2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Vayy cok iyi rakam hangi hisseleri alıyorsunuz oneriniz varmı acaba bende de maalt var şuan.

Bende ayda bir cagiriyorum cam fayans filan da silinmesi icin, gelince de cok zor ya butun gun maskeyle kacmaya calisiyorum camlari hep aciyorum filan 15 gunde bir gelse cok daha hafifletecek isleri, eskiden haftada bir yarim gelirdi utume bile yardim ederdi artik o kadar cagiramiyorum

Bende ayda 1 çağırıyorum normalde. 15 günde bir çağırmayı düşünüyorum bundan sonra hiç halim kalmıyor

Az önce instagram da okudum kızlar içim çok acıdı

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-27-19-23-08-923_com.instagram.android.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2020-12-27-19-23-23-718_com.instagram.android.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 72
Cnm neden dondurup cozdurup pisirip yemiyorsun da pismis atiyorsun ben ilk defa duydum biliyormusun
Pişiriyorum mesela, bir balık fazla geliyor, atmaya kıyamıyorum, saklama kabında derin dondurucuya atıyorum , ama belli ki doğru yapmıyormuşum, başka kimse öyle yapmıyormuş, atayım artık ben onları ne yapayım

Bende ayda 1 çağırıyorum normalde. 15 günde bir çağırmayı düşünüyorum bundan sonra hiç halim kalmıyor

Evet ya artik yoruluyoruz gercekten. 15 de bir gelse her geldiginde cam silmez utuye de yardim ederdi aslinda bizim evde utu hic bitmedigi icin en cok da o zaman ayakta kaldigim icin taktim utuye, oturarak utulemem lazim aslinda

Kızlar günaydın, size bir sorum var, mesela vaktinde pişirip buzluğa attığım somonu, palamutu falan buzluktan çıkarıp yesem yine aynı bol besleyici balık yemiş gibi olur muyum?
Bence pişirmeden koybuzluğa, çözdürüp pişir canım. Daha lezzetli olur diye düşünüyorum. Senin yaptığın şekilde de besleyiciliği elbet azalır ama yine de besleyici olur heralde.

Evet ya artik yoruluyoruz gercekten. 15 de bir gelse her geldiginde cam silmez utuye de yardim ederdi aslinda bizim evde utu hic bitmedigi icin en cok da o zaman ayakta kaldigim icin taktim utuye, oturarak utulemem lazim aslinda
Evet 15 te bir gelince sürekli cam silmez bi dolu bi boş olarak siler. ütü benim en nefret ettiğim şey yazın çok fazla oluyordu eşim ince tişörtü bile ütületiyordu neyseki kışın çok gerek olmuyor. Yazın da temizlik yapan abla geldiğinde sağolsun ütümü de yapıyordu

Ben ic camasira kadar utuluyorum ya tisort ne kelime nevresim filan da utuluyorum her hafta degistirip yikayip bir de surekli kiyafet degistiriyorim evde de olsam, yemek koktu filan diye kokuya karsida asiri hassasiyetim var. Ayaklarim gercekten sismis simdi baktim da davul gibiler, corabin izi cikmis bacagimda

Aynı şey bende de var ayaklarım şişti bakalım

Biz standarda bagladik cnm tam yettigi kadar aliyoruz ben cok seviyorum baligi o yuzden kalmiyor.sanirim cok teknik bilgim yok ama cok saglikli da durmuyor gibi.esim gida muhendisi o urunleri dondurmama bile kiziyor vitamin degerleri öluyor diye pisirip atsam buzluga kiyamet kopar sanirim.uc asagi bes yukari yedikleriniz kadarini pisir fazlasini dondur cnm.benim annem oyle orduya yemek hazirlar gibi hazirlar eliboldur.israf olmamasini dusunmen guzel ben de cok dikkat ederim.ama saglik acisini da dusunmek gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…