2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ayy katlanınca minik valiz gibi kalıyor çok beğendim ama sadece bebek arabası 3800lerde oto koltuk 2000lerde anlayamadım tam. bn zaten max 4000 bütçe ayırdım. böyle 7000 e çıktı nerdeyse
Biz arabayı alırken indirimdeydi. Arada yine düşüyor, bekle acele etme. Oto koltuğu da bizim aşırı şans oldu ya, gb ve cybex markasının telif haklarını opera istanbul almış, jokerde de 1-2 teşhir ürünü vardı. Onlara bakarken satıcı çocuk isterseniz bu fiyata depoda varsa sıfırını da verebilirim dedi. Biz hemen atladık tabi, normalde 2 bin lira çünkü depoda da 1 tane varmış şansımıza, onu aldık geldik. Baya karlı oldu. her şubesi vermiyor bu arada, yine de sorup şansını denemekte fayda var.

Bugün ağrıdan korkumdan eşime doktoru mu arasak dedim tek değilmişim
Aklına olumsuz şeyler getirme içimizde bir bebek büyüyor bu kadar ağrı sızısı da normal olur o kadar
Ben artık hareketlerini hissettiğim için içim daha rahat.

İnşallah kuzum hayırlısıyla 2 ay annemde kaldım Allah razı olsun çok ilgilendi bazen iyi olunca akşamları eve geldm uyumaya şuan evdeym ise baslicam ama başka türlü böyle tooarlanamazdm
Benim bi sorunum yok ama annemde kalıyorum yinede. Yemeğim herşeyim hazır böyle daha rahat

senin minnoş ballı desene :)

İnşallah kuzum hayırlısıyla 2 ay annemde kaldım Allah razı olsun çok ilgilendi bazen iyi olunca akşamları eve geldm uyumaya şuan evdeym ise baslicam ama başka türlü böyle tooarlanamazdm
İyi yapmışsın canım, ne güzel annenle aynı yerdesin.
ben geçen kış buralar soğuk diye çocuğu da aldım annemlerin yanına gittim ocakta, daha dönmeden de pandemi başlayınca Mayıs sonuna kadar kalmıştım
Şu an hastalık olmasaydı ve annemle durumlar böyle olmasaydı sanırım yine giderdim çocuk rahatça dışarı çıksın diye

Amin inşallah. Yazlığa götürmek için katlanır sandalye iyi fikirmiş aslında ya. Ben de bir bakayım öyle katlanır hafif bir şeyler.

Yılbaşından sonra kaynanamı bir haftalığına bize getirme planımız var bakalım asıl o zaman nasıl geçecek
ben pek umutlu değilim ama umarım yine beni şaşırtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…