- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #30.001
Taşlı harfler gelmiş mi? En son baktığımda düzler bardı. Cok güzel olmuşsirkencubin şöyle bir şey yaptım.
Pahalıları eşime aldırttım
Kız çocuk, erkek çocuk, baş harfleri ve eşimin isminin baş harfi
Bana oldu büyüdü göbeğim. Lierac aldım çatlaklar için ama bazı günler sürmeyi unutuyorum5. Ayda karın aniden çıkıyor diyorlar ben daha o aya gelemedim ama sizde öyle birşey oldu mu? Çatlaklar için krem kullanıyor musunuz?
Tetanoz henüz olmadım ama haftaya belki yaptırırım.20+5 im bugün. Detaylı için yarın Ali İpek’e gidicem yarın, doktorumun yönlendirmesiyle.Kızlar merhabatetanoz aşınsını kaçıncı haftada oldunuz. Bir de ankarada detaylı usg yaptiran var mı . Önerir misiniz.
İsmiyle yaşasın minnoşun. Eşim de melis nasıl dedi geçen, benim de hoşuma gitti potansiyel isimler listemizde var. Anlamları da çok güzel ben de melis koyarsam melis balı diye severim diye düşünmüştümMelis oldu ismi
Para harcadım bileklik aldım artık kesin
Benim karnım da 17. Haftadan sonra belirdi şu 3 haftada da daha bir büyüdü. Çatlak için sabah lierac akşam hindistancevizi yağı kullanıyorum. Arada bir de kantaron yağı kullanıyorum.5. Ayda karın aniden çıkıyor diyorlar ben daha o aya gelemedim ama sizde öyle birşey oldu mu? Çatlaklar için krem kullanıyor musunuz?
Liv’de bora hocaya gidiyorum canım. Çok çok memnunum. Hem konuşkan hem ilgili hem bilgili. Daha yeni doçentliğini de aldı. Bi de ikizi var allah korusun acil bi durumda vs. ikizi ile aynı hastanede çalışıyolar o da kadın doğumcu ve doçent. Adı Buğra, nerdeyse Yedekli doktor yaniAnkara’da yaşamayan arkadaşlar doktor önerilerinizi alabilir miyim?? Yakın arkadaşım hamile olduğunu öğrendi bugün orada yaşıyor.Aiglethe4th morperiii @dlk-f sirkencubin sizler ankaradaydınız değil mi?
Canım magnezyum çok iyi sonuç veriyor. Doktoruna bir danış istersen. Bende gebelikte kabızlık yaşadım magnezyumdan sonra sıkıntı çekmiyorumBu kabızlık beni mahvediyor. Hayatımın hiç bi döneminde yaşamadığım bi sorun ve artık çok rahatsız ediyorVar mı aynı durumu yaşayıp bi çözüm bulabilen.
Heyecanla beklenen liste geldi. Bayağı bişi alınmış maaşallah. O kadar çok alınacak var ki ben uygulamadan bir checklistten fln takip edeceğim artık.İşte minik kuşumun mal beyanıve diğer analık gereçleri
Aldıklarımız
Bebek arabası +adaptör (Maclaren Atom) ve oto koltuğu (Gb idan) Joker’den alındı toplam 3874 ₺
Organik 4’lü zıbın seti (Kitikate, kendi sitesinden, 95₺)
Organik 5’li zıbın seti (Kitikate, kendi sitesinden, 90₺)
İkili cam biberon (Avent marka, hepsiburadadan alındı, 140₺)
Islak mendil 12x40 480 yaprak(Sleepy natural, hepsiburadadan alındı, 58,89₺)
2’li Emzik (Wee marka, emzik kullanmak istemiyorum aslında ama Bim’de ucuz görünce bulunsun diye aldım, 6,95₺)
Örgü patik (Bim’den alındı, 5₺))
Müslin battaniye (Blz, 100₺)
Müslin örtü ve önlük (Blz 79 ₺)
Müslin şort (Blz, 49₺)
Yazlık tulum (Blz sitesinden, 49₺)
2’li 0-3 ay çıtçıtlı body (Bim’den, 10 ₺)
2’li 3-6 ay çıtçıtlı body (Bim’den, 10 ₺)
2 adet Kruvaze zıbın (Andywawa marka, trendyoldan alındı, 31,85₺)
3 adet bambu çorap (joker den alındı, 20₺)
Nazal burun aspiratörü +10 yedek uç (otribebe marka, trendyoldan alındı, 36,90₺)
Silikon mama önlüğü (Bim’den, 15 ₺)
Hediyeler
Arkadaşımdan 5’li takım
Anneannesi ve dedesinden Üçlü takım
Teyzesinden Alt üst çoraplı takım
Diğer teyzesinden Battaniye ve pike
Anneannesinden,
Nevresim seti
Şile bezi bornoz
Müslin bez
4’lü Ağız silme bezi
Bebek yastık ve yorganı
Ablamdan gelenler
Beşik
Zıpzıp
Park yatak
Reflü yatağı
Süt saklama poşetleri (lansinoh)
Göğüs ucu kremi (lansinoh)
El emekleri
Müslin+pike Baby nest, puset örtüsü ve battaniye(Anneannesinin göz nuru el emeği paha biçilemez)
Anasının elceğizleriyle ördüğü Amigurumi çıngırak (tabi ki paha biçilemez)
Alınacaklar
Şifonyer (ikea Hemnes) mevcut fiyatı 2300
Ateşölçer (sanırım klasik kol altı ya da kulaktan ölçer alacağım)
10’lu hastane çıkışı (Andywawa düşünüyorum, 270-300 arası fiyatları)
Ev tipi ana kucağı (tiny love, nuna, bagi dandini den biri. Fiyatlar 854-1000-600₺)
Bebek kamerası (listemde bebevo vm903 var şimdilik, mevcut fiyatı 635 ₺)
Süt pompası (listemde mamajo ve lansinoh var, mevcut fiyatları 317-340 ₺)
Gümüş kapak (marka belli değil, birçok marka var fiyatlar aşağı yukarı aynı 180-200₺ bandında)
Mama sandalyesi (henüz karar vermedim)
Bende lierac aldım henüz başlamadım kullanmaya. Herkes onu tavsiye ediyor sanırım bakalım işe yarıcak mı gerçekten.Bana oldu büyüdü göbeğim. Lierac aldım çatlaklar için ama bazı günler sürmeyi unutuyorum
Evet çok fazla oldu hem de. Çok zor geçti benim içinKızlar 17. Ve 18. Haftada alttan batmalariniz oluyor mu
Tetanoz henüz olmadım ama haftaya belki yaptırırım.20+5 im bugün. Detaylı için yarın Ali İpek’e gidicem yarın, doktorumun yönlendirmesiyle.
Susmuyorr Canım etiketleyeyim seni konuda. Gel sen de Beni de etiketler misin, tam da böyle bi motivasyona ihtiyacım var
İsmiyle yaşasın minnoşun. Eşim de melis nasıl dedi geçen, benim de hoşuma gitti potansiyel isimler listemizde var. Anlamları da çok güzel ben de melis koyarsam melis balı diye severim diye düşünmüştüm
Benim karnım da 17. Haftadan sonra belirdi şu 3 haftada da daha bir büyüdü. Çatlak için sabah lierac akşam hindistancevizi yağı kullanıyorum. Arada bir de kantaron yağı kullanıyorum.
Liv’de bora hocaya gidiyorum canım. Çok çok memnunum. Hem konuşkan hem ilgili hem bilgili. Daha yeni doçentliğini de aldı. Bi de ikizi var allah korusun acil bi durumda vs. ikizi ile aynı hastanede çalışıyolar o da kadın doğumcu ve doçent. Adı Buğra, nerdeyse Yedekli doktor yani
Kızlar maşallah 2000. Sayfamız hayırlı olsun. Baya konuşmuşuz
Aynen kuzum varlıkları yetiyo valla insallah sende ailenin yanına gidersin yada onlar gelir biraz rahat edersin şu pandemi bitse herkes sevdiğine kavuscakİyi yapmışsın canım, ne güzel annenle aynı yerdesin.
ben geçen kış buralar soğuk diye çocuğu da aldım annemlerin yanına gittim ocakta, daha dönmeden de pandemi başlayınca Mayıs sonuna kadar kalmıştım
Şu an hastalık olmasaydı ve annemle durumlar böyle olmasaydı sanırım yine giderdim çocuk rahatça dışarı çıksın diye
Bence çok da seeee etmemek lazım herks yerinde iyi gelince pek iyi seyler olacağını düşünmüyorum ama insallah bizi şaşırtrYılbaşından sonra kaynanamı bir haftalığına bize getirme planımız var bakalım asıl o zaman nasıl geçecek
ben pek umutlu değilim ama umarım yine beni şaşırtır
Ben riskli gebe olduğum için sürecimi perinatologla götürmek zorundayım. Hastane ortamı istemedim acil bi şey olmadıkça pandemi süreci hastane ortamına girmek istemiyorum Özgür deren e gidiyorum ben kliniği var hasta araları çok açık ama yeni hasta kabul etmiyor eskilerden devam ediyor demişti sekreteri. Bir de acar koç a gidiyorım o da ankara tıp ın hocası onun da kendi kliniği var. İkisi de fazla rahat adamlar. Arada bebeği çok görmek istersem çağrı gülümsere gidiyorum. Arkadaşlarımdan ümit korucuoğluna gidenler vardı onlar da çok memnunlardı. Birkaç kez de bebeği görmek için aşkın evren gülere gitmiştim o da iyiydi.Ankara’da yaşamayan arkadaşlar doktor önerilerinizi alabilir miyim?? Yakın arkadaşım hamile olduğunu öğrendi bugün orada yaşıyor.Aiglethe4th morperiii @dlk-f sirkencubin sizler ankaradaydınız değil mi?
Benim doğum teminatlı sigortam olduğu için özel hastane tercih ettim ekstra ücret vermeyeyim diye. Ama özelde de çok iyi doktorlar var cemil kaya ve zahide küçük’e giden arkadaşlarım var, onlar da çok memnun.Canım çok teşekkür ederimmm. Benim oğlumun adı Uras ve Melis çok uyumlu geldi kulağıma ve içime sindi. Bende balım diye severim diyorum
Doktor içinde çok teşekkür ederim. Yazdıklarını aynen iletiyorum arkadaşıma
Hakikaten yaHeyecanla beklenen liste geldi. Bayağı bişi alınmış maaşallah. O kadar çok alınacak var ki ben uygulamadan bir checklistten fln takip edeceğim artık.
Bu arada wheeppo'yu sen söyledin hiç bişi almamışsın. Ben bir posta söyledim kalitesine baktım. Gayet güzeller. Bgn de linens english home fln karşılaştırdım ürün kalitelerini ve oradan 2 tane daha nevresim söyledim. Yumuşak nevresim kırmızı çizgim .
Sen haberdar etmesen, kızlar da alıp denememiş olsa hayatta cesaret edemezdim. Tişikkürler süpergirl.
Bu ara ben de E bebekten mother love diye bir markayı merak ediyordum. Internet sitelerinde pek detay yazmıyor ama organik sertifikası varmış ve kalitesi gayet güzel. Mağazalarda perişan olmadan almak isteyenlere duyurulur.
Ben riskli gebe olduğum için sürecimi perinatologla götürmek zorundayım. Hastane ortamı istemedim acil bi şey olmadıkça pandemi süreci hastane ortamına girmek istemiyorum Özgür deren e gidiyorum ben kliniği var hasta araları çok açık ama yeni hasta kabul etmiyor eskilerden devam ediyor demişti sekreteri. Bir de acar koç a gidiyorım o da ankara tıp ın hocası onun da kendi kliniği var. İkisi de fazla rahat adamlar. Arada bebeği çok görmek istersem çağrı gülümsere gidiyorum. Arkadaşlarımdan ümit korucuoğluna gidenler vardı onlar da çok memnunlardı. Birkaç kez de bebeği görmek için aşkın evren gülere gitmiştim o da iyiydi.
Ayrıntılı usg için koru hastanesi prof. tamer bey den haftaya randevu alıcam bende, doktorum tavsiye etti canım sende yarın bi ara sor fiyat verirler telefondaDetaylı ultrason ücretini biliyor musunuz liv hospital da? Yeri biraz bize ters o yüzden ben gitmeyi düşünmemiştim.
Aç karna saah bıraz zeytinyağı içinBu kabızlık beni mahvediyor. Hayatımın hiç bi döneminde yaşamadığım bi sorun ve artık çok rahatsız ediyorVar mı aynı durumu yaşayıp bi çözüm bulabilen.
750tl dediler bana ama doktor adı söylemediler. Sen bi git bakalım memnun kalırsan banada haber verirsin.Ayrıntılı usg için koru hastanesi prof. tamer bey den haftaya randevu alıcam bende, doktorum tavsiye etti canım sende yarın bi ara sor fiyat verirler telefonda
Bu gidişime bende anlatayım durumumu belki magnezyum verir bana daBenim doktorum en son gittiğimde 20.haftadan sonra kramplar başlayabilir magnezyum desteğine ihtiyaç olabilir demişti normaldir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?