2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Enzadan daha geçen hafta yatak aldım em geç bir aya gelir dediler ama ürktüm suan

Belki Istanbul boyledir bilmiyorum ama biz yatak odasi ve salon takimi almistim temmuz sonu siparis verdik. Gelen baza ve yatak basligi kirik geldi ve ben o zaman yeni hamileydim bildigin yerde yatiyorduk yatagin altina battaniye gibi bir sey serip dedik daha fazla bekleyemeyiz sizi sonra raykonsepte ozel yaptirmak zorunda kaldik yine baza ve yatak basligini cabuk gelsin diye. En az 3 ay suruyor gelmesi de bu sandalyeler baya oldu yani 6. Aya giricez dun aradilar iste sizi magdur ettik yatastan 350 liralik cek verelim dediler, siz boyle diyorsaniz hazirani bulcak gelmesi heralde dedim. Yok yok gelicek en kisa zamanda dediler ama ne cekin kodu mail olarak geldi dedikleri gibi ne de sandalyeler bekliyorum

Ben cok sanssizim mobilya konusunda hala ses seda yok enzadan sandalyelerimde gelmedi daha temmuzdan beri her gun kavga ediyorum telefonda

Nasil begendin mi besigi
Evet çok beğendim canım inşallah sizinkiler de bi an önce gelir yerleştirirsiniz yavaş yavaş eşyalarını çok keyifli oluyor. Ben şimdilik yıkamadan astım biraz daha zaman geçsin hepsini yıkayıp ütüleyip öyle asarım

Evet oda takımı almıştım. Büyük ihtimal daha geç gelecek bizimki. Neyseki vaktimiz var senin oda baya tamamlanmış güle güle kullansın bebeğiniz

Gule gule kullanin insallah Insallah canimm gelsin bende yikayip yikayip koyucam artik en azindan eksiklerimizi de goruruz simdi hepsi ayri bir yerde

Bende aklıma geldikçe sola yatıyorum ama çoğunlukla yüzüstü uyanıyorum.Hamile yastığı almak en iyisi galiba.
Selenyum kullanan var mı kızlar? Özellikle tiroid problemi olanlar.
Haşimato var bende kullanmıyorum.Bahsetmedi hiç doktorum selenyumdan.

Kızlar ya ben sabah 10 gibi kahvaltı yapıyorum buyüzden de öğlen yemek yiyemiyorum meyveyle geçiştiriyorum bir sakıncası olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…