2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim ara ara alttan vuruyor sanki batma oluyor alttan. Sizde de oluyor mu normal mi acaba
Benim son iki uc gundur ilk kez oluyor. Boyle idrar kesesine vurmus gibi bir aci oluyor kisa sureli. Batma gibi degil ama rahatsizlik verici bir his oluyor vurdugunda.

Kizlar aranizda kalp carpintisi yasayan varmi?

Kizlar aranizda kalp carpintisi yasayan varmi?
Bende var canım. İlk gebeliğimde de vardı. Ama yapısal bişey. Kardiyolojiye bile gittik bişey çıkmadı. Benim kalp kapakçıpımda hafif eğrilik vardı muhtemelen o sebep oluyor. Bazı hamilelerde olurmuş. Tabi doktorunla muhakak paylaş bu durumu

Kizlar ebebek indirimi basladi internette bebek bezlerinde ben 2 paket (70×2) 140 adet premimum care aldim 70 adeti 57 TL . Alacak varsa kacirmasin
Prima 1 numara paketler tukenmis tam alacak gibi olmustum yetisemedim yalniz ben bu ebebek in subat indirimini hic sevmedim. Her gun baska urun indirime girecekse nasil olacak, her gun bi kargo mu siparis edicez

Ben daha once de yazmistim buraya. Boyle bi anda sebepsizce kalbim pir pir diye atmaya basliyor. Cok heyecanlanmisim gibi oluyor. Nefes alip veriyorum gecistirmeye calisiyorum.
Aynen ya cok rahatsiz edici bir durum... hamilelikten oluyormus. Ikinci hamilelelihimdede olmustu benim bundada var puff

Aynen ya . Cok kotu bir his

Prima 1 numara paketler tukenmis tam alacak gibi olmustum yetisemedim yalniz ben bu ebebek in subat indirimini hic sevmedim. Her gun baska urun indirime girecekse nasil olacak, her gun bi kargo mu siparis edicez
Aynen artı k argo ucretlı oducez bence aynı fiyatta geliyor hıc gerek yok toptan alısverıs daha mantıklı %28 indirim kargo ucretınden cıkıyor ztn

Kızlar günaydın, aize bir sorum var, biz emzirme sütyenini dolgulu mu almalıyız? Yolsa meme ucu belli olur dışarı çıktığımızda, ama dolgulu olursa da pek konforlu olmaz herhalde, öneriniz nedir?

Günaydın
Kızlar şimdi acil bir durum oldu diyelim her hastanenin acili hamilelere bakıyor mu yoksa kadın doğum aciline mi gitmek gerekiyor?

Kızlar günaydın, aize bir sorum var, biz emzirme sütyenini dolgulu mu almalıyız? Yolsa meme ucu belli olur dışarı çıktığımızda, ama dolgulu olursa da pek konforlu olmaz herhalde, öneriniz nedir?
Ben artık sutyenden rahatsız oluyorum dışarı çıkınca işk işim dikişsiz atlet gibi sutyen almak olacak.
Ben dolgulu kullanamam gibi hissediyorum.

Günaydın
Kızlar şimdi acil bir durum oldu diyelim her hastanenin acili hamilelere bakıyor mu yoksa kadın doğum aciline mi gitmek gerekiyor?
Her acil bakıyor ama kadın doğum olduğu için anlamıyorlar, acil kadın doğum uzmanı bulunduran da en azından ankarada hiç hastane yok, benim acil ihtiyacım oldu, en iyi 7-8 hastaneyi aradım kadın doğum doktoru yoktu, ama acil bir durumda kendi doktorumuz geliyormuş zaten hastaneye

Bende Ankara için sormuştum. Sami ulus kadın doğum acil polikliniği var mesela ama doktor var mı bende hiç gitmedim bilmiyorum.
Benim gittiğim hastanede herşey extra ücretli her acil durumda doktoru çağırmam zor biraz

Dolgulu kullanmayıp o göğüs pedlerinden yerleştirsek ucunu gizler mi acaba?
Benim şuan çok göğüs ucum yok sutyen takmasam kimse anlamıyor. Doğumdan sonra nasıl olur bilemem dışarı için çok gerekirse alırım bir tane dolgulu ama evde asla öyle duramam.

Aynen ya . Cok kotu bir his
Benim bazen 130-140 ları görüyor zaten normalde de 95-100 civarı hep. Çarpıntı başlayınca oturup dinleniyorum. Aslında hapı da varmış ama doktorum pek vermek istemedi idare etmeye çalış dedi. Güzel haber doğum yaptıktan hemen sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…