2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de öyle hatta sırt üstü yatan var mı cidden diye düşünüyordum
Var benim kocam bazen dümdüz yatıyor öyle, pikeyi de burnuna kadar çekiyor. Ceset gibi yatıyorsun diyorum ona, üzerine bıçak koyasım geliyor tövbe tövbe

Bende ya sağa yatarım ya sırtüstü ama o günler geride kalacak sanırım alışmaya çalışalım sola yatmaya bebeğe de yazık zaten daracık bi yerde bide oksijeni azalıyormuş dikkat edelim
Sağa dönük yatincada mi bebeğin oksijeni azaliyo ben sadece sırt üstü olunca öyle sanıyodum ama kalbime baskı oluyo ağrı oluyo napcaz biz

Sağa dönük yatincada mi bebeğin oksijeni azaliyo ben sadece sırt üstü olunca öyle sanıyodum ama kalbime baskı oluyo ağrı oluyo napcaz biz
Bence oturarak uyuyalım uykumda hiç kontrol edemiyorum. Sola yatarak başlıyorum ama ne zaman uyansam sırtüstü pozisyona geçmişim hamile yastıklarından alırsak dönerken uyanacagımız için kontrol edebiliriz heralde belki senin de baskıyı azaltır biraz o yastıklar.

Ay maşallah gece kuşu olmasın da Bende akşam daha çok hissediyorum herhalde oturduğumdan sabah ve akşam atıyor çoğaldı güçlendi Elhamdülillah
Maşallah. zaten oturunca ya da yatınca hissediliyormus ilk haftalar. Ayakta is yaparken asla hissetmiyorum mesela ben de. Odaklanmak gerekiyor. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Var benim kocam bazen dümdüz yatıyor öyle, pikeyi de burnuna kadar çekiyor. Ceset gibi yatıyorsun diyorum ona, üzerine bıçak koyasım geliyor tövbe tövbe
Bende öyle yatarım hiç kımıldamam küçükken annem kımıldamadığım için gelip kontrol ediyormuş.
Aksine eşimde poposu dışarda kafası aşağıda bi şekilde yatıyor. Bazende kirpi gibi top şeklinde oluyor. Hiç rahat uyuyamıyorum

Sağ tarafta da ana damarlar varmış. Sol en iyi pozisyonmuş ama doğurana kadar öyle yatabilen var mı bende bilmiyorum.

Kızlar ödemlenmeler başladı mı? Ben bu sabah baya ellerimde ödemle uyandım. Yüzüğüm zor giriyor Bol su içiyorum ama yine de oluyor..
Bende de ara ara oluyor. Proteini çok almak lazımmış. Günde üç öğün süt yoğurt falan. Tamamen tuzsuz değil de az ruzlu yemek ve bol su içmek. Bende tansiyon problemide olunca çok korkuyorum

Hamileligin ilk aylarinda cok yasadim. Sabahlari iki uc kuru kayisi yiyip uzerine su iciyodum, biraz iyi geliyodu. Ama su son iki aydir da ben de tam tersi ishalden madurum magnezyum ishal yapiyor. Duzenli icmiyorum artik.
İlk aylar benim de oluyordu ama bir iki güne düzene giriyordu artık hiç girmiyor doktora yazdım, ben de magnezyum kullanmıyordum. Sen hangisini kullanıyorsun peki ?

Bende de ara ara oluyor. Proteini çok almak lazımmış. Günde üç öğün süt yoğurt falan. Tamamen tuzsuz değil de az ruzlu yemek ve bol su içmek. Bende tansiyon problemide olunca çok korkuyorum
Sağ salim atlatalım şu sürecimizi, tansiyon beni de korkutuyor, hergün bakıyorum mutlaka. Bende de rahme inen damarlardan birinde direnç varmış, tansiyon-ödem riski oluşturuyor, benim de korkun o

İlk aylar benim de oluyordu ama bir iki güne düzene giriyordu artık hiç girmiyor doktora yazdım, ben de magnezyum kullanmıyordum. Sen hangisini kullanıyorsun peki ?
Efermag benim kullandigim. Suda eriyenlerden. Ama duzenli kullanmayi biraktim. Doktora en son soyledigimde yarim ic dedi. Onu bile yapasim yok.

Magnimore plus kullaniyorum bende ne migren ne agri sorunu harika bir sey kabizliga etkisi var mi acikcasi cok bilmiyorum bazen 2 3 gunde bir aldigim da oluyor bazen her gun de iciyorum tamamen kafama gore

Çok teşekkür ederim canım hemen yazdım ona da.
rica ederim canım ne dmek sorabilirsin herşeyi yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince mesela gitmek isterse normal hastane randevusu alamıyor onların özel numaraları var sadece cuma günleri arayabiliyorsuz randevuyu o zman veriyorlar bir kere gittikten sonra zaten onlar daha sonra randevunu yazıp gönderiyorlar bir daha almakla uğraşmıyorsun ama hocaya gidecekse çok zaman kaybetmesin her hoca almıyor çünkü bazı haftadan sonra falan

Selenyum kullanan var mı kızlar? Özellikle tiroid problemi olanlar.

ben doktora sordum bu yatma işini, sırt üstü yatma ama sağ sol farketmez dedi. bacağının altında yastık veya eşin olsun dedi

ben doktora sordum bu yatma işini, sırt üstü yatma ama sağ sol farketmez dedi. bacağının altında yastık veya eşin olsun dedi
Yastığı bir kez denedim rahat edemedim. Kasıklarım ağrıdı fırlatıp attım. Şimdilik iyiyim, her zamanki geleneksel pozisyonumda yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…