2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba tetanoz aşınsını kaçıncı haftada oldunuz. Bir de ankarada detaylı usg yaptiran var mı . Önerir misiniz.
Tetanoz henüz olmadım ama haftaya belki yaptırırım.20+5 im bugün. Detaylı için yarın Ali İpek’e gidicem yarın, doktorumun yönlendirmesiyle.

Susmuyorr Canım etiketleyeyim seni konuda. Gel sen de Beni de etiketler misin, tam da böyle bi motivasyona ihtiyacım var
Melis oldu ismi
Para harcadım bileklik aldım artık kesin
İsmiyle yaşasın minnoşun. Eşim de melis nasıl dedi geçen, benim de hoşuma gitti potansiyel isimler listemizde var. Anlamları da çok güzel ben de melis koyarsam melis balı diye severim diye düşünmüştüm
5. Ayda karın aniden çıkıyor diyorlar ben daha o aya gelemedim ama sizde öyle birşey oldu mu? Çatlaklar için krem kullanıyor musunuz?
Benim karnım da 17. Haftadan sonra belirdi şu 3 haftada da daha bir büyüdü. Çatlak için sabah lierac akşam hindistancevizi yağı kullanıyorum. Arada bir de kantaron yağı kullanıyorum.
Liv’de bora hocaya gidiyorum canım. Çok çok memnunum. Hem konuşkan hem ilgili hem bilgili. Daha yeni doçentliğini de aldı. Bi de ikizi var allah korusun acil bi durumda vs. ikizi ile aynı hastanede çalışıyolar o da kadın doğumcu ve doçent. Adı Buğra, nerdeyse Yedekli doktor yani

Kızlar maşallah 2000. Sayfamız hayırlı olsun. Baya konuşmuşuz

Bu kabızlık beni mahvediyor. Hayatımın hiç bi döneminde yaşamadığım bi sorun ve artık çok rahatsız ediyor Var mı aynı durumu yaşayıp bi çözüm bulabilen.
Canım magnezyum çok iyi sonuç veriyor. Doktoruna bir danış istersen. Bende gebelikte kabızlık yaşadım magnezyumdan sonra sıkıntı çekmiyorum

Heyecanla beklenen liste geldi. Bayağı bişi alınmış maaşallah. O kadar çok alınacak var ki ben uygulamadan bir checklistten fln takip edeceğim artık.
Bu arada wheeppo'yu sen söyledin hiç bişi almamışsın . Ben bir posta söyledim kalitesine baktım. Gayet güzeller. Bgn de linens english home fln karşılaştırdım ürün kalitelerini ve oradan 2 tane daha nevresim söyledim. Yumuşak nevresim kırmızı çizgim.
Sen haberdar etmesen, kızlar da alıp denememiş olsa hayatta cesaret edemezdim. Tişikkürler süpergirl.
Bu ara ben de E bebekten mother love diye bir markayı merak ediyordum. Internet sitelerinde pek detay yazmıyor ama organik sertifikası varmış ve kalitesi gayet güzel. Mağazalarda perişan olmadan almak isteyenlere duyurulur.

Eklentiler

• 16092689037361730280156292550992.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 16092689277108943476524080712247.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 43

Canım çok teşekkür ederimmm. Benim oğlumun adı Uras ve Melis çok uyumlu geldi kulağıma ve içime sindi. Bende balım diye severim diyorum

Doktor içinde çok teşekkür ederim. Yazdıklarını aynen iletiyorum arkadaşıma

Aynen kuzum varlıkları yetiyo valla insallah sende ailenin yanına gidersin yada onlar gelir biraz rahat edersin şu pandemi bitse herkes sevdiğine kavuscak

Yılbaşından sonra kaynanamı bir haftalığına bize getirme planımız var bakalım asıl o zaman nasıl geçecek
ben pek umutlu değilim ama umarım yine beni şaşırtır
Bence çok da seeee etmemek lazım herks yerinde iyi gelince pek iyi seyler olacağını düşünmüyorum ama insallah bizi şaşırtr

Ben riskli gebe olduğum için sürecimi perinatologla götürmek zorundayım. Hastane ortamı istemedim acil bi şey olmadıkça pandemi süreci hastane ortamına girmek istemiyorum Özgür deren e gidiyorum ben kliniği var hasta araları çok açık ama yeni hasta kabul etmiyor eskilerden devam ediyor demişti sekreteri. Bir de acar koç a gidiyorım o da ankara tıp ın hocası onun da kendi kliniği var. İkisi de fazla rahat adamlar. Arada bebeği çok görmek istersem çağrı gülümsere gidiyorum. Arkadaşlarımdan ümit korucuoğluna gidenler vardı onlar da çok memnunlardı. Birkaç kez de bebeği görmek için aşkın evren gülere gitmiştim o da iyiydi.

Benim doğum teminatlı sigortam olduğu için özel hastane tercih ettim ekstra ücret vermeyeyim diye. Ama özelde de çok iyi doktorlar var cemil kaya ve zahide küçük’e giden arkadaşlarım var, onlar da çok memnun.

Hakikaten ya ben de alacaktım annem bir sürü müslin almış alma dedi o sebepten vazgeçtim. Yoksa sepete atmıştım baya iyi çıkmasına sevindim english home un nevresimi nasıl? Kardeşim karacadan pike almış yumuşacık. Çok sevdim ben.

DuDulalala hah adı aklıma gelmemişti, özgür deren de iş yerinden iki arkadaşımın doktoru idi onlar da çok memnundu cnm.

Detaylı ultrason ücretini biliyor musunuz liv hospital da? Yeri biraz bize ters o yüzden ben gitmeyi düşünmemiştim.
Ayrıntılı usg için koru hastanesi prof. tamer bey den haftaya randevu alıcam bende, doktorum tavsiye etti canım sende yarın bi ara sor fiyat verirler telefonda

Ayrıntılı usg için koru hastanesi prof. tamer bey den haftaya randevu alıcam bende, doktorum tavsiye etti canım sende yarın bi ara sor fiyat verirler telefonda
750tl dediler bana ama doktor adı söylemediler. Sen bi git bakalım memnun kalırsan banada haber verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…