2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar elimde fazla bez kaldı. Mecburen saticam. Etrafımda yenidogan da yok ki vereyim.. Sleepy 2 no.
42serli. 7 paket. Hatta ekstra da bir paket var actim ama kullanamıyorum. Onu da verebilirim. Ilgilenen olur insallah

Günaydın :)) ben bebeklerime anne karnından itibaren konusabilen yetenekli bir anne olduğum için sırt üstü yatmak konusunda iki kelam.etmek isterim dün gece de belimi dinlendirmek için sırt üstü yatarken kuduruyordu içerde "hayiiiiiir" diye. Az önce de aynısı oldu. Benimki direkt tepki veriyor sırt üstü yatisima . Yan yattığımda da oğlum tepki veriyor yanımda uyuduğu için öğrendi göbeğime yatıp gülmeyi su an deliler gibi pozisyon kolladigi bir dönemdeyiz

Arkadaşlar elimde fazla bez kaldı. Mecburen saticam. Etrafımda yenidogan da yok ki vereyim.. Sleepy 2 no.
42serli. 7 paket. Hatta ekstra da bir paket var actim ama kullanamıyorum. Onu da verebilirim. Ilgilenen olur insallah

Bende bebek hareketini hissetmek istediğimde dümdüz gergin yatıyorum. En net öyle anlaşılıyor.

Birşey olmaz Allahın izniyle kuzu, napalım biz elimizden geldiğince dikkat ediyoruz.

Bebek hareketleride olabilir canım bazı doktorlar öyle diyor bi sorun olmasında
Bir sorun yoktur inşallah canım yaa sürekli hareket halinde çünki çok şükür. Sanırım hareketten ve büyüdüğü için. Yukarılara da atmaya başladı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…