2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim çok olmuyo canım ağrı ama hapşırmayla beraber bir batma gibi ağrı oluyor ve geçiyor. Uzun sürerse ara doktorunu

Benim çok olmuyo canım ağrı ama hapşırmayla beraber bir batma gibi ağrı oluyor ve geçiyor. Uzun sürerse ara doktorunu
Canım doktora gidicem geçmeyen bı kasık ağrım var dünden beri bebeği asagda hissediyorum üç gün ise gittm doktorluk oldum yine benim gibisi hiç yok

mavii33 bana da yapmisti ishal gunde bir tane iciyordum, suda eriyen efermag. Ben de biraktim, sonra doktora gittigimde sordum, yapar dedi, yarim yarim ic sonra tama gecersin dedi ama gecmedim. Gunde yarim iciyorum ama yine de her gun icmiyorum. Biraz kafama gore kullaniyorum gibi oldum bu magnezyumu.

Günaydın kizlar dün yazdim da kimse görmedi galiba cevap verebilir misiniz ben bı ara göbek deliğinin altında hissediyorum ama şuan kasığım da sanki
Canım bu haftalarsa rahim göbek ve bir kaç santim üstüne kadar yükseliyor. O yüzden göbek ve kaşık arası her Hangi bir yerde hissedilebilirsin. Ben de bazen göbek hizasında bazen ortalarda bazen de kasıkta hissediyorum. Geziyor gün boyu

Magnezyum bana da yazdı doktor günde iki tane akşamları almaya başladım. Ama ilaç çok büyük ve ishal yaptı sanırım. Böyle olan var mıydı
Magnezyumlu ilaçlar ishal yapabilirmiş, ben de kabızlık çekiyorum ama pek faydasını görmedim daha

Anlamadım ki canım düzensiz kullanılır mi hiç sormadım ama devam edeyim diyorum bir süre en azından

Merhaba canım bende senin için her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim.Umarım hep böyle devam eder hayırlısıyla yavrularımızı alırız kucağımıza. Önceki grupta yazışırken buralarda olmak hayal gibiydi çok şükür nasip etti RabbimBen çok kısa bir süre canlı ders yapıyorum beni yormuyor o yüzden izne ayrılmıyorum. Ama sen bu hakkını kullan tabiki bu sürecin keyfini çıkar

Evet suyun miktarına bakıyor bana normal seviyede çok iyi demişti. Artık her kontrolde bakıyor su miktarına

Canım benim de bazen göbek deliğinin üzerinde bazen de kasıklarda oluyor hareket. Sürekli aynı yerde durmuyor yani endişe etme

Bir bana ishal yapmadı heralde her gün içiyorum ama yok bi çözüm bulamadım

Selam kızlar, Nisan annelerinden geliyorum herşey yolundadır umarım. Ana kucağı arayışı içindeyim, kullanıp da memnun kaldığınız marka model var mı ya da satın almayı düşündüğünüz?

Benim dr her muayenede söylüyor suyu iyi diye. Detaylı ultrasonumu yapan dr da baktı iyi dedi canım. Muhtemelen normal olduğu için söylemiyordur ama sen yine de sor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…