2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Önerebileceğiniz bir marka var mı?

Ben bundan almıştım sezeryanin 2. Günü kullanmaya başladım ağrılarımı hafifletiyordu iyi olmustu yukari yukari kayıp duruyor o biraz can sıkıcıydı ama işime yaradı açıkçası sıklığını falan kendin ayarliyorsun o yönü ıyiydi bunda da aynısını kullanmayı düşünüyorum

Teşekkür ederim

Doğumu hangi hastanede yapıcaksınız?
Maşallah siz baya çeşitli doktorlara gitmişsiniz
Benim 37 haftalik kaybim var bu besinci gebeligim ve yasayan cocugum yok. Kaygi duzeyimi biraz tahmin edebilirsiniz sanirim. henüz belirlemedik kafamda bir iki yer var.

Bana birkac doktor itiraf etti sen Zor bir hastasin sirkencubin her doktor seni kolay kolay almaz diye. Benim beklentim cok daha fazla oluyor. Isin eglence tarafini gectik biz.

Ay yok yiyemiyorum. Kıyamazsam biraz daha su ekleyip içiyorum. Suyu yeterli oluyor. Geçen hafta bir gün kendimi kesecekken bu tarifi buldum uyguladım ve akşama işe yaradı çok şükür.
Ayy keşke yarasa 5 gündür neler çekiyorum evde vardı bazıları, şimdi yapayım hatta hemen.

Geçmesine sevindim. Benimde psikolojimi bozuyor erken dogum riski olabilir diyorlar. Umarim benim de geçer rahatlarım. Siz 4lu tarama testi yaptınız mı

Geçmesine sevindim. Benimde psikolojimi bozuyor erken dogum riski olabilir diyorlar. Umarim benim de geçer rahatlarım. Siz 4lu tarama testi yaptınız mı
Hayır ikili testim temiz çıktığı için doktorum gerek duymadı. Erken doğum riski ile alakalı bi durum olacağını sanmıyorum. Çünkü daha geçen hafta doktorum erken doğum riskin yok dedi. Bebeğin yaptığı baskı ile alakalı bi durum. Ben de sizin haftalarınızda yaşadım. geçici bir durummuş sizin de öyle olur içinizi rahat tutun

İnşallah öyle olur çabucak geçer zaten zor elde ettik ister istemez endişeleniyorum. Sağlıkla kucağımiza alalım insallah

Omegayi yagli seylerle almak lazim ben kahvaltida peynirle yolluyorum mideye.

hangi markayi kullaniyorsun sayin arastirmaci gazetecim :)

ifos sertifikali oldugu icin ocean plus kullaniyordum hamile olmadan once, ayni oran fazla mi kacar emin degilim. Doktorum zaten ceviz yiyorsan gerek yok kafasinda, ondan marka onermedi hic :)

Bana birkac doktor itiraf etti sen Zor bir hastasin sirkencubin her doktor seni kolay kolay almaz diye. Benim beklentim cok daha fazla oluyor. Isin eglence tarafini gectik biz.
Allah yardımcınız olsun canım, size bağışlasın bebeğinizi inşallah. Analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına al

Bende memoriale gidicem sanırım. Şuan Ankara da değilim yılbaşından sonra bakıcam. Doğum paketi almadım belki memnun kalmazsam değiştirme şansım olsun diye.
4 5syşıj olmuş bebrk bu saatten sonra dogum paketi çok avantajlı olmaz zaten şu düşündünüz

Benim 37 haftalik kaybim var bu besinci gebeligim ve yasayan cocugum yok. Kaygi duzeyimi biraz tahmin edebilirsiniz sanirim. henüz belirlemedik kafamda bir iki yer var.
Canım benim insallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın duamdasin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…