2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Istemesem de günlük ped kullanmama rağmen her gün değişiyorum inanın. Ayrı yıkamaya da dikkat edeyim bari

Ya çok güzel olmuş bence, adıyla yaşasın

Omega kullanıyor musunuz kızlar?
benim balık yeme şansım olmadığı için bugün omega aldık İmom un

Masallah bizimki genelde gece tekmeliyor yani bağırsak hareketi olabilir mi diye düşündüm ama bayağı bebeğin olduğu yerde olan bir şey. Pıt pıt vuruyor sıpa

Benim şuan oluyor geçmesi için neler yaptiniz bana doktor magnezyum verdi
Pek bi şey yapmadım açıkçası ılık su ile yıkamaya çalıştım sürekli. Doktora da gittiğimde söyledim bebek hızlı büyüyor poposu aşağıda olduğu için baskı yapıyordur normal dedi. 2 hafta falan sürdü öyle geçti. Bazı zamanlar çok şiddetliydi psikolojimi bile etkiledi hiç geçmeyecek sandım ama çok şükür geçti. Magnezyum hafifletir umarım

Bana tam yumuşak gelmedi. Daha önce de aldığım pamuklu çarşafı vardı english home'un. Terletmez fln ama pamuk saten gibi de yumuşacık değil böyle hafif hışır hışır. Yünlü bir bebek nevresim modeli de yapmışlar bu yıl ama kış temalı hepsi. Yaz bebeği için de çok kalın.

ay sana helal olsun ya tek tek yazmişsın gerçekten Güle güle, sağlıkla sıhatle kullanın inşBize de fikir oldu.

Ayrıntılı usg için koru hastanesi prof. tamer bey den haftaya randevu alıcam bende, doktorum tavsiye etti canım sende yarın bi ara sor fiyat verirler telefonda
Ben Ali ipek e gidecem çok iyi muayene si var doktorum ali hocayı tavsiye ettı arkadaşlarımdan da giden var aklınızda olsun kızlar 580 TL benim daha var ayrıntılı ya bakalım

Ben Ali ipek e gidecem çok iyi muayene si var doktorum ali hocayı tavsiye ettı arkadaşlarımdan da giden var aklınızda olsun kızlar 580 TL benim daha var ayrıntılı ya bakalım
Gittikten sonra yazar mısın kaç dakika bakıyor bu doktorda yakınmış bana Çukurambarda.

Valla ben hiç birinden çok memnumum diyemem. Hepsinin farklı özellikleri var iyi olan öne çıkan
Öyle tabi herkesin doktordan beklentisi farklı. Ben mesela konuşkan olsun benim aklıma gelmeyen şeyleri bile anlatsın kafasındayım. Benimki 20 dk muayene süresi hep konuşuyor ve güleryüzlü, tatlı biri. Kendi hayatından kesitler vererek anlatması eşimde de şöyle olmuştu fln demesi bana samimi geliyor ve bundan dolayı sevdim baya. Bi de ultrasonda bakarken “hareketlere bak maşallah” demesi zıpladığında kendi bebeğiymiş gibi heyecanla “a bak bak annesi napıyo” deyip gülmesi falan çok hoşuma gidiyor :)

Aynen bılıyorum öyle rastlayınca söyleyeyim dedim belki alan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…