2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bende sabah of yine kahvalti hazirla hep ayni seyler eskiden disarda kahvaltiya giderdik dedim. Baktim borek siparis ediyor hazir kahvalti yaptim 4 dilim borek yiyerek yarina bir kilo daha almisimdirdinlendigim icin yine yurudum, esim evi silip supurdu sagolsun ben toz aldim ve banyoyu yapcam o kadar. Simdi de bir cesit daha yemek yapiyorum dunkulerin yanina ben cok yorgunsam mis gibi uyuyorum ama o gun pek hareket etmemissem sabaha kadar donup duruyorum

Görgüsüz gibi anlaşılmaktan çok korkuyorum ama sevincimi de paylaşasim var tutamıyorum kendimi bu ay hisse alıp satarak 6.800 lira kâr ettim yarın için yine büyük planlarım var tüm paramla girmeyi dusunuyorum o kadar heyecanlıyım ki :)) hemen simardim yeni eşyalar almaya karar verdim yatagimi ve firinimi da yeniliycem belki bir de ütü alirim
Cuma günü erkek kardeşime de baza aldım sürpriz cumartesi hemen gitmiş
İşlerimi niye bitiremedigim belli galiba kafam başka yerlerde hep

Inş cnm duyan buda ikiz mı diye soruyor bn çok şükür değil diyorum zorluyorlar biraz minik kuşlarım :)

Arkadaşlar sizden kısır tarifi istesem uzun zamandır canım istiyor, yemek yapmakla aram iyidir ama kısırı saysam hayatımda 5 kere yapmışımdır, internette bir sürü tarif var, en iyisi size sormak, bazıları çok yapıyor, denenmiş tarif almak daha iyi olur diye düşündüm

Oo güzel borsa mı

Iyi akşamlar ayakta kalınca kasiklarimda ağrı baskı oluyor. 20 dk yürüdüm sonra mutfakta ışlerimi hallederken baskı ağrı hissediyorum. Sizlerde de oluyor mu?

İlk gebeliğin miydi canım hatırlayamadım, bi tık büyük olması iyi oluyor doğuma kadar idare eder ama aşırı büyük gelirse bilemem
Büyüyünce de giyersin gibi oldu bu da
Haha buyuyunce giyersin cok iyiydi.2.hamileligim Cnm ama kaynanam 1 aydir gormuyordu acaba ikiz olabilir mi dedi dusun.cok karamsarim o yuzden yani aldigimi iade etmeme durumum bile varkizimda bu kadar gobegim yoktu bu ne boyle anlamadim

Yaa bu yüzden mi bebeğim her ultrasonda yüzünü kapatıyor

Benim de artık çok fazla hareket ettiğimde direk belimde ağrı oluyor. Biz de dün eşimle temizlik yaptık ama bu son oldu artık pandemi falan demeden bi yardımcı çağırıcam çünkü bundan sonrası artık daha çok yoracak gibi duruyor. Zaten rutin ev işleri yetiyor bi de dip bucak temizlik çok zorladı üstelik ben yürümedim bile sadece evde yaptığım işler o kadar bütün gece belimi sabitleyecek yer aradım

Canım borsa mı sen yine de dikkatli ol

Ben aslında daha evvel de artan somonu buzluğa atar sonra fırında sebze yapıp birlikte yerdim, tadı da gayet yeni pişmiş gibi olurdu, 1-2 ay falan olmuştur mesela şimdi yiyecek olduğumu buzluğa atalı
Cnm neden dondurup cozdurup pisirip yemiyorsun da pismis atiyorsun ben ilk defa duydum biliyormusun

Ben de esime altin aldirdim zorla 1 ayda 15.000 zarar nasil ama bende ki sans bu kadar.tarihi dususunu yasadi

Kızlar belki hatırlarsınız ben 17.haftada detaylıya gitmiştim mecburen tekrar girmem gerekiyor 23.haftaya randevu aldım sizce geç mi kalmış olacam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…