2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende su an new life efa one var. Epa dha degerleri baya iyiydi ona gore secip almistim. Bu benim rutinimde olan bi destek. Balik yedigimiz gunler almiyorum ama. Bana da doktorlar alsan da olur almasan da kafasinda. Ben biraz serbest davraniyorum. Cunku etkinligi kanitlanmis, bebelerin iq larini anlamli derecede artiriyor.

Allah yardımcınız olsun canım, size bağışlasın bebeğinizi inşallah. Analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına al

Canım benim insallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın duamdasin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sagolun insallah hepimiz de saglikla kucagimiza aliriz seneye bu Zamanlar bebeklerimizin gelisimlerini konusuyor oluruz.

Oyy senin oğlan baya içli bir bebek kıyamam
Dediğin gibi canım allahtan nazlı hilal duruyor, yoksa çok zor olurdu.
Mobilya, halı, perde hepsini hallettik rahatça. Kontrollere de kafam rahat gidip geliyorum iyi oluyor.
Ohhh hayirli olsun sağlıkla huzurla eskit hepsini inşallah

Kızlar sabah sabah alınacakları görünce aklıma geldi sakın 21 numaradan küçük bebek ayakkabılarına para dökmeyin bi işe yaramıyorlar çünkü 5 çift hediye gelmişti oğluma 2 tanesini resim çekerken kullandım başka da giymedi

canım tabi benim iki doktorum var ikisinden de memnunum arkadaşın hastane mi yoksa özel muayenehanesi olan bir doktor mu istiyor ona göre yönlendireyim

Masallah bizimki genelde gece tekmeliyor yani bağırsak hareketi olabilir mi diye düşündüm ama bayağı bebeğin olduğu yerde olan bir şey. Pıt pıt vuruyor sıpa
Ay maşallah gece kuşu olmasın da Bende akşam daha çok hissediyorum herhalde oturduğumdan sabah ve akşam atıyor çoğaldı güçlendi Elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…