatmak isteyen başı kalkmayan varmıı?
Sanki ağır iş yapmışım gibi aşırı yorgunluk hissim var.bütün vitaminleri alıyorum,tahlillerim yapılıyor.eksik bişey yok.uyuma hali sürekli yatma isteği.e evde çocukla mümkün değil tabiki öle salak salak dolaşıyorum mal gibi etrafta.yaşayam var mı bu durumu???
Benimde kızımda çok uyku hali olmuştu, şimdi hiç yok, önceki hamilelğimde eve gelen misafirlerin yanında bile uyuyakaldığım olmuştuDemekki alakasız , bikaç arkadaş erkekte uyku hali kızda enerjik olunuyo demiştide,kızımda ben cin gibiydim 7/24bulantım vardı yinede enerjim vardı.demekki her gebelik kendine özgü.nyse az kaldı yarıyı geçtik , sağlıkla tamamına erelim inşallah....
En önemlisi gerçekten sağlıklı bir şekilde ve zamanında gelmeleri, 20 Nisan hem peygamberimziin doğum günüCanım bizimkiler biraz yaramaz olacak galibaSağlıklı olsun da katlanıcaz artık.
Çalışmak deme ölüyorum hergün hastanedeyim Bi de yoğun geçiyor artık halsizleşiyorum karnımda büyüdü ya eğilmek filan zor geliyor direniyorum 24 e az kaldı.
Gönlünce olsun inşallah canım benimBen sağlıkla olsun da erken ya da geç çok önemsemiyorum. Sonunda kavuşmak olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?