2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu opera İstanbul biraz daha indirime gider mi acaba ? Bazen %25 indirim olduğu olmuş arkadaşım %25 indirimle almış ama 2 sene önce 4000 e aldığı bebek arabası şu an 8000 TL çok saçma şekilde fiyat artırmışlar ve Amerika’da falan ne kadar uygun

Oo süper Ben böyle bir işe girişsem kesin zarar ederim hiç anlamam

Evet ya artik yoruluyoruz gercekten. 15 de bir gelse her geldiginde cam silmez utuye de yardim ederdi aslinda bizim evde utu hic bitmedigi icin en cok da o zaman ayakta kaldigim icin taktim utuye, oturarak utulemem lazim aslinda
Bizim evde önceden öyleydi ya ütü bitmek bilmezdi Evden çalışma olayı kurtardı beni ütüden

Bende de antikor degeri sanirim 7 cikmis ama 10 un alti asi olmasi gerekiyormus, o yuzden doktor onermisti 3. Dozu da dogumdan sonra olucam
Anti hbs sanirim dimi cnm bakilmis 2 cikmis ama herhangi bisiy demediler.referans araligi 0-10 diyor aralik icinde oldugu icinmi birsey denmedi fikrim yok..dr mu dedi 10 un altinin asi olmasi gerektigini?

Ay yok hayatta yapamam ben o kadar ütü

Bana bakilmadi da ekstrem birsey mi diye merak ettim.baktirmak gerekli mi ona

Eski doktorum benden de istememisti, acibademde ki istedi canim tamamen doktor gorusuyle alakali sanirim. Cogu kisinin de bakilmamis. Hatta eski doktorun istedigi test sonuclarini verdim, hepatit b eksik onu yaptir sonucunu whatsaapdan at demisti o zaman. Cok gerekli degil ki cogu kisi istemiyor bile, bir sonraki muayenende sor istersen ama icin rahat olsun

İşte kişiden kişiye, bünyeden bünyeye göre değişiyor o. Maalesef bazılarında aşı hiç tutmuyor mesela. Ama benim antikorum hiç azalmadı ara ara kan verirken baktırıyorum hep >1000. Hiç aşı tekrarı da yaptırmadım.

Anti hbs sanirim dimi cnm bakilmis 2 cikmis ama herhangi bisiy demediler.referans araligi 0-10 diyor aralik icinde oldugu icinmi birsey denmedi fikrim yok..dr mu dedi 10 un altinin asi olmasi gerektigini?

Bak negatif yaziyor benimkinin yaninda hem antijen de hem antikorda. Benim anladigim 10 un alti asi yaptirmali sen bir sonraki randevunda sor istersen bilemedim

Benim bir dişhekimi arkadaşımda tutmuyor hepatit aşılar. Onun mesleğinden ötürü aşırı dikkatli olması gerekiyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…