2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
aa evet ne güzel uyumlu olmuş isimler canım İsmiyle yaşasın inş minik kız, çok zarif Melis ismi

Canım magnezyum çok iyi sonuç veriyor. Doktoruna bir danış istersen. Bende gebelikte kabızlık yaşadım magnezyumdan sonra sıkıntı çekmiyorum
Yaa magnezyum hiç kullanmadım şu ana kadar hiç ağrım falan olmadı diye sanırım verme gereği duymadı. belki ondan böyle oldum. yarın doktora yazacağım artık çünkü bugün 5 gün oldu karnım taş gibi sert nefes alamıyorum. çok sağol canım.

Evet ben efa one kullanıyorum. Epa dha en çok onda ama kapsülleri çok büyük bir de sonra ağza spirulina kokusu geliyor ama ben rahatsız olmuyoeum
Buda ne çok küçük ne çok büyük ama kokusu var direk içip uyumak gerekiyor yoksa bulantı yapabilir bence demir ilacıda kullanıyorum bir sıkıntı olmaz galiba

Aç karna saah bıraz zeytinyağı için
Annem bugün kuru kayısı almış öyle şeyleri yemeyi de hiç sevmiyorum ama artık yemeye çalışıcam. Komposto belki daha iyi olur. Çok zor bişeymiş yaşayınca anladım. normalde sindirim sistemim çok hızlı ve düzenli çalışırdı berbat bi durum. Patlayacak gibiyim
Zeytinyağı da deneyeceğim teşekkür ederim

Omega kullanıyor musunuz kızlar?
benim balık yeme şansım olmadığı için bugün omega aldık İmom un

Canim benim vitaminin adi previt positive omega gunde bir multivitamin bir omega seklinde iciliyormus. Ben bilmiyordum basta yanlis kullanmisim 2 3 haftadir dogru kullaniyorum gayet memnunum yeni bir tane daha aldik dun. Bir de ben zaten en az haftada 2 balik yiyorum yarin da yicem cok severim baligi

Doğumu hangi hastanede yapıcaksınız?
Maşallah siz baya çeşitli doktorlara gitmişsiniz

Balığı bende çok seviyorum ama burada alabileceğim yer yok pişirsem evde bana kokuyor mecbur omega içeceğim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…