2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben artık sutyenden rahatsız oluyorum dışarı çıkınca işk işim dikişsiz atlet gibi sutyen almak olacak.
Ben dolgulu kullanamam gibi hissediyorum.
Bak şu sütyen benim kurtarıcım oldu. Emzirme döneminde de bunu kullandım çok. İçine de kalkan koyuyordum.

Bende dün gece yalancı kasılmalar başladı top gibi elime gelince çok korktum sabaha kadar uyumadım.
Neyseki bugün randevum var doktora sorarım.

Ha devlet hastanelerini hiç bilmem kuzum, benim aradıklarım acıbadem, medicana, liv falan gibi hastanelerdi

Canım bunun altına gümüş kalkan koyunca, sütyen de dolgulu olmayınca çok belli olmaz mı ucu ya?
Ya ben dışarıda çok dar giymiyorum belki de ondandır çok belli olmuyor. Ama ilk takınca bi tuhaf geliyor insana sonra alışıyorsun. Zaten benim ilk aylar göğüs uçlarım çok acıdı, kalkansız duramadım. Bu arada bendeki myceyin kalkanıydı. Avente benziyor

Aynen artı k argo ucretlı oducez bence aynı fiyatta geliyor hıc gerek yok toptan alısverıs daha mantıklı %28 indirim kargo ucretınden cıkıyor ztn
Ben hic almayi dusunmuyorum bu sekilde. Bi dunya ihtiyac var. Her gun parca parca almaktansa pahaliya gelsin napalim, gidip magazadan toptan alirim.

Kızlar günaydın, aize bir sorum var, biz emzirme sütyenini dolgulu mu almalıyız? Yolsa meme ucu belli olur dışarı çıktığımızda, ama dolgulu olursa da pek konforlu olmaz herhalde, öneriniz nedir?
Gunaydin
Ben dolgusuz ama boyle sungeri kalinca olanlardan bakicam. Nerden bakicam onu da bilmiyorum dolgulu sutyenler de hic rahat olmuyor, ben gunluk hayatimda da kullanmiyorum.

Gunaydin kizlar. Tek tek alintilayamadim.
Bende ebebekten bakiyorum emzirme urunlerine onerdiginiz bisey var mi
Bez almistm 1 numara
Dun 2 no alayim dedim.kalmamis.
Biraz abartmislar gercekten 175 tl ve uzeri kargo ucretsizmis. 175 tl alti Her aldigimiza kargo ekleniyo gercekten sacma. Trendyol da 30 tllii bi urun bile kargo bedava.
Bu arada minicity diye bi site var cok tatli urun yelpazesi ve fiyatlari uygun. Dun bebek corap vs aldim . Bakmanizi oneririm.

Ay daha oraya gelemedim
Puset ortusu yaptrcam
Nilbaby tasarim var instada
Kuzenim yaptrdi gecen sene harika kumaslar. Simdi ona yogunlastim.
Anakucagi minderi,puset ortusu, carsafi,emzirme onlugu.. daha cok ekleme yapabilyosun babynestler falan var cok guzel yapiyo kadin dusunurseniz bakin
Kizlar lohusa taci aldiniz mi bende de daha yatakti bakim urunuydu vsydi yok, oturdum tac bakiyorum

Valla ben daha hic bi kisma gelemedim boyle bi durgunlastim alisveris konusunda. Puset icin ayri ortu dusunmemistim, muslin orterim diye. Bi goz atayim madem.

22.haftadayım ben. Sancı yok böyle uyuşma gibi bir his.
Hergün olacak mı böyle arada bir mi oluyor?
Uyuşma değil de ben şöyle hissediyorum, bebek bir yerde toplanıyor, orayı itiyor, geriyor, aynı anda çişim geliyor gibi de bir his oluyor, benim de sanki 22 gibi başlamıştı, yorulursam 4-5 kez, yorulmazsam 1-2 ya da hiç şeklinde şuanki sıklığı

Ben silveretto mu ne varmış ya, ondan aldım, mal gibi en pahalısından, umarım işe yarar , ben de hep bol giyinirim aslında, o zaman sütyen hiç dolgulu almayayım canım, sen dolgusuz mu öneriyorsun?

Ben hic almayi dusunmuyorum bu sekilde. Bi dunya ihtiyac var. Her gun parca parca almaktansa pahaliya gelsin napalim, gidip magazadan toptan alirim.
Canım valla bayağı fark ediyor bazı ürünler ama, yerinde olsam incelerim, ben birkaç tane alışveriş yaptım gayet kârlı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…