2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim 37 haftalik kaybim var bu besinci gebeligim ve yasayan cocugum yok. Kaygi duzeyimi biraz tahmin edebilirsiniz sanirim. henüz belirlemedik kafamda bir iki yer var.
Başınız sağolsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende sizin gibiyim bir doktora başladım diye onda doğum yapmak zorunda hissetmiyorum kendimi çeşitli doktorlar tanımak iyidir.

canım bebek arabasının kendi oto koltuğu yok mu onu ayrı mı aldın bi de beğendin mi. bende bu ay bebek arabası alıcam da araştırmalardayım.
Joie tavsiye ederim canım puset li Bi modelini alabilirsin ürünleri kaliteli güzel fiyatını bilmiyorum ama

Bendeki lx canım. Tabi 3 sene oldu alalı belki diğeri daha iyidir
Bende Joie mimzy xl kullanıyorum çok memnunum konforlu çok sağlam Bi ürün, ben 2. El almıştım hiç kullanılmamıştı neredeyse. 2. Ellere de bakmanızı tavsiye ederim anneler.

Günaydınnnn
Bende gece uyuyamayanlardanım. Dün bir yazı okumuştum bu haftalardan itibaren sırt üstü yada sağ tarafa yatmayın bebeğe yeterli kan ve oksijen gitmez diyordu. Aklıma takıldı hep sola yatmaya çalıştım ama saatlerce öyle yatmak mümkün değil
Siz dikkat ediyor musunuz sol tarafa yatmaya?

Genellikle sağa yatıyorum canım ya alışkanlık olmuş farkedince sola geçiyorum ama o zamanda kolum ağrıyor artık o tarafa yatmaktan, sırt üstü yatma da zaten sağa ya da sola diyor

Bu kabızlık beni mahvediyor. Hayatımın hiç bi döneminde yaşamadığım bi sorun ve artık çok rahatsız ediyor Var mı aynı durumu yaşayıp bi çözüm bulabilen.
Canım suyu bol iç kayısı ye meyve ye bol bol, o zaman rahatlatıyor. Yoksa hepimizde oluyor.

Genellikle sağa yatıyorum canım ya alışkanlık olmuş farkedince sola geçiyorum ama o zamanda kolum ağrıyor artık o tarafa yatmaktan, sırt üstü yatma da zaten sağa ya da sola diyor
Sağ taraftada vücudun en büyük toplardamarı varmış o yüzden solunuza yatın diyor. Ana damarlardan kalbe giden kan akışını etkiliyormuş. Google dan araştırabilirsin istersen.
Yani bende bilemedim o kadar dikkat etmemiz gerekiyor mu gerçekten

Gunaydinn
Bende cogu gece uykuya dalmakta cok zorlaniyorum. Dalincada ya su icmeye ya tuvalete kalkiyorum. Ben sadece yuz ustu yatmamaya dikkat ediyordum aslinda 25. Haftadan sonra degil miydi o saga ya da sola yatmak. Bazen belim agridigi icin sirt ustu yatmam gerekiyor cunku oyle rahat ediyordum

25-30. Haftadan sonra sola yatin diyorlar simdi baktim da bende son bir kac haftamiz

Bende hep sırtüstü yatarım. Benim hamilelik takvimimde 16.haftadan itibaren diyordu. Sağada yatmayın diyor google da sadece sola yatıcakmışız o nasıl olacak bende bilemedim

Hastaneye gitmeyi düşünüyor. Sen kimi önerirsin ?
gazi hastanesi doktorları çok iyi poliklinik doktorlarını da tercih edebilir bide hocaların olduğu bölüm var ben oraya gidiyorum prof. perinataloğ uzmanlığı olan bir doktor MERİH BAYRAM bayan bir doktor çok tecrübeli 231 lira veriyorum aylık sadece doktor parası ödüyorum tahlillerim falan hersey ücretsiz oluyor

Bende hep sırtüstü yatarım. Benim hamilelik takvimimde 16.haftadan itibaren diyordu. Sağada yatmayın diyor google da sadece sola yatıcakmışız o nasıl olacak bende bilemedim

Hamile yastigi sart gibi cunku sirt ustu yatmamak icin sirtinizin arkasina yastik koyun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…