2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Neden sezaryenden sonra normal doğum istiyorsunuz? Çok mu zorlandınız sezaryende?

Çok hem de çok.. sonrasında çok zorlandım Bir ay uzanıp yatakta yatamadım çünkü uzanırsam kalkmam imkansız oluyordu ağrılardan. İlk bir ay salonda koltukta oturur şekilde uyuyabiliyordum , bebek babasıyla içerde yatıyordu geceleri yani düşünün..
Herkesin böyle olmuyordur tabi benimki zor oldu
Bir de sırf bebeğin günü çok ilerledi diye kendi korkularımdan ve çevrenin birkaç lafından etkilenip kendi isteğimle sezaryen oldum, doktorum bekle demesine rağmen. Sonrasında psikolojik olarak da kendimi suçlu hissettim işte.
Ama hakkımızda hayırlısı, bazı durumlarda da hayat kurtaran bir doğum şekli sonuçta.

Geçmiş olsun canım çok zor oluyor biliyorum

Balığı bende çok seviyorum ama burada alabileceğim yer yok pişirsem evde bana kokuyor mecbur omega içeceğim canım

Bende kizartamam ya her yer mahvoluyor onu silene kadar canim cikiyor firinda ya da tavada hamsi bugulama cok guzel oluyor. Firinda somon cok guzel oluyor hem cok kokmuyor hem ev mahvolmuyor. Ben anneme ve kayinvalideme gittikce yiyorum bir gun de evde kendim yapiyorum bazen haftada 3 bile oluyor cogu zaman bir de Istanbulda pisirip getiren de cok yer var bilmiyorum baska yerlerde de oyle midir bazen oyle de yapiyoruz

Bende minik bir operasyon geçirdim narkoz da ameliyat sonrası da çok zor oldu benim için. Herkesin bünyesi ameliyata dayanıklı olmuyor sanırım. Önceden sezaryen olurum biter diyordum ama hamile olduktan sonra vazgeçtim. Önceliğim normal doğum olacak.
Geçmiş olsun sizede inşallah bu doğumunuz daha kolay olur. Kendinizi suçlamayın hiç tecrübemiz yok kim ne dese ikna oluyoruz. Bebeğiniz sağlıklı dünyaya gelmiş en önemlisi o.

Yarasın bebişeeBiz ancak köye gittiğimizde yiyebiliyoruz orada açık havada pişirirken bile kokusu uçup gidiyor

Hiiiç belli olmaz belki seninki uyur benimki sabaha kadar beşik sallatır
Yok canım kardeşimde uyumazdı eşimde öyleymiş bebekte belli şimdiden hamileyim bende uyumuyorum cin gibiyim herkes uyku bastırıyor hep uyumak istiyorsun falan diyolardı ama hiç öyle olmadım.

Bugün çok ayakta kaldım ve oturamadım şuan belim sanki kesiliyor bıçakla öyle bir ağrı. Çok zor

Ankarada da öyle pişiren yerler var. Benim yedikten sonra midem bulanıyor 3 gün ağzımdan tadı gitmiyor o yüzden yiyemiyorum.

Demir ilacı da kullanılınca iyice çığırından çıkıyor olay. Ben bugünlerde 2 kuru kayısı, 2 incir, bir armut'u küçük küçük doğrayıp bir tatlı kaşığı rezene tohumuyla 1 lt suya demleyip içiyorum. İyi geliyor.

Evet Demir ilacına başladıktan sonra iyice fazlalaştı. Peki kuru meyveleri yiyor musun sonra sadece suyu yeterli oluyor mu ?

Gittikten sonra yazar mısın kaç dakika bakıyor bu doktorda yakınmış bana Çukurambarda.
Size göre haftam daha küçük 11 gün sonra filan gidecem 20. Haftada yazarım arkadaşlarım dan giden de var yorumları da okudum... Özel bir hastaneye gidiyorum dogum paketi aldım ordafa iyi yapılıypr söylendi aça ben dışarıda ali hoca ya gidecem.. Eyüp ekici ye gitmiştim oğlum da yaşlandı artık hoca 9 yıl önce gitmiştim. Yazarım evet çukurambar da

Evet Demir ilacına başladıktan sonra iyice fazlalaştı. Peki kuru meyveleri yiyor musun sonra sadece suyu yeterli oluyor mu ?
Ay yok yiyemiyorum. Kıyamazsam biraz daha su ekleyip içiyorum. Suyu yeterli oluyor. Geçen hafta bir gün kendimi kesecekken bu tarifi buldum uyguladım ve akşama işe yaradı çok şükür.

Bende memoriale gidicem sanırım. Şuan Ankara da değilim yılbaşından sonra bakıcam. Doğum paketi almadım belki memnun kalmazsam değiştirme şansım olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…