2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok saçmaymış ya, hamilelik takip gerektiriyor, sigortanın aslında kişinin gebeliği bitene kadar yardımcı olması gerekir bence
Aynen ya 25. Haftaya gelmişim tüm sonuçlarım muayenelerim doktor da kayıtlı, dışardan geleceği için hastane de anlaşmazlık olmuş.. Bende sinir oldum

Fatura alıp sigirtanıza gönderseniz bizimde oyle dra ucretını odeyıp fatura kestırıyrm sigortanın uygulaması uzerınden faturayı gonderıyrm sıkıntı cıkmıyor

Ya
Belki alette problem vardır. Doktora danış bence.
Yarın doktora gidiyim ben. Bu sabah gözlerim kararmış şekilde uyandım şeker 60 lar da idi. Kahvaltı dan sonra 1 saat sonra 1 bardak çay ve magnezyum aldım su ile. 10 dk sonra ölçüm yaptım 250 çktı ben şok. 15 dk sonra baktım 143.acaba içtiğim su ilaç çay dan mı öyle çıktı? Hangisini baza alcam ben.

Fatura alıp sigirtanıza gönderseniz bizimde oyle dra ucretını odeyıp fatura kestırıyrm sigortanın uygulaması uzerınden faturayı gonderıyrm sıkıntı cıkmıyor
Eşimin kurum sigortası karşılıyor bizim tüm muayene ve doğumu, doktorum da dışardan gelip güven hastanesinde doğum yaptırıyordu..hastane ve sigorta dışardan gelen doktorun ücretini bize yansıtmış, o kadar saçma ki hastanede ki doktorla devam edersem ücret vermicem dışardan doktorum gelirse 3-5 bin arası ödeme yapıcam

Doktorunuz kim acaba.

Bizmde o sekılde kurum karsılıyor, anlaşmalı drun bazı hast var orda dogum yaparsak fiyat daha uygun özel sihortadakı paketten dusuyorlar ztn, dogumda ise dr a elden verıcez 3,5 arası o bize fatura kesiyor bizde ya allıazns yada yapı krediye gonderıcez onlarda dogum paketinden dusuyorlar, saçma sapan ısler, insanları bu zamanda zora sokuyorlar.

Uni baby yenidoğanın içine geçen sene zararlı bir kimyasal içerik eklemişlerdi instagramda mühendisin oğlu sayfasında yazıyordu adı neydi unuttum. Sleepy yenidoğan alıyorum o da çok güzel tavsiye ederim
Ay bilmiyodum gercekten. Cok tsk ederim. Sleepy de aklimdaydi o da olabilir.
Yarin ebebekte bezlerde indirim varmis acaba islak mendillere de yaparlarmi. Su siralar bi telastayim neyi alacagimi sasirdim. Araba puset vs oglumdan duruyo travel sistem ama yine de eksikler bitmiyo

Joker baby debgn indirim var slepy hem bez hem ıslak mendılletde

Benim peş peşe oldu ondan şanslıyım ama şimdi kıza yatak alıcam bende beşik bebeğe kalsın diye. Bi de cinsiyet farklı ondan yine kıyafet almak gerekecek. Tatlı telaşla bunlar

Benim peş peşe oldu ondan şanslıyım ama şimdi kıza yatak alıcam bende beşik bebeğe kalsın diye. Bi de cinsiyet farklı ondan yine kıyafet almak gerekecek. Tatlı telaşla bunlar
Bizim arada 9 sene olunca abiyle ve cinsiyet farkli olunca tek kalan araba ve bambu puset oldu kesinlikle oyle cok tatli telaslar insanin herseyi alasi geliyo siralama yapamiyorm unutmusum herseyi

Bizim arada 9 sene olunca abiyle ve cinsiyet farkli olunca tek kalan araba ve bambu puset oldu kesinlikle oyle cok tatli telaslar insanin herseyi alasi geliyo siralama yapamiyorm unutmusum herseyi
En güzeli liste yapmak. Ben kızımda 2 sayfalık bir liste yapmıştım internetten baka baka, tırnak makasına kadar yazdım sonra bi de hastane çantasına koyulacaklar listesi yapmıştım. Elimde liste olunca iyi oldu, eksiksiz aldım herşeyi. Hatta o listeler duruyordu hamile kalmadan 1 ay önce atmıştım bileydim hamile kalacağımı atmazdım

Kızlar benim ara ara alttan vuruyor sanki batma oluyor alttan. Sizde de oluyor mu normal mi acaba
İki gündür benim de çok fena. Oğlumda hiç yaşamamıştım. Adet ağrısı gibi. Tam kasık bölgemde. Bişeyler batar gibi. O yüzden endişe ettim biraz. Ama yoktur inş bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…